Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Arkadaşlar sizce kadro 58 e düşer mi????

Tepki Skoru
0
bence düşebilir, yani sözleşmeli çalışanlar 26yı açmaz, tercih çakışmaları yüzünden yüksek puanla atanamayanlar olacağı gibi 39 alanın bile atanma şansı var... burdan sonrası tamamen şans bence... kesin olsun diye doğu yazarsın, 0.1 puan yükseğin yazmıştır atanamazsın, yada hiç umudun olmadan batı yazmışsındır, ilk tercihine atanırsın... ben kütahya ağırlıklı yamak zorunda kaldım, bu yaz düğünüm olduğu için fazla açılamadım puanım 72.211 ve korkuyorum... 100 kişi alınıyorsa 10 kişi batı, 90 kişi doğudan olmuş ve kendi okulunda görev yapmak isteyenler de il kontenjanını kapatıyor.... kütahya 9 kişi alıyor ve benden çok yüksek puanlı 5 kişiyi biliyoruz bile ve ilçelerde bilmediklerimiz de olabilir.... (kendi okulunu kesin yazacak olanlar bunlar)

Tepki Skoru
0
gerçekten biraz şans iişi ama 58e düşmüşken 55de olsun nolurrrr :emot68:

Tepki Skoru
0
bence bu atamada illa bi yere gitmek istiyorsanız 26 yı da işaretleyin derim...ayrıca kırgülü arkadaşım sana gelir gibi geldi bana:))

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle