Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Ayrılık hikayelerimiz

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bugün 15 haiziran.yaz tatilinin başladığı gün.bizler de öğrencilerimize karnelerini verdik,diplomalarını verdik.bazılarımız mezuniyet töreni yaptı.buraya ayrılık hikayenizi yani o anda yaşadıklarınızı,hissettiklerinizi...yazabilir misiniz?
    kendimden başlayayım:biz iki sabahçı sınıf bir arada verdik.töeren yaptık,kep fırlattık çok güzel oldu herşey.ama içimde buruk bir sevinç vardı.bir hocamız demişti:"anasınıfı en güzel öğretmenlik .çünkü hemen büyüdüklerini mezun olduklarını bir üst kademeye geçtiklerini görüyorsunuz " evet bu çok gurur verici ama alışmak,ayrılmak,tek tek onları özlemek...=(((
  sesleri bile hala kulağımda.işin ilginç tarafı her sene aynı duyguları yaşamak.
yine ayrılık zor oldu.velilerin gözleri dolu doluydu.bazıları hiç yüzüme bakamadı bile.ben de çok sıktım kendimi.çocukların yüzleri sirke satıyor.onları öyle gördükçe daha da içim buruldu.annelerine diyorlarmış,"öğretmenime söyle ben birinci sınıfa gitmicem" canlarım ya.
abdullah çok ağladı,müdür yardımcısını bile ağlattı.
bir de resim ekleyeyim.son resimlerimiz.

burda kepleri fırlattık.arıyoruz

=((((

Tepki Skoru
0
Ayy çok zor arkadaşlar, şimdi yazdıklarınızı okurken bile ağlamaklı oldum. Kendimi kastım bugün gözlerim yaşardı çocuklarımın yanında iyice ağlamamak için zor tuttum kendimi. Çocuklarıma karne, diploma verdim birazcık sohbet ettik onları neler bekliyor konuştuk. Ama o asık üzgün ifadeleri gözlerimin önünde şimdi. Bir taraftan velilerin vedalaşmaları... çok zor buruk oluyor bu ayrılıklar... hepsi gittikten sonra sınıfta tek başıma kaldım ve işte o an çok yalnızdım, o sınıfa sığamadım bir türlü büyük bir boşluk hissettim:( 33 kelebeğim uçtu... hepsini çok özleyeceğim. Yeni kelebeklerimi sabırsızlıkla bekleyeceğim artık...bütün meslektaşlarıma da iyi tatiller diliyorum.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle