Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Bakalım kader katsayınız kaç?

Katılım
17 Tem 2006
Mesajlar
612
Tepki Skoru
0
Puanları
0
Yaş
42
:10:
Kader Katsayısı Nedir?
Bu sayi var olusunuzun gerisindeki amac ve ozellikleri belirliyor.Icinizdesakli olan ozellikler, dusunce biciminiz,kisiliginiz ve yasamdaki amacinizgizli bu sayi da dogumdan olume kadar bu sayinin isiginda yolunuzucizeceksiniz. Kader Sayınızı Nasıl Bulacaksınız ? Yasam carkinizin kader sayisini bulmak icin dogdugunuz ayin degeriyle dogumgunu ve yilinin sayilarini yan yana toplamaniz gerekiyor.Ayların sayıdegerleri:
Ocak....................................1
Subat...................................2
Mart....................................3
Nisan...................................4
Mayis..................................5
Haziran................................6
Temmuz...............................7
Ağustos................................8
Eylul.....................................9
Ekim.....................................1
Kasim...................................2
Aralik...................................3
Sıra kader sayınızı bulmayageldi. Tablodan dogdugunuzun ayın değerini bulup gün ve yil ile birlikte toplayin.
Örnegin; 3    Nisan    1964 'te dogmussaniz;         3  +   4    +  1964=1971 1+9+7+1=18   >   1+8=9 Kader sayınız: 9  
Kader Sayısı 1 "ÖNCÜ" Öncü, lider, yol gosterici ve planlayicisiniz. Gercekten guclu birkisiliginiz var. Yeriniz kaptan kosku. Baskalarina boyun egmek sizin icinyabanci bir kavram. Son derece yaratici ve yeteneklisiniz.Dusuncelerinizibir an evvel yasama gecirmek, gerceklestirmek icin gerekli olan mucadeleciruhu sizde mevcut. Yukselme hirsi ise yasaminizin temelini olusturuyor. Arzuettiginiz basariya ulasmak icin yilmadan calisiyorsunuz.Yoneticilikyeteneginiz oldugu icin Olaylara hemen hakimolabiliyorsunuz.Yasamin heralaninda bu yeteneginiz gecerli.Kararlilik, guc ve irade hirsinizin Araclari. Ve siz bu araclari Buyuk birbeceri ile kullaniyorsunuz. Zaman zaman bu Niteliklerin olumsuz yonlerinisergilediginiz oluyor.Boyle durumlarda son derece saldirgan olabiliyorsunuz.Oysa istediginizi elde etmenin yolu iliskilerinizde inceligi eldenbirakmadan halletmek.Bazen elestiren ve emreden oluyorsunuz ama sizeelestiri yapildiginda kahroluyorsunuz.Aslinda son derece hassas bir kalbinizvar.Bu durumda kalbinizin sesini dinleyin.Kisa zamanda hem liderliginizihemde dostlarinizi yeniden kazanirsiniz.
Kader Sayısı 2 "YARDIMCI" Sizi baskalarindan ayiran iki yonunuz var. Taktik ve insaniliskilerinde gosterdiginiz ustalik ve beceri ile ustesinden gelemeyeceginizhic bir sey yok.Yasaminizdaki anahtar kelime isbirligi. Uyumsuzluk vetartismali konular sisteminizi hemen etkiliyor. Bu yuzden basiniza boyle birsey geldiginde butun gucunuzle durumu duzeltmeye calisiyorsunuz. Zarif birinsansiniz bunun yani sira baskalarini da cok dusunuyorsunuz kirmamayacalisiyorsunuz. Bu yuzden cevrenizden dostlariniz hic eksik olmuyor. KaderCarkinin diger sayilarindan daha mucadeleci bir ruha sahipsiniz ( 9'dansonra ). Ancak yasamin guzel zevklerinden hic mahrum kalmiyorsunuz. 2 rakamitoparlayiciligin sayisidir. Ruhunuzun birlestirici yonunu alevlendiriyor.Mutluluguzun temel kosulu ise uyum yaptiginiz hersey de sanki bir sihirvar.Cunku bir kavrami ele alip onun icini doldurmakta ustunuze yok.Baskalarinin yardima ihtiyaci oldugunda ortaya cikiyorsunuz ama gerektigindehic kimsenin yardimi olmadan isinizi kendi basiniza halledebiliyorsunuz.

Kader Sayısı 3 "SECICI" Orgutlenme yetenegi ve yoneticilik sizde toplaniyor. Becerikli birinsansiniz bu ozelliginiz sayesinde basari ve mutluluk dolu bir yasam sizibekliyor Insanin dogasini ve zaaflarini iyi bildiginiz icin insanligiduzeltmek amacina yonelik meslekler seciyorsunuz. Aslinda cok bagislayici vehalden anlayici bir insansiniz. Otorite en onemli silahiniz. Yonetici olarakgirdiginiz her yerde bu silahi kullaniyorsunuz. Ne kadar buyuk birtoplulukla calisirsaniz basariniz ve kazancinizda o derece buyuk olacaktir.Endustri, sirket ve orgutlerde yonetici yeteneklerinizi en iyi sekildekullanabilirsiniz. Cok cesur bir insansiniz. Amaclariniz ve yapmanizgerekenleri cok iyi biliyorsunuz. Amaciniz herkesin hareket ozgurlugundenfaydalanmasini saglamak. Ama bu da size gore belli bir disiplin icindeolmali. Kendi ozgurlugunuz icin baskalarini incitmekten hoslanmiyorsunuz.Dogal olarak baskalarinin da bunu size yapmasina izin vermiyorsunuz.

Kader Sayısı 4 "DUVARCI" Yasam carkinizin sayisi kareyi simgeliyor. Bu adalet ve esitlikdemektir.Siz ise bu karenin tam ortasinda dort tarafiniz cevrili oldugu icinkipirdayamiyorsunuz. Biraz da hareket ve renk lazim degil mi hayatinizda?Sadece yukariya dogru gelisebiliyorsunuz. Kare yasamin tum pratik yonlerinitemsil ediyor. Ama olaylara degisik acilardan bakmayi basaramiyorsunuz.Yasam carkina gelecekte olacak iyi seylerin temeli diye de bakabilirsiniz.Sabirli ve sebatli birisiniz calismaya her an hazirsiniz. Aynen bir duvarustasi gibi araclariniz mantik ve yontemdir. Sizin icin belirli kaliplarvar,onlarin disina cikmayi ise hic akliniza getirmiyorsunuz. Sadik ve guvenilirbir kisisiniz. Ancak muhafazakarlik sizi kisitliyor.Ayrintilar ise sizin bazi cabalarinizin sonuclanmasini engelliyor. Kendifikirlerinizi baskalarina zorla kabul ettirmeye calismazsaniz ilerlemenizdaha kolay olacaktir. Bir sanatcinin yada mimarin size kavram olarak sundugubicimi tum ayrintilari ile gozunuzde canlandirabilirsiniz. Bundan sonra dakendi pratik yaklasiminizla projeyi kagida dokebilirsiniz. Kimse sizin icingorev ve sorumluluklardan kaciyor diyemez cunku nerede guvene ihtiyac varsaorada sizi buluyorlar.

KaderSayısı 5"YAZICI" Dogustan Merkur ozellikleriniz var. Enerji canlisiniz. Ince birzekanizin yani sira iyimser bir kisiliginiz var. Yasam sizin icin cesaretgerektiren bir macera. Eglenmesini dahasi yasamasini cok iyi biliyorsunuz.Yasamin degiskenligi sizin degisik ve cesitlilige olan duskunlugunuzle tambir uyum icinde oldugundan yasama rahatlikla ayak uydurabilirsiniz. Dunyaninmerkezi olmaktan hoslaniyorsunuz. Ama olmadiginizi bir turlu kabul etmekistemiyorsunuz. Ozgurlugunuze cok duskunsunuz. Ve hic bir seyin siziozgurlugunuzden alikoymasina izin vermiyorsunuz. Sozcukleri kullanmada cokbasarilisiniz. Bundan dolayi konusmaya dayali mesleklerde cok basariliolursunuz. Eglence ve yazin dunyasinda bir yildiz gibiparlayabilirsiniz.Ancak ustun konusma yeteneginiz bazen sorunlarada yolacabilir. Bilmediginiz konulara dalarak mahcup olabilirsiniz. Degisken birkarakteriniz var. Bu kotu bir ozellik degil. Kimileri icin bir zevk dedenilebilir. Size gore akilli insan zamana ayak uydurmakzorundadir.Ihtiyaclarinizin neler oldugunu biliyor ve bu ugurda yapmanizgerekenlerden kacmiyorsunuz. Sizin icin mutluluga giden yol buradan geciyor.Her ne pahasina olursa olsun almak. Mutluluk kendinizi ifade etmek vebasariya ulasmaktir.

Kader Sayısı 6 "OGRETMEN" Sizin dunyanizin yoneticisi asktir. Aslinda kime asik oldugunuzuncok da onemi yoktur. Ve evrendeki goreviniz bu Felsefiyi ogretmektir.Amaciniz ise baskalarina yardim etmektir. Aska ve ilgiye olan asiriihtiyacinizin arkasinda kendinize olan guvensizliginiz yatar. Ailedegerceklestirdiginiz huzuru, cevrenize sonrada tum dunyaya yaymak amaclarinen onemlisi. Kabaliga, bayaliga asla tahammul edemiyorsunuz. Ikili iliskilertercihiniz. Kalabalikta kendinizi savunmasiz hissediyorsunuz. Muzikten,guzel sanatlardan anliyorsunuz. Yasamin guzelliklerine olan sevginizi bualanlarda uzmanlasarak dile getiriyorsunuz. Kendinizden cok baskalarinidusunme ozelliginiz, sizi genclerin danismani, yaslilarin sirdasi vedunyanin ogretmeni yapiyor. Cok ender elestiriyorsunuz. Aslinda sizirahatsiz eden cok az sey var. Yaninizda sevgiliniz olsun yeter.Gorevlerinizin size yukledigi sorumluluk aslinda gorundugunden de agir.Ancak bu agir gorevlerin onemini gayet iyi biliyorsunuz. Yasamdakigorevlerinizi yerine getirerek buyuk mutluluga ulasabilirsiniz.

Kader Sayısı 7 "MiSTiK" Gozlemci bir yapiya sahipsiniz herseyin ardindaki nedeni aramanizen buyuk ozelliginiz. Yuzeysel hic bir sey sizi tatmin etmiyor. Tersinemerakinizi korukluyor. Mistik konulari, yeni ve eski ilim alanlari ilginizifazla cekiyor. Tipki bir doktor gibisiniz. Sorunlu insanlar aradiklarihuzuru sizde buluyor. Sizin elinizde adeta sihirli bir guc var. Mesafelitavriniz sizi diger insanlardan ayiriyor. Ancak yasamin derinliklerineinenler sizi anlayabilir,suskun donemlerinize bir anlam verebilir. Nitekimzaman zaman boyle manasizca icinize kapandiginiz oluyor. Insanlar ilktanisdiklarinda sizden cekiniyor. Dogustan itibarlisiniz adeta. Yeriniz neolursa olsun daima ilgi uyandiriyorsunuz. Felsefi ve kulturel konularailginiz buyuk. Ancak tam olarak cozebilmiz degilsiniz. Muzik yazmak,kesifler yapmak yaraticiliginizi kullanabileceginiz alanlardan. Sizin icinsanatcilarin eserlerinden yararlanmadan yasamak yasamak degil. Bazen yasamsizin icin bir dus kirikligi olsada daha ogreneceginiz cok sey var. Geneldekaramsar ve suskun bir yapiya sahipsiniz.Yalniz da yasamayi basarabileceknadir kisilerdensiniz. Hayat konusunda bazen umutsuzluga dustugunuz deoluyor. Ancak felsefi bakis aciniz yasamin nereden kaynakladigini ortayacikaracak kudrette.

Kader Sayısı 8"SANATCI" Herseyi net olarak ifade etme yetenegine hatta herseyi net olarakhissetme yetenegine sahip olmasanizda, zekanin yasaminizda buyuk bir onemivar. Cok cesitli konulardan zevk aliyorsunuz. Zamaninizi buyuk kismini dahayallere ayiriyorsunuz. Fakat yasamin salt eglence olmadigininfarkindasiniz. Cok yonlu olmak en buyuk ozelliginiz. Cok ve cesitliyetenekleriniz var. Cabuk kavramak da bunlardan biri. Fakat insanlarhakkinda kolay yanilgiya dusuyor, gercek yuzlerini cok gecfarkedebiliyorsunuz. Bilgiye aninda ulasmanin yollarini biliyorsunuz. Ancakbilime yeteneginiz ve duskunlugunuz fazla degil. Cunku zamaninizin cogunugercek bir bilim adami gibi bilime adamak yerine daha sanatsal ve sportiffaaliyetlerden hoslaniyorsunuz. Hossohbet ve eglencelisiniz. Buozellikleriniz de kolay arkadas edinmenizi sagliyor. Pek cok insan siziseviyor ama sizi gercekten anlayan cok az insan oluyor. Bunun sebebikarmakarisik ruhunuzun derinliklerine inebilmeyi cok az kisininbasarabilmesi. Ugrastiginiz size zevk veren konulardan cabuk bikiyorsunuz.Olaylari genelde oldugu gibi kabulleniyorsunuz.Yani fazla dertedinmiyorsunuz.Zaten mucadele etmekten de hoslanmiyor cabuk pes ediyorsunuz. Kivrak zekayasahip oldugunuzdan baskalarini acimasizca elestirmek ten kacinmiyorsunuz.Sozcukleri kullanmadaki yeteneginiz iyi bir elestirmen, yazar, konusmaci, yada sunucu olmanizi saglayabilir. Sevgisiz yasamayan bir insansiniz. buyuzden sizi seven ve anlayan biriyle birlikte olmadikca mutlu olmaniz mumkundegil.

Kader Sayısı 9"METAFIZIKCI" Yasaminiz, perdenin gerisindeki esrari, ruhun ve gizli ilminardindaki anlami cozmekle geciyor. Yasaminizin amaci gercegi yalnizcagercegi ogrenmek Bu konuda cok basarili oldugunuz da bir gercek. İnsanlaritanimak icin genellikle 5 dk. gozlemlemeniz yeterli. Hayati seviyor fakatcok az kisiyi sevmeye deger buluyorsunuz. Hayatinizin her alaninda comert vekusursuz olmak istiyorsunuz. Karsinizdakilerin de en az sizin kadar kusursuzve guvenilir olmasini bekliyor, bu yuzden zaman zaman cok aci cekiyorsunuz.Cok guclusunuz fakat cabuk incinen altin bir kalbe sahibisiniz. Cok azinsana gercek sizi tanima firsati veriyor, onlara da fazlaca degerveriyorsunuz. Psikolojik olaylari anlama yeteneginiz muazzam. Ancak sizindisinizda gelisen olaylar sizi ve ruh halinizi fazlasiylaetkiliyor.Bagimsizliginiza ve ozgurlugunuze duskunsunuz . Yine de sevgiyiherseyin ustunde tutuyorsunuz. Hayatiniz karisikliklari cozmek uzerinekurulu oldugu icin mucadele etmekten yorulmuyorsunuz. Hemen her seviyedeninsanla anlasma yetenegine ve sonsuz sabra sahipsiniz. Insanlarinihtiyaclarini onlar soylemeden anliyor ve yardimlarina kosuyorsunuz. Cok iyibir dinleyici, gozlemci ve yol gostericisiniz bu yuzden iyi bir psikologveya konusmaci olabilirsiniz
bakalım sizinki kaç :) sevgiler....
 
Katılım
2 Ocak 2007
Mesajlar
438
Tepki Skoru
0
Puanları
0
Yaş
35
KaderSayısı 5"YAZICI" Dogustan Merkur ozellikleriniz var. Enerji canlisiniz. Ince birzekanizin yani sira iyimser bir kisiliginiz var. Yasam sizin icin cesaretgerektiren bir macera. Eglenmesini dahasi yasamasini cok iyi biliyorsunuz.Yasamin degiskenligi sizin degisik ve cesitlilige olan duskunlugunuzle tambir uyum icinde oldugundan yasama rahatlikla ayak uydurabilirsiniz. Dunyaninmerkezi olmaktan hoslaniyorsunuz. Ama olmadiginizi bir turlu kabul etmekistemiyorsunuz. Ozgurlugunuze cok duskunsunuz. Ve hic bir seyin siziozgurlugunuzden alikoymasina izin vermiyorsunuz. Sozcukleri kullanmada cokbasarilisiniz. Bundan dolayi konusmaya dayali mesleklerde cok basariliolursunuz. Eglence ve yazin dunyasinda bir yildiz gibiparlayabilirsiniz.Ancak ustun konusma yeteneginiz bazen sorunlarada yolacabilir. Bilmediginiz konulara dalarak mahcup olabilirsiniz. Degisken birkarakteriniz var. Bu kotu bir ozellik degil. Kimileri icin bir zevk dedenilebilir. Size gore akilli insan zamana ayak uydurmakzorundadir.Ihtiyaclarinizin neler oldugunu biliyor ve bu ugurda yapmanizgerekenlerden kacmiyorsunuz. Sizin icin mutluluga giden yol buradan geciyor.Her ne pahasina olursa olsun almak. Mutluluk kendinizi ifade etmek vebasariya ulasmaktir.

valla 5 çıktı.....:):):)
 
Katılım
2 Ocak 2007
Mesajlar
3,307
Tepki Skoru
0
Puanları
0
Yaş
41
Kader Sayısı 3 "SECICI" Orgutlenme yetenegi ve yoneticilik sizde toplaniyor. Becerikli birinsansiniz bu ozelliginiz sayesinde basari ve mutluluk dolu bir yasam sizibekliyor Insanin dogasini ve zaaflarini iyi bildiginiz icin insanligiduzeltmek amacina yonelik meslekler seciyorsunuz. Aslinda cok bagislayici vehalden anlayici bir insansiniz. Otorite en onemli silahiniz. Yonetici olarakgirdiginiz her yerde bu silahi kullaniyorsunuz. Ne kadar buyuk birtoplulukla calisirsaniz basariniz ve kazancinizda o derece buyuk olacaktir.Endustri, sirket ve orgutlerde yonetici yeteneklerinizi en iyi sekildekullanabilirsiniz. Cok cesur bir insansiniz. Amaclariniz ve yapmanizgerekenleri cok iyi biliyorsunuz. Amaciniz herkesin hareket ozgurlugundenfaydalanmasini saglamak. Ama bu da size gore belli bir disiplin icindeolmali. Kendi ozgurlugunuz icin baskalarini incitmekten hoslanmiyorsunuz.Dogal olarak baskalarinin da bunu size yapmasina izin vermiyorsunuz.
çoğu bana uyuyor. teşekkürler canım!:)
 
Katılım
12 Kas 2006
Mesajlar
1,206
Tepki Skoru
0
Puanları
0
Yaş
37
Kader Sayısı 2 "YARDIMCI" Sizi baskalarindan ayiran iki yonunuz var. Taktik ve insaniliskilerinde gosterdiginiz ustalik ve beceri ile ustesinden gelemeyeceginizhic bir sey yok.Yasaminizdaki anahtar kelime isbirligi. Uyumsuzluk vetartismali konular sisteminizi hemen etkiliyor. Bu yuzden basiniza boyle birsey geldiginde butun gucunuzle durumu duzeltmeye calisiyorsunuz. Zarif birinsansiniz bunun yani sira baskalarini da cok dusunuyorsunuz kirmamayacalisiyorsunuz. Bu yuzden cevrenizden dostlariniz hic eksik olmuyor. KaderCarkinin diger sayilarindan daha mucadeleci bir ruha sahipsiniz ( 9'dansonra ). Ancak yasamin guzel zevklerinden hic mahrum kalmiyorsunuz. 2 rakamitoparlayiciligin sayisidir. Ruhunuzun birlestirici yonunu alevlendiriyor.Mutluluguzun temel kosulu ise uyum yaptiginiz hersey de sanki bir sihirvar.Cunku bir kavrami ele alip onun icini doldurmakta ustunuze yok.Baskalarinin yardima ihtiyaci oldugunda ortaya cikiyorsunuz ama gerektigindehic kimsenin yardimi olmadan isinizi kendi basiniza halledebiliyorsunuz.
çok doğru:D:D
teşekkürler canım
 
Katılım
17 Ocak 2007
Mesajlar
120
Tepki Skoru
0
Puanları
0
Yaş
39
ya neden 10 yok...teşekkürler arkadaşım ...
 
Katılım
17 Ocak 2007
Mesajlar
2,502
Tepki Skoru
0
Puanları
0
Yaş
46
KaderSayısı 5"YAZICI" Dogustan Merkur ozellikleriniz var. Enerji canlisiniz. Ince birzekanizin yani sira iyimser bir kisiliginiz var. Yasam sizin icin cesaretgerektiren bir macera. Eglenmesini dahasi yasamasini cok iyi biliyorsunuz.Yasamin degiskenligi sizin degisik ve cesitlilige olan duskunlugunuzle tambir uyum icinde oldugundan yasama rahatlikla ayak uydurabilirsiniz. Dunyaninmerkezi olmaktan hoslaniyorsunuz. Ama olmadiginizi bir turlu kabul etmekistemiyorsunuz. Ozgurlugunuze cok duskunsunuz. Ve hic bir seyin siziozgurlugunuzden alikoymasina izin vermiyorsunuz. Sozcukleri kullanmada cokbasarilisiniz. Bundan dolayi konusmaya dayali mesleklerde cok basariliolursunuz. Eglence ve yazin dunyasinda bir yildiz gibiparlayabilirsiniz.Ancak ustun konusma yeteneginiz bazen sorunlarada yolacabilir. Bilmediginiz konulara dalarak mahcup olabilirsiniz. Degisken birkarakteriniz var. Bu kotu bir ozellik degil. Kimileri icin bir zevk dedenilebilir. Size gore akilli insan zamana ayak uydurmakzorundadir.Ihtiyaclarinizin neler oldugunu biliyor ve bu ugurda yapmanizgerekenlerden kacmiyorsunuz. Sizin icin mutluluga giden yol buradan geciyor.Her ne pahasina olursa olsun almak. Mutluluk kendinizi ifade etmek vebasariya ulasmaktir.

TEŞEKKÜRLER..
 
Katılım
23 Ara 2006
Mesajlar
274
Tepki Skoru
0
Puanları
0
Yaş
42
Kader Sayısı 2 "YARDIMCI" Sizi baskalarindan ayiran iki yonunuz var. Taktik ve insaniliskilerinde gosterdiginiz ustalik ve beceri ile ustesinden gelemeyeceginizhic bir sey yok.Yasaminizdaki anahtar kelime isbirligi. Uyumsuzluk vetartismali konular sisteminizi hemen etkiliyor. Bu yuzden basiniza boyle birsey geldiginde butun gucunuzle durumu duzeltmeye calisiyorsunuz. Zarif birinsansiniz bunun yani sira baskalarini da cok dusunuyorsunuz kirmamayacalisiyorsunuz. Bu yuzden cevrenizden dostlariniz hic eksik olmuyor. KaderCarkinin diger sayilarindan daha mucadeleci bir ruha sahipsiniz ( 9'dansonra ). Ancak yasamin guzel zevklerinden hic mahrum kalmiyorsunuz. 2 rakamitoparlayiciligin sayisidir. Ruhunuzun birlestirici yonunu alevlendiriyor.Mutluluguzun temel kosulu ise uyum yaptiginiz hersey de sanki bir sihirvar.Cunku bir kavrami ele alip onun icini doldurmakta ustunuze yok.Baskalarinin yardima ihtiyaci oldugunda ortaya cikiyorsunuz ama gerektigindehic kimsenin yardimi olmadan isinizi kendi basiniza halledebiliyorsunuz.

Teşekkürler :)
 
Katılım
9 Ocak 2007
Mesajlar
51
Tepki Skoru
0
Puanları
0
Yaş
34
Kader Sayısı 1 "ÖNCÜ" Öncü, lider, yol gosterici ve planlayicisiniz. Gercekten guclu birkisiliginiz var. Yeriniz kaptan kosku. Baskalarina boyun egmek sizin icinyabanci bir kavram. Son derece yaratici ve yeteneklisiniz.Dusuncelerinizibir an evvel yasama gecirmek, gerceklestirmek icin gerekli olan mucadeleciruhu sizde mevcut. Yukselme hirsi ise yasaminizin temelini olusturuyor. Arzuettiginiz basariya ulasmak icin yilmadan calisiyorsunuz.Yoneticilikyeteneginiz oldugu icin Olaylara hemen hakimolabiliyorsunuz.Yasamin heralaninda bu yeteneginiz gecerli.Kararlilik, guc ve irade hirsinizin Araclari. Ve siz bu araclari Buyuk birbeceri ile kullaniyorsunuz. Zaman zaman bu Niteliklerin olumsuz yonlerinisergilediginiz oluyor.Boyle durumlarda son derece saldirgan olabiliyorsunuz.Oysa istediginizi elde etmenin yolu iliskilerinizde inceligi eldenbirakmadan halletmek.Bazen elestiren ve emreden oluyorsunuz ama sizeelestiri yapildiginda kahroluyorsunuz.Aslinda son derece hassas bir kalbinizvar.Bu durumda kalbinizin sesini dinleyin.Kisa zamanda hem liderliginizihemde dostlarinizi yeniden kazanirsiniz.

tesekkurler...
 
Katılım
9 May 2006
Mesajlar
78
Tepki Skoru
0
Puanları
0
Yaş
43
Kader Sayısı 6 "OGRETMEN" Sizin dunyanizin yoneticisi asktir. Aslinda kime asik oldugunuzuncok da onemi yoktur. Ve evrendeki goreviniz bu Felsefiyi ogretmektir.Amaciniz ise baskalarina yardim etmektir. Aska ve ilgiye olan asiriihtiyacinizin arkasinda kendinize olan guvensizliginiz yatar. Ailedegerceklestirdiginiz huzuru, cevrenize sonrada tum dunyaya yaymak amaclarinen onemlisi. Kabaliga, bayaliga asla tahammul edemiyorsunuz. Ikili iliskilertercihiniz. Kalabalikta kendinizi savunmasiz hissediyorsunuz. Muzikten,guzel sanatlardan anliyorsunuz. Yasamin guzelliklerine olan sevginizi bualanlarda uzmanlasarak dile getiriyorsunuz. Kendinizden cok baskalarinidusunme ozelliginiz, sizi genclerin danismani, yaslilarin sirdasi vedunyanin ogretmeni yapiyor. Cok ender elestiriyorsunuz. Aslinda sizirahatsiz eden cok az sey var. Yaninizda sevgiliniz olsun yeter.Gorevlerinizin size yukledigi sorumluluk aslinda gorundugunden de agir.Ancak bu agir gorevlerin onemini gayet iyi biliyorsunuz. Yasamdakigorevlerinizi yerine getirerek buyuk mutluluga ulasabilirsiniz

teşekkürler doğuştan öğretmen olarak doğmuşum ben:)
 
Katılım
23 Nis 2007
Mesajlar
2,062
Tepki Skoru
0
Puanları
0
Kader Sayısı 8"SANATCI Herseyi net olarak ifade etme yetenegine hatta herseyi net olarakhissetme yetenegine sahip olmasanizda, zekanin yasaminizda buyuk bir onemivar. Cok cesitli konulardan zevk aliyorsunuz. Zamaninizi buyuk kismini dahayallere ayiriyorsunuz. Fakat yasamin salt eglence olmadigininfarkindasiniz. Cok yonlu olmak en buyuk ozelliginiz. Cok ve cesitliyetenekleriniz var. Cabuk kavramak da bunlardan biri. Fakat insanlarhakkinda kolay yanilgiya dusuyor, gercek yuzlerini cok gecfarkedebiliyorsunuz. Bilgiye aninda ulasmanin yollarini biliyorsunuz. Ancakbilime yeteneginiz ve duskunlugunuz fazla degil. Cunku zamaninizin cogunugercek bir bilim adami gibi bilime adamak yerine daha sanatsal ve sportiffaaliyetlerden hoslaniyorsunuz. Hossohbet ve eglencelisiniz. Buozellikleriniz de kolay arkadas edinmenizi sagliyor. Pek cok insan siziseviyor ama sizi gercekten anlayan cok az insan oluyor. Bunun sebebikarmakarisik ruhunuzun derinliklerine inebilmeyi cok az kisininbasarabilmesi. Ugrastiginiz size zevk veren konulardan cabuk bikiyorsunuz.Olaylari genelde oldugu gibi kabulleniyorsunuz.Yani fazla dertedinmiyorsunuz.Zaten mucadele etmekten de hoslanmiyor cabuk pes ediyorsunuz. Kivrak zekayasahip oldugunuzdan baskalarini acimasizca elestirmek ten kacinmiyorsunuz.Sozcukleri kullanmadaki yeteneginiz iyi bir elestirmen, yazar, konusmaci, yada sunucu olmanizi saglayabilir. Sevgisiz yasamayan bir insansiniz. buyuzden sizi seven ve anlayan biriyle birlikte olmadikca mutlu olmaniz mumkundegil.

