Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

AŞaĞi KarameŞe İlkÖĞretİm Okulu Batman\sason

Tepki Skoru
0
İSİM : SEMRA AYSAN
OKUL :AŞAĞI KARA MEŞE İLKÖĞRETİM OKULU BATMAN\SASON
TLF :....................(okul numarası yok)
İHTİYAÇLAR : KIRTASİYE MALZEMELERİ,HİKAYE KİTAPLARI, DOLAP, OYUNCAK..
Okul bize yardım edemiyoe.Milli eğitime gittik ordan da brşey çıkmadı.Kendim birkaç birşey alıyorum ama yeterli olmuyor.Havalar soğudu ve sınıfımda halım bile yok.Çocuklar zor durumda kalıyor. Gerekirse sınıfımın fotoğrafını çekip gönderebilirim.Ayrıca okulun numarası yok ondan yazamadım.Gerekirse okul müdürünün numarasını veririm..yardımlarınızı bekliyorum..lütfen..

Tepki Skoru
0
Merhaba yazı da belirttiğim gibi okulumzun telefonu yok..Mecburen kendi cep numaramı verdim..Ararsanız sevinirim ve daha açık bir şekilde anlatabilirim..Ayrıca burda sürekli internet kesintisi oluyor..Sürekli siteye girip sizden bilgi alamıyorum..Hatta arada şebekelerde de kesinti oluyor..Ararştırırsanız haberiniz olur mutlaka..Bir şekilde okulumuza ulaşmanızı rica ediyorum..

Tepki Skoru
0
merhaba ben daha önce o okulda öğretmenlik yaptım adım hüseyin adıcan

Tepki Skoru
0
merhaba ben daha öncede yazdım. o okulda tam 4 senem geçti eski öğrencilerimi özledim. siz ihtiyaclarınızı yazın. ben yardımcı olmak istiyorum. Hüseyin ADICAN. Bandırma/ balıkesir.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

23 Yıldır Sizlerle