Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Atandık ve kafamızdaki sorular

Tepki Skoru
0
ne güzel siz atanmışsınız hayırlı olsunç.ah ah bizde bir güb bunlardan konusurmuyuz acaba? :):)

Tepki Skoru
0
stajerlik kursuna başlayan arkadaşlar hangi ilde görev yapıyorsunuz...
ne zaman başladı kursunuz, bilgi verir misiniz?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende atandığımda hamileydim ve özel eğitimde stajım kalkmıştı il milli eğitim bnu kabul etmedi ama yasal olarak sonucu bekledim ve kurslara katılmadım çünkü hafta sonu dr kontrolüm oluyordu.devamsızlık hakkımda yoktu.37.haftaya kadar çalışabilir raporu aldım(aksilik şu ki 4 haftası yaz tatiline denk geldi,onları doğum sonrasına ekletemiyorsun)bu raporu okula teslim ettim,38.haftada doğum oldu doğum belgesini de okula teslim ettim.hala doğum iznindeyim izin dönüşü kurs olursa stajerlik için başlayacağım.belgelerimi okula teslim ettiğim için maaşım düzenli yattı.eğer sgk ya gönderseydim izin dönüşü toplu parayı sigorta primim üzerinden alacaktım.doğum sonrası 1 yıl ücretsiz izin ve 30 günlük rapor hakkı var.dün okullara yazı gitmiş sözleşmeli öğretmen doğum izinlerinde bundan sonra sözleşme fesh edilecek döünşünde tekarar imzalanacak ama dönene kadar yerine kimse atanamayacakmış.belgeyi ayrıntılı incelemedim bir arkadaşım söyledi sadece.stajerlik kurslarında ek ders ödemesi yapılmaz.yolluklar ise ilk atama için değil arkadaşların dediği gibi diğer atamalarda alınır.inşallah aydınlatıcı olmuştur.bilgi qalmak isteyen olursa yardımcı olurum.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende atandığımda hamileydim ve özel eğitimde stajım kalkmıştı il milli eğitim bnu kabul etmedi ama yasal olarak sonucu bekledim ve kurslara katılmadım çünkü hafta sonu dr kontrolüm oluyordu.devamsızlık hakkımda yoktu.37.haftaya kadar çalışabilir raporu aldım(aksilik şu ki 4 haftası yaz tatiline denk geldi,onları doğum sonrasına ekletemiyorsun)bu raporu okula teslim ettim,38.haftada doğum oldu doğum belgesini de okula teslim ettim.hala doğum iznindeyim izin dönüşü kurs olursa stajerlik için başlayacağım.belgelerimi okula teslim ettiğim için maaşım düzenli yattı.eğer sgk ya gönderseydim izin dönüşü toplu parayı sigorta primim üzerinden alacaktım.doğum sonrası 1 yıl ücretsiz izin ve 30 günlük rapor hakkı var.dün okullara yazı gitmiş sözleşmeli öğretmen doğum izinlerinde bundan sonra sözleşme fesh edilecek döünşünde tekarar imzalanacak ama dönene kadar yerine kimse atanamayacakmış.belgeyi ayrıntılı incelemedim bir arkadaşım söyledi sadece.stajerlik kurslarında ek ders ödemesi yapılmaz.yolluklar ise ilk atama için değil arkadaşların dediği gibi diğer atamalarda alınır.inşallah aydınlatıcı olmuştur.bilgi qalmak isteyen olursa yardımcı olurum.

tşkler hocam sizde sanırım sözleşmeli atandınız.

bize bir fırsat verildi ve ben bunu bir tür karışıklıktan dolayı kaçırmak istemiyorum. çünkü kimse sözleşmeli öğretmen hakkında yeterli bir bilgiye sahip değil.

Tepki Skoru
0
stajerlik kursuna başlayan arkadaşlar hangi ilde görev yapıyorsunuz...
ne zaman başladı kursunuz, bilgi verir misiniz?
Stajerlik kursu değil ama çevreye uyum seminerine başladık yarın bitiyor. Stajerlikle ilgili kursun 15 tatilin ilk haftasında verileceği söylendi malesef tatilimizin yarısı gidecek.
Bu arada urfadayım

Tepki Skoru
0
evet amasyadada cevreye uyum seminri haftasonu baslıyor. semineerler ne kadar sürer ??????

Tepki Skoru
0
bende şuan 18 haftalık hamileyim. sıkıntılarla eşlerden ayrı kalınıyor, Allah hepinizin yardımcısı olsun. bende eşimden 9 saat uzaktayım. şu doğum ücretleri çok karışık geliyor bana. 2 ay neki ya, inş. hayırlısı ile bir kaç hafta daha çalışıp yaz tatili ile birleştirebilirim doğum iznini. mart sonu gözüküyor eğer zamanında olursa. bakalım. süt izni falanda yok öğretmenlikte, onca şeyin eğitimini gör, ama kendi çocuğunda uygulayama.... ilginç bir sistemin içerinsindeyiz malesef....

Tepki Skoru
0
bende şuan 18 haftalık hamileyim. sıkıntılarla eşlerden ayrı kalınıyor, Allah hepinizin yardımcısı olsun. bende eşimden 9 saat uzaktayım. şu doğum ücretleri çok karışık geliyor bana. 2 ay neki ya, inş. hayırlısı ile bir kaç hafta daha çalışıp yaz tatili ile birleştirebilirim doğum iznini. mart sonu gözüküyor eğer zamanında olursa. bakalım. süt izni falranda yok öğretmenlikte, onca şeyin eğitimini gör, ama kendi çocuğunda uygulayama.... ilginç bir sistemin içerinsindeyiz malesef....
ya:) allah yardıncınız olsun hocam..

işimiz cok zor ama inanın bu süreç geçicek bebeklerimize kucağımıza aldığımzda hepimiz bu anıları unutucaz..

suan bende 14haftalık hamileyim ve sömestr tatilinden sonra bir hafta rapor alarak doğum öncesi iznime ayrılıcam.
sonra doğum iznime ayrılıcam benim aklıma takılan diğer soru
30gunluk rapor hakkımız 2010 yılında imzalıycağımız sözlesmeye kadarmı yanı her sözlesmeden sonra 30gun iznımızı kullanabiliyormuyz eğer öyle ise rahatsızlandığımızda yada cok acil durumlarımızda bu 30 gunluk rapor hakkımızı kaullanalım. 2010 ocak ayında tekrar 30gunluk hakkı verilcekmi.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle