Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Ayda kimler yaşar?

Tepki Skoru
0
bu olayı geçen yılki öğrencilerimle yaşamıştım.şemdinlide görev yapıyorum o yıl malumunuz bir çok terör olayı yaşadık. bu durumdan hem çocuklar hemde biz olumsuz yönde tabi ki çok etkilendik.ama ne yaşanırsa yaşansın eğitim öğretim devam ediyordu ve konumuz uzaydı.tabi ki malumunuz önce bir sohbet ediyoruz çalışmaya başlamadan önce uzay, gezegenler,dünya,dünyada yaşayan canlılar vs...dünya nın uydusu ay dır dedim en sonunda. Ve şu soruyu sordum:Ayda hayat var mı? daha sorumu bitirmeden öğrencimatıldı :Öğretmenim ayda teröristler yaşar:) tüm çocuklar katıla katıla güldü...eee o kadar terör terörist hayata karışınca böyle oluyor demek ki...

Tepki Skoru
0
bu terör olaylarından en çok etkilenen maalesef çocuklar oluyor.. keşke bunu engelleyebilmenin bir yolu olsa.. özellikle terörün içinde yaşamak zorunda kalan çocuklar; onları koruyabilsek keşke.. teşekkürler hocam, bir kez daha terör denen o akıldışı olayın çocuklar üzerindeki etkisini hatırlattığınız için..

Tepki Skoru
0
canım ya öyle belleğine sarmış ki terör, her yerde onlar var zannediyor.

Tepki Skoru
0
canım size de orada o şartlarda yaşamak durumunda kalan tüm insanlara da allah kolaylık versin.benzeri bir yerde 2 yıl görev yaptım ne kadar zor olduğunu bilenlerden biriyim.beraber görevyaptığımız bir arkadaşın çocuğu oradan döndükten sonra bile yüksek bir ses duyduğunda hala kendini hemen korumaya çalışıyor,masanın altına sığınıyordu.tüm çocuklarınıza yürekten sevgiler sie de başarılar dilerim arkadaşım

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle