Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Atanmak elİnİzde destek verİn atanin yarin Çok geÇ olacak

Tepki Skoru
0
mailto:bilgiedinme@meb.gov.tr
http://www.basbakanlik.gov.tr/Forms/...tionEntry.aspx
http://www.akim.akparti.org.tr:8080/...svuruGiris.jsp
mailto:personel@meb.gov.tr
mtemel@meb.gov.tr.
cdemirtas@meb.gov.tr
salihcelik@meb.gov.tr
recepisik@meb.gov.tr
asarslan@meb.gov.tr
rkaya@meb.gov.tr
Sadettin SABAZ OKULÖNCESİ EĞİTİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI MÜSTEŞAR.
ssabaz@meb.gov.tr
mub@meb.gov.tr BUDA MÜSTEŞARLIK BÜROSUNUN.
BUYRUN ARKADŞLAR.
ARKADAŞLAR BU ADRESLERE YOĞUNLAŞIN ÇOK DAĞILDIK BU ŞEKİLDE DAĞILIRSAK BİRLK SAĞLANMAZ HERKES AYRI YERLERE MAİL ATMASIN
AYRICA EĞİTİM SEN E DEVLET EGEMEN BAĞIŞ.................. BAŞBAKANLIK AVRUPA BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİNE .............................orayada mail atın
::::::::::::::::::::::::::::BAŞBAKANLIK AVRUPA BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: hadi diğer adreslerle birlikte burayıda sıkıştıralım

Tepki Skoru
0
mtemel@meb.gov.tr.
cdemirtas@meb.gov.tr
salihcelik@meb.gov.tr
recepisik@meb.gov.tr
asarslan@meb.gov.tr
rkaya@meb.gov.tr
ssabaz@meb.gov.tr
BUYRUN ARKADŞLAR.
ARKADAŞLAR BU ADRESLERE YOĞUNLAŞIN ÇOK DAĞILDIK BU ŞEKİLDE DAĞILIRSAK BİRLK SAĞLANMAZ HERKES AYRI YERLERE MAİL ATMASIN
AYRICA EĞİTİM SEN E DEVLET EGEMEN BAĞIŞ.................. BAŞBAKANLIK AVRUPA BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİNE .............................orayada mail atın
::::::::::::::::::::::::::::BAŞBAKANLIK AVRUPA BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: hadi diğer adreslerle birlikte burayıda sıkıştıralım

Tepki Skoru
0
mtemel@meb.gov.tr.
cdemirtas@meb.gov.tr
salihcelik@meb.gov.tr
recepisik@meb.gov.tr
asarslan@meb.gov.tr
rkaya@meb.gov.tr
ssabaz@meb.gov.tr
BUYRUN ARKADŞLAR.
egemen@egemenbagis.com
cavusoglu@tbmm.gov.tr AİHM Ak Parti Avrupa Konseyi Parlamenter Meclis Başkanı

Tepki Skoru
0
0312 419 74 09 Fax:0312 424 16 13 Egemen Bağış irtibat numaraları

Tepki Skoru
0
arkadaşlar şurda üç beş kişi çalışıp duruyoruz forumun okadar çok üyesi var yöneticileri var kimsede bize destek olmuyo atanmış bile olsanız lütfen bize destek olun nekadar çok kişi olursa okadar sesimizi duyurabiliriz lütfen

Tepki Skoru
0
arkadaşlar şurda üç beş kişi çalışıp duruyoruz forumun okadar çok üyesi var yöneticileri var kimsede bize destek olmuyo atanmış bile olsanız lütfen bize destek olun nekadar çok kişi olursa okadar sesimizi duyurabiliriz lütfen
evet arkadaşım site yöneticileri ne yapıyor acaba mücadelede varlar mı ne çok insan vardı şimdi 3,, 5 kişiyle kaldık böle .ama olsun genede pes etmek yok hadi bugünde devam arkadaşlar güzel şeyler olcak inş..

Tepki Skoru
0
0312 419 74 09 Fax:0312 424 16 13 Egemen Bağış irtibat numaraları​

Tepki Skoru
0
günaydın arkaaşlar ne yapıyoz mailleri attım akim cvp neden yazmıyor bize en yakın zamanda cvp yazıcaz demiştiler oysa

Tepki Skoru
0
Telefon:0 (312) 218 1300 başbakanlık avrupa birliği genel sekreterliği
0312 419 74 09 Fax:0312 424 16 13 Egemen Bağış irtibat numaraları

Tepki Skoru
0
arkadaşlar cvp yazmasınlar en azından bizimm baskımızın farkındalar

Tepki Skoru
0
arkadaşlar şuan hiç bi branş hiç birşeyin farkında değil bence eylül atamasından sonra mutalaka yine alım yapılacak hatalarıı böyle kapatacaklar ve ben inanıyorum şimdi bütün branşlar birleşip yeni atama yaptırıcaklar hele bi bu kadrolu alımlar bitsin herkezin etekleri nasıl tutuşuyor bide bu tutanaklarda yazan 7 bin okulöncesi 2010 içinse dikkatini çekerim 10 binden sonra yine atama yapıldı ayrı yeten bu 2 bin küsürde 5 bine yakın oldu biz adamlara tutanağı söylersek bile bize böyle der

Tepki Skoru
0
daracım bana da eylülden sonra yine atama yapacaklarmış gibi geliyor inşallah yarabbim

Tepki Skoru
0
malum seçim var ve eferandum hayır çıkarsa çok güzel olucak herşey ay inşşşşşşşşşş ya

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar bi süredir yetkili gördüğümüz yerlere fax,mail atıp telefon açıyorum.Hangi mercii tam hatırlamıyorum ama sanıyorum Kasım sonu gibi ek bi atama olabilirmiş.Şimdilik kesinleşmiş bişey yok ama gündemde var demişlerdi.Kimse bizim emeğimizin farkında değil diye düşünmesin,biz varız ve çalışmaya devam arkadaşlar.Burda yazdıklarımızın bile farkındalar.Sonuç güzel olsun da cevap gelmesede olur.

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar bi süredir yetkili gördüğümüz yerlere fax,mail atıp telefon açıyorum.Hangi mercii tam hatırlamıyorum ama sanıyorum Kasım sonu gibi ek bi atama olabilirmiş.Şimdilik kesinleşmiş bişey yok ama gündemde var demişlerdi.Kimse bizim emeğimizin farkında değil diye düşünmesin,biz varız ve çalışmaya devam arkadaşlar.Burda yazdıklarımızın bile farkındalar.Sonuç güzel olsun da cevap gelmesede olur.
hocam elinize ağzınıza sağlık sessiz kalsalar bile herşeyin farkındalar sınıfçılar bu kontenjanı nasıl elde etti onlar karşısında da böyle sessiz kalmışlardır ama bakın sonucuna

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle