Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Arkadaşların dikkatine ücretli öğretmenliğe sorulmadan yerleştirme yapılmış

Tepki Skoru
0
bu dönem tercihte bulunan yani 54 üstü alanlar 17000 siz başvurmazsanız dolmaz kimi alırsa alsın. eğer atanmak istiyorsanız ki 54-55-58 gibi puanlarla atanmak her kula nasip olmaz ücretli olmayın sonu yok bunun böyle fırsatı bulamazsınız kaybedeceğiniz 5000 lira gibi bir para vede 100-120 ssk günü

eğer çok ihtiyacınız varsa eğitimiyle birlikte 2 çocuk baksanız alırsınız bu parayı 100 ssk gününüzde olmayıversin...
bende katılıyorum arkadaşım sana.basvuru yapmayacağım.aslında yapmayı düşünüyordum ama hem yorumlar hem de şartları fikrimi değiştirmeye yetti.sadece sigorta için düşünüyordum.az olacaksa hiç anlamı yok.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bakanlık iyice sıkışmış durumda başka branşları da o.öncesine katıyorlar.benim geçen yıl ücretli olarak görev yaptığım okulda başka bir sınıftan öğretmen vardı ve veliler çok şikayetciydiler geçen yıl kasım ayında başvurumu ilçe milli eğitime yaptığım an heme beni o okula görevlendirmişlerdi.bence içinizi ferah tutun hangi branş gelirse gelsin bizim işimiz çok zor hele o çocukları ilk gün okula alıştırma zorluklarıyla onlar asla baş edemez.yeteri kadar oyun,parmak oyunu ve etkinlik bilmedikten sonra arkalarına bakmadan kaçarlar.sabredin.sabrın sonu selamet.en azından kasım atamasına kadar.

Tepki Skoru
0
farklı branştan yani kimyacımıydı neydi kız tam hatırlayamıyorum.

Tepki Skoru
0
adamlar işlerini yürütüyor ama ders ücretini okulöncesi eğitimde haftalık 40 saat ve mezun olmayanlarda alınacak diye düzenleme yapmışlar. allah sonumuzu hayır etsin

Tepki Skoru
1
adamlar işlerini yürütüyor ama ders ücretini okulöncesi eğitimde haftalık 40 saat ve mezun olmayanlarda alınacak diye düzenleme yapmışlar. allah sonumuzu hayır etsin
40 saat okulun özelliğini göre değişir.evet mezun olmayanları da içine katmışlar.

Tepki Skoru
0
bir de diğer branşlardan da alınarak açığın kapatılacağı söyleniyor ne kadar saçma yaaa.. başka branş ne bilsin okul öncesi çocuğunu...onun yerine tabanı düşür ama illaki okul önceci al.. bu kadarını da mı akıl edemiyolar...

Tepki Skoru
0
en sonunda onu yapacaklar ama dertleri en ucuza nasıl hallederim.valla ucuz etin yağnisi yenmezmiş.bekleyip göreceğiz bakalım bu iş nerede patlayacak.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ücretli görevlendirilseniz de 1 hafta içinde göreve başlamazsanız yerinize başka birini görevlendirmek için arayışa geçiyorlar..önemli olan sözleşmeyi imzalamamak..bu arada illaki imzalayacaksanız kelime oyunlarına çok dikkat edin.

Tepki Skoru
0
Temmuzdaki başvurular ücretliye çevrilmiş deniliyor , hangi başvurular kadrosuz usta öğretici başvurularımı? Ben yetkili ile görüştüğümde yeniden ücretli öğretmenliğe başvurun demişti , kadrosuz usta öğretici başvuruları çevrilmez dendi. Acaba yerleri belli olan arkadaşlar ücretli öğretmenliğemi başvurdular ayrıca?

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar ben formu teslim etmeye gittiğimde sınıf öğretmenliği mezunu yeterli puan alamamış bir kızı anasınıfı ücretliyi yazdılar bunlar her zaman bulur çaresini

Tepki Skoru
0
Temmuzdaki başvurular ücretliye çevrilmiş deniliyor , hangi başvurular kadrosuz usta öğretici başvurularımı? Ben yetkili ile görüştüğümde yeniden ücretli öğretmenliğe başvurun demişti , kadrosuz usta öğretici başvuruları çevrilmez dendi. Acaba yerleri belli olan arkadaşlar ücretli öğretmenliğemi başvurdular ayrıca?

Arkadaşım bende kadrosuz usta öğreticiliğe basvurmuştum ücretliye ayrıca başvuru yapılacak diye biliyorken ki kesinlikle istemiyorum ücretliyi çoktan bizleri ücretli yerleştirmişler bile

Tepki Skoru
0
Peki nerden öğrendiniz size söyleediler mi okulunuzu bana geri dönmediler. İnternetten mi öğrendiniz?

Tepki Skoru
0
arkadslar ücretli öğretmenliğe aöf 3 ve dordüncü sınıflarda başvurabiliyormu bilginiz varmı?

Tepki Skoru
0
ilkay hocam sabahtan beri girmiyodum nolmuş böle yaa kontenjanlar açıklanmadan başvurma gafletinde bulunmuştuk umutsuzluk içinde. e şimdi ben ne usta nede ücretli çalışmak istemiyorum.ÇALIŞMAMDA. arkadaşlarr istanbulda yerler belli oldu diyosunuz ilçedenmi öğrenicez nettenmi off bu ne hemen itiraz etmemiz lazım ...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

23 Yıldır Sizlerle