hepsi de doğru çıktı :)
 
Katılım
17 Tem 2006
Mesajlar
612
Tepki Skoru
0
Puanları
0
Yaş
42
Kader Sayısı 8"SANATCI" Herseyi net olarak ifade etme yetenegine hatta herseyi net olarakhissetme yetenegine sahip olmasanizda, zekanin yasaminizda buyuk bir onemivar. Cok cesitli konulardan zevk aliyorsunuz. Zamaninizi buyuk kismini dahayallere ayiriyorsunuz. Fakat yasamin salt eglence olmadigininfarkindasiniz. Cok yonlu olmak en buyuk ozelliginiz. Cok ve cesitliyetenekleriniz var. Cabuk kavramak da bunlardan biri. Fakat insanlarhakkinda kolay yanilgiya dusuyor, gercek yuzlerini cok gecfarkedebiliyorsunuz. Bilgiye aninda ulasmanin yollarini biliyorsunuz. Ancakbilime yeteneginiz ve duskunlugunuz fazla degil. Cunku zamaninizin cogunugercek bir bilim adami gibi bilime adamak yerine daha sanatsal ve sportiffaaliyetlerden hoslaniyorsunuz. Hossohbet ve eglencelisiniz. Buozellikleriniz de kolay arkadas edinmenizi sagliyor. Pek cok insan siziseviyor ama sizi gercekten anlayan cok az insan oluyor. Bunun sebebikarmakarisik ruhunuzun derinliklerine inebilmeyi cok az kisininbasarabilmesi. Ugrastiginiz size zevk veren konulardan cabuk bikiyorsunuz.Olaylari genelde oldugu gibi kabulleniyorsunuz.Yani fazla dertedinmiyorsunuz.Zaten mucadele etmekten de hoslanmiyor cabuk pes ediyorsunuz. Kivrak zekayasahip oldugunuzdan baskalarini acimasizca elestirmek ten kacinmiyorsunuz.Sozcukleri kullanmadaki yeteneginiz iyi bir elestirmen, yazar, konusmaci, yada sunucu olmanizi saglayabilir. Sevgisiz yasamayan bir insansiniz. buyuzden sizi seven ve anlayan biriyle birlikte olmadikca mutlu olmaniz mumkundegil.:3613411xz: :)
 
Katılım
4 Ara 2006
Mesajlar
143
Tepki Skoru
0
Puanları
0
benim sayımda 7/MİSTİK
bir çoğu uyuyor.teşekkürler..
 
Katılım
22 May 2007
Mesajlar
47
Tepki Skoru
0
Puanları
0
Yaş
43
kader sayısı sekiz vay be çogu uyuyor teşekkürler arkadaşım.
 
Katılım
14 Mar 2007
Mesajlar
243
Tepki Skoru
0
Puanları
0
Yaş
40
benıkıde 1 uzaylıkım uyuyor dımı sen benı iyi tanırsın.
 
Katılım
22 May 2007
Mesajlar
47
Tepki Skoru
0
Puanları
0
Yaş
43
uyuyor haklısın buket83 ama benimkide uyuyor mu ben zaten dün msn e göndermiştim onun bir benzeri.
 
Katılım
15 Nis 2008
Mesajlar
28
Tepki Skoru
0
Puanları
0
Yaş
36
İnanin Benle HİÇ Alakasi Yok Bana 7 Numara Çikti
Ben Çook NeŞelİ KonuŞkan Yalniz Kalmaktan HİÇ HoŞlanmayan Bİrİyİm Çook Az Bİ Kismi Uyuyoyr Yanİ.....
 

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle

18 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Üst