Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Başka Bilgisayardan Otomatik Üye Girişi

Tepki Skoru
0
kendi kişisel bilğisayarım dişında başka bilğisayarlardada foruma giriş yapıyorum .şifremi sormadan doğrudan forum sayfası açılıyor.bunu nasıl engelleyebilirim?

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Merhabalar.İlkin 2 gün önceye kadar forumu görüntülemek için şifre soruyordu.Şu an başka bilgisayardan girdiğinizde forumlar gözükecek ama üye girişi yapmadıgınız için yazı yazamayacaksınız.

Tepki Skoru
0
merhabalar. benim sorunum hala devam ediyor.bir başkası benim adımı kullanarak foruma giriş yapmasından çekiniyorum.

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Öncelikle hemen şifrenizi değiştirin bir şey olmaz bir daha giremez giren varsada...Bundan sonra yabancı bilgisayardan şifre girdi iseniz muhakkak şunları yapın.

1-Yukarda ARAÇLAR ==> İNTERNET SEÇENEKLERİ ne gelin. ==>Tanımlama bilgisini sil ==>dosyaları sil (kutucugu işaretle)==> Geçmişi sil (an az 3 olsun)
Sonra biraz yukarda İÇERİK e tıkla ==>SSL DURUMUNU SİL==> OTOMATİK TANIMLAMADAN FORUMLARI SİL==> PAROLARI SİL sonra başlat ta ==>çalıştır a ==>recent yaz enterle çıkan herşeyi sil. gene başlada==> çalıştır da ==>temp yazan çıkan herşeyi sil...

Tepki Skoru
0
selcuk arkadasimizin soylediklerine ek yapmak istiyorum...

araclar -> internet secenekleri -> icerik -> otomatik tamamla

bu bolumde: forumdaki kullanıcı adları ve parolalar , parolalari kaydetmem icin uyar yazialrindaki isaretleri kaldirmalisin. bu isareti kaldirdiktan sonra bir daha parolalarini kaydetmez. sonra hemen altinda formlari sil ve parolalari sil dugmelerine tikla. sonra tamam'a bas. bunu yaptiktan sonra siteyi yeniden ac. bu sefer uye adi ve sifre isteyecek. uye adini sifreni gir ve siteye gir. ayrica hicbir zaman beni hatirla kutucugunu isaretleme. (evinden girmiyorsan)

Tepki Skoru
0
Ben eşiminle aynı bilgisayarı kullanıyorum.Eşim daha önce üye olmuştu bende üye olabilirmiyim .Şu an onun üyeliğinden yazıyorum.Bana bilenler cevap yazabilir mi?

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Sağ üste oturumu kapat deyin ve çıkış yapın sonra tekrar üye olup yazabilirsiniz.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle