Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

ArkadaŞlar kpss gİrİŞ belgesİ gelmeyen varmi.

Tepki Skoru
0
ya arkadaşlarr ösym den girip sizdede işlemleriniz başarıyla tamamlanmamıştır diyomuu benmde gelmedii sitede öle yazıooo,bende çıldırıcam o yazıyı gördükçee ösym bürosuna söyledim bilemem giremezsin sınava dediii

Tepki Skoru
0
benimde hala gelmedi istanbul,osym nın sayfasına baktığımda sınav merkezi atamanız henüz sonlanmamıştır diyo ben bişey anlamadım

Tepki Skoru
0
ya arkadaşlarr ösym den girip sizdede işlemleriniz başarıyla tamamlanmamıştır diyomuu benmde gelmedii sitede öle yazıooo,bende çıldırıcam o yazıyı gördükçee ösym bürosuna söyledim bilemem giremezsin sınava dediii
benimde oyle diyo nasıl yanı sınava giremezsiniz okadar emek çöpe mi gidicek yanı bukadar basit mi tamamen osym nın hatası

Tepki Skoru
0
arkadaslar benım de yenı geldı ama gecen sene gelmemıstı.Allahtan ankaradayım da zorluk cekmedım ama bı kuyruk vardı anlatamam.turkıyenın dört bı yanından belge almaya gelmişler.
bu nası iş anlam veremedım.yazık ya

Tepki Skoru
0
arkadaşlar benım de giriş belgem gelmemişti bu gün gidip üsküdar osym den aldım

Tepki Skoru
0
arkadaşlar benim de eglmedi benim yerima arkadaşım gidip alsa verirler mi acaba bürodan? şehir dışındayım yarın dönücemm

Tepki Skoru
0
Giriş belgeleri gelmeyen arkadaşlar girişbelgelerinizi 3 tl karşılığında ÖSYM bürolarından alabiliyorsunuz....

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle