Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Atatürk nerde doğdu

Tepki Skoru
0
siz siz olun minicik çocuklara müfettiş gelmeden atatürk hakkında arka arka bilgi vermeyin..Müf gelmeden 10 dakka önceden Atatürk hakkında bilgileri gözden geçirelim demiştim köydeki öğrencilerimle.neyde müf sınıfa girdi gelir gelmez de başladı Atatürk sorularına,çocuklar Atatürk nerede doğdu?
benimkiler:
-medine de...
Allhım çok utandım ama neyseki küçükler. müfettiş de güldü artık..:)
(bu arada medine de ,anneleri kuran kursuna gidiyodu sanırım ordan çıktı:)

Tepki Skoru
0
klasik müfettiş vakaları. benimkilerde evinde demişti

Tepki Skoru
0
ÇOK GÜLDÜM YAA Bİ ALEM BU ÇOCUKLA,HOCAM TEŞEKKÜRLER...

Tepki Skoru
0
ÇOCUKLARIN DOĞALLIĞI.BENİMKİLERDE DUVARDAKİ RESMİ GÖSTEREK "AHA BURDA DOĞDU" DEMİŞLERDİ.ŞANSLIYMIŞSIN ANLAYIŞLI MÜFETTİŞE DENK GELMİŞSİN.

Tepki Skoru
0
Benİm bİr ÖĞrencİm de selengİlİn evİnde demİŞtİ

Tepki Skoru
0
hııı.bende bugün atatürkün yaptıklarını resimlerle soru cevaptekniği ile anlatmaya çalıştım.daha sonra şöyle bi toparlayalım diye kısa kısa sorular sormaya başladım.çocuklar cumhuriyeti kim kurmuştu diyeceğim tuttu.çocuklardan bitanesi öğretmenim allah kurdu demezmi....

Tepki Skoru
0
haha medıne supermıs :)

bende yılbasında sınıfa noel baba kılıgında bır arkadasımı getırmıstım ..( çocuklar benım nerde oturdugumu sehrın ısmını fflan bılıolar tabı .(kusadası) noel baba gelmeden önce de cocuklara yenı yıl ıle ılgılı cızgı fılm ızlettım bılgı verdım ..ıste aslında noel baba nın olmadıgını ama soğuk yerden kutuplardan geyıklerıyle falan gelıp cocuklara hedıye dagııtıgından bahsetmıstık cok da abartmadan :)

neyse noel baba kılıgındakı arkadasım çocuklar ben nerden geldım bılen var mı dedı? bı tanesı cıkıp KUŞADASI ndan demez mı ! noel baba zor toparladı valla:)

Tepki Skoru
0
Cevaplar süper ya:) bende de durum farksız iyice öğrenene kadar bütün cevaplar birbirine karışıyor:)

Tepki Skoru
1
:D:D:D
Canlarım benim ya ee doğal hepimizin başına geliyor:):):)

Tepki Skoru
0
çok güldüm hocam iyi ki müfettiş anlayışlıymış yoksa irticacı muamelesi yapardı size...

benim de başıma böyle bişey geldi kaymakam ziyarete geldiğinde çocuklar hadi bi şarkı söyleyin dedim hira isimli çocuğum başladı "teşekkür ederim Allahım, seni çok seviyorum Allahım"

Tepki Skoru
0
öğrencimin biri sabahları zor uyanıyor, bu sabah annesi 'hadi kalk anneciğim bugün tören var ' deyince 'ne töreni?'demiş. annesi de Atatürk öldü ya deyince başlamış ağlamaya 'neden öldü ben onu çok seviyordum,cenazeye mi gidicez şimdi?'demiş.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle