Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Bağımsız anaokullarında çalışma saatleri çözüm arıyorum sevgili meslektaşlarım

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
25
Arkadaşlar ben bağımsız bir anaokulunda 8-17 arası çalışmaktayım.Takdir edersiniz ki 50 dk ders saatleri hesaplandığında pazartesi ve cuma 9 saat derse giriyorum ve sabah 8 de ders saati başlıyorsa 15:30 da sona ermeli,salı çarşamba ,perşembe 8 saat derse girdiğim içinde 14:40 da ders saati sona ermeli ;ama velilerin bitmek tükenmek bilmeyen talepleri kurumumuzu saat 8-17 arası çalışmaya ve şu an net olmamakla birlikte muhtemel çözüm olarak sabahtan öğleye kadar 1 öğretmen ; öğleden akşam 17 ye kadar 1 öğretmen yani tam gün 1 grubun 2 öğretmeni olacak şekilde düzenlenecek ,bu mümkün olmamakla birlikte birçok hatayı beraberinde getirecektir,tutarsızlık,velilerin bakış açısı ,mukayese,eğitimin kalitesinin düşmesi vb...Diyelim ki biz yine aynı saatte çıksak,pazartesei,cuma 15:30 dan sonra ve salı ,çarşamba ,perşembe, 14:40 dan sonra velilerin ücretini karşılayabileceği kız meslek çıkışlı eğitimli bir kızımız çocuklara kalan sürede eşlik etse daha uygun olmaz mı hem biz öğretmenler,okul idaresi,veliler kimse madur olmaz... SİZLERDEN GELECEK ALTERNATİF FİKİRLER NELERDİR? TEŞEKKÜRLERRR
hocam mesai saatinden sonraki saati klüp çalışması olarak yapsanız en azından mağduriyetiniz bir nebze de olsa azalır gibi geliyor hiç değilse kalıyorsanız + ücretinizi alırsınız

Tepki Skoru
0
arkadaşım okul idareniz milli eğitime yazı yazarak bu saat uygulamasını düzeltebilir şuan siz zaten yasa dışı o saatlerde orda bulunuyorsunuz.
Allah korusun ama varsayalımki sizin okulda bulunduğunuz 16.00 saatinde başınıza herhangi birşey geldiği taktirde milli eğitimin okul müdürüne söyleyeceği ilk şey öğretmenin bu saat içerisinde okulda bulunmayı istediği dilekçeyi getir diyecektir . Yönetmeliğe göre 2 yıldır çocuk kulubü kurularak öğretmenin geri kalan ücretinin veliler tarafından karşılanması karar alındı
lütfen haklarınızı bilin başınızdaki kişiler bilmiyorsada öğretin unutmayın resmi kurumda söylenen hiçbir söz geçerli değildir herşey resmi yazılarla gerçek duruma dönüşür
umarım yeterli bilgi vermişimdir eğitim öğretiminizde başarılar dilerim

Tepki Skoru
0
peki ücretli öğretmenler annaokullarında kaç sattetten ücretlenirilir çünkü ben yarım gün çalışan arkadaşlar giği 30saaten üçretlendiriliyorum bilgisi olan varmı bu konuda

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar bizde 8:00-17:00 arası çalışıyoruz eve gittiğimde kendimi hissetmiyorum böyle birşey olduğunu bilsem asla ve asla anaokulu yazmazdım

Tepki Skoru
0
arkadaslar su yazılanları okuyunca cıldırıyorum aklımdan gecenlerı suraya yazıp rahatlasam ....ooofff of mesleğimden soguttularr yaaa

Tepki Skoru
0
bende problem yasıyorum:S uygulama anasınıfına es durumuyla yenı atanndım bölüm sefi denen artist hocam sabah saat 7.30 da geleceksin 17.30-18.00 arası cıkacaksın dedı...1 haftadır uyku yok bana hırsımdan ne yapacagım yenı basladım problem cıkarıp mimlenmek istemiyorum problem cıkarmazsamda rahat edemicem nasıl yaniii diyebildim kadına sadece oda cok rahat hocam ama 10 stajer var sınıfta hiçbi iş yapmıyorsun dedi...:hhf:

Tepki Skoru
0
arkadaslar butun baslıklara yazıyorum.ben uygulama sınıfında 7.30-17.30 calısıyorum molasız..nereyı aradıysam kendı hakkımı savunmamı belırttıler.savundum sımdı problem ogretmenım.bende evrak hazırlıyorum ve mahkemeye verecegım.allah belalarını versın bnların.okullarda anasınıfı ogretmenı dıye bır essek bulmuslar calıstırıyorlar ve herkese tavsıyem hakkınızı arayın bır sekıldde bu duzenı bız ddegıstırecegız..

Tepki Skoru
0
Milli eğitimin gönderdiği tam gün anaokulu zaman çizelgesi pazartesi-cuma 8.00-15.40 salı çarşamba perşembe 8.00-14.50 umarım işinize yarar.tam gün 42 ssat olacak haftalık yönetmeliğe göre.

Tepki Skoru
0
ana okulları konusunda sorunlar hep aynı ama bizde fazladan bir sorundaha var ücretli öğtetmenim ana okulunda
42saat çalışp 30saatten ücretlendiriliyoruz.Bu konuda yapılacak bir durum varmı bilgisi olan varsa cevap yazarsanız sevinirim
Arkadaşım, öncelikle bağımsız anaokullarında ücretli öğretmene tam gün sınıfı verilmez. veriyorsa eğer öncelikle suç okul müdürünündür. böyle bir durumla karşılaşan bir arkadaşım oldu. bakanlığa yazı yazdı bakanlık da şöyle cevap verdi: eksik paralarınızı geri alamazsınız. böyle bir durumda suçlu kurum müdürüdür. eğerki müdüre dava açaılırsa kaybettiğinizi paralaraı almaya hak kazanırsınız. Burda önemliolan 100-200 para da değil arkadaşlar önemli olan hakkımızın başkalarının ceplerine iniyor olması. Herşeyden önce bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak hakkınızı arayın. yönetmelikleri genelgeleri iyice araştırın okuyun ve yolunuzu kendiniz çizin yolunuzu çizdirmeyin. lütfen..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar mevzuat çok açık uçlu salı çarşamba perşembe tamam ama pazartesi salı net değil ve zman çizelgesi bütün okulların 5e kadar. müdürün yasal süreden fazla tutması da yasak ama bunu net bildiren mevzuat var mı?? linkini paylaşırsanız sevinirim. ben de 08.00-16.10 çalışıorum tamamen komedi.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle