Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Atamalarda öncelik durumu, sınıfçılarla ilgili meb den gelen cevap

Tepki Skoru
0
işte arkadaşlar başka bir konuda arkadaşın yorumu
MEB' E YENİ AÇILACAK SERTİFİKA PROGRAMIYLA İLGİLİ OLARAK SORDUĞUM; ALAN MEZUNLARININ HEPSİNİ ALACAK KONTENJAN VERİLMEMEKTEDİR AMA BUNA REĞMEN YENİ SERTİFİKA PROGRAMI AÇMAKTASINIZ ALANDAN MEZUN ÖĞRETMENLERİN ATANMALARINDA HERHANGİ Bİ SORUN TEŞKİL EDER Mİ? ÖNCELİK VERİLECEK MİİDİR? SORUMA CEVAP
İlgi: 27/11/2008 tarihli ve 207066 sayılı ve 07/01/2009 tarihli ve 5750 sayılı Başbakanlık bilgi Edinme Başvurularınız.
Sayın .....,
Millî Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığının 199 sayılı Kararı’na göre alandan mezun olan tüm öğretmenlerin ataması yapıldıktan sonra ek kontenjanla sertifika alan öğretmenlerin atamaları yapılacaktır.
Bilgilerinizi rica ederiz.
MEB-Özel Eğitim Rehberlik ve Dan. Hizm. Gn. Md.

MEMURLAR NETTEN ALINTIDIR.

Tepki Skoru
0
işte arkadaşlar başka bir konuda arkadaşın yorumu
MEB' E YENİ AÇILACAK SERTİFİKA PROGRAMIYLA İLGİLİ OLARAK SORDUĞUM; ALAN MEZUNLARININ HEPSİNİ ALACAK KONTENJAN VERİLMEMEKTEDİR AMA BUNA REĞMEN YENİ SERTİFİKA PROGRAMI AÇMAKTASINIZ ALANDAN MEZUN ÖĞRETMENLERİN ATANMALARINDA HERHANGİ Bİ SORUN TEŞKİL EDER Mİ? ÖNCELİK VERİLECEK MİİDİR? SORUMA CEVAP
İlgi: 27/11/2008 tarihli ve 207066 sayılı ve 07/01/2009 tarihli ve 5750 sayılı Başbakanlık bilgi Edinme Başvurularınız.
Sayın .....,
Millî Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığının 199 sayılı Kararı’na göre alandan mezun olan tüm öğretmenlerin ataması yapıldıktan sonra ek kontenjanla sertifika alan öğretmenlerin atamaları yapılacaktır.
Bilgilerinizi rica ederiz.
MEB-Özel Eğitim Rehberlik ve Dan. Hizm. Gn. Md.

MEMURLAR NETTEN ALINTIDIR.
tamam bizi bağlamayacak ama bizden sonraki okul öncesi mezunlarına yazık değil mi

Tepki Skoru
0
bu çok iyi bi haber .bizden sonrakilerde önceliklidir.asla mezun oö ci varken atayamazlar.

Tepki Skoru
0
tamam da arkadaşım düşünsene bu yıl diyelim ki ok.ön.ciler atandı bitti atıyorum 200 tane de sınıfçı atadılar(ki ben öncelik möncelik hikaye kısmı diye düşünüyorum kurumlar arası atamada döndürülen dolaplar gibi kimbilir ne dolaplara zemin hazırlanıyor...) bu nedemek?önümüzdeki yıl 200 adet okul önceci atanmayacak demek çünkü onların yerine bi önceki yıl sınıfçılar doğan görünümlü şahinler olarak atanmış olacak...

Tepki Skoru
0
tamam da arkadaşım düşünsene bu yıl diyelim ki ok.ön.ciler atandı bitti atıyorum 200 tane de sınıfçı atadılar(ki ben öncelik möncelik hikaye kısmı diye düşünüyorum kurumlar arası atamada döndürülen dolaplar gibi kimbilir ne dolaplara zemin hazırlanıyor...) bu nedemek?önümüzdeki yıl 200 adet okul önceci atanmayacak demek çünkü onların yerine bi önceki yıl sınıfçılar doğan görünümlü şahinler olarak atanmış olacak...
hocam merak etme sınıfçılar sadece ücretli çalışmaları için aldılar o sertifikayı ben sertifika kursuna sınıfçılarla katıldım yazmıştım daha önce müfettişler gelmişti onlar söyledi bizden kalan olmayınca onlar ücretli çalışacak mezun olanlar yine atanacak bu böyle devam eder.benim korkum sayıyı az tutup onları ücretli çalıştırmaları.bu devletin işine gelir bir kişi ücretine üç kişi çalıştıracaklar.

Tepki Skoru
0
çok sinir bozucu şu ücretli öğretmenlik düzeni allak bullak ediyor.

Tepki Skoru
0
bu gün ücretli alır yarın söleşmeli kadrolu...yoksa boşuna sırf ücretli çalıştırayım diye zahmet edip açmazdı meb o kursları arkadşlar..bu işe bir dur demek gerek..mezunu çalışanı çalışmayanı öğrencisi birlik olunmalı bu hepimizi bağlar aslında...düşünsenize bir çok dalda hiç alakasız insanlar ücreli öğretmenlik yapıyor bu ülkede neden kurs versindi ki amaç başka olmasa??????

Tepki Skoru
0
arkadaşlar şunu bilin ki bu haberi duyan herkes mesleğimizi elimizden almanın yollarını arıyor şuan! nerden mi biliyorum en yakınımdaki insanlardan! şuan aöf 2. sınıftayım, geçen yıl görevlendirme yapılmadığı için işsiz kaldım buna en yakından şahit olan arkadaşlarım şimdi benim MESLEĞİME GÖZÜNÜ DİKMİŞ DURUMDA!! kendi bölümlerinden kpss puanları yeterli olmadığı için( ingilizce öğt. kardeşi beden eğitmi ) bizim bölüme rahatça girebilmeyi planlıyorlar. 40larla bile atama yapan bu bölüme kesin girerizz düşüncesindeler EĞER BÖYLE BİR İMKAN TANINIRSA kesn girerler zaten onA şüphem yoK ARAMADIKLARI yer KALMADI.. bir yıl ücretli çalıştıktan sonra nasıl olsa bizi kadroya alırlar düşüncesindeler.... daha önce sınıf öğretmenlerinede aynı şey yapılmadı mı?? her önüne gelen atanmadı mı?? Yazıkki şarkı söyleyip oyun oynamakla çocuğun günlük ihtiyaclarının karşılanmış olacağını savunan bir Bakanımız var.....

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle