Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Arkadaslar kpss bugun acıklanır puanlarımızı bu baslıkta yazalım

Tepki Skoru
0
kpss bugüne kadar hiç 1 aydan önce açıklanmadı ,%90 yarın açıklanır.13 ağustos il içi yerleştirmeler bitecek,en iyi ihtimalle kılavuz 16 ağustos pazartesi günü yayınlanır.en kötü ihtimal de, 31 ağustos salı günü...

Tepki Skoru
0
ne diyosun hocam sen ya!!! 31 ağustosta kılavuz yayınlanırsa ne zaman olacak kadrolu atama ve söz. atama!!! 1. dönemin sonuna kadar hepsi biter heralde!!! ne kadar da bilmişcesine konuşuyorsun heryerde!!!!!!!

Tepki Skoru
0
arkadaşlar sözleşmeli ile ilgili kötü bir haber duydum memurlar nette güya belirsizmiş abbas güçlü agız degiştirmiş

Tepki Skoru
0
ne diyosun hocam sen ya!!! 31 ağustosta kılavuz yayınlanırsa ne zaman olacak kadrolu atama ve söz. atama!!! 1. dönemin sonuna kadar hepsi biter heralde!!! ne kadar da bilmişcesine konuşuyorsun heryerde!!!!!!!
geçen yıl kılavuz 31 ağustosta yayınlandı,14 eylülde görevlendirildik.Şaşılacak bir şey yok...hatta 4 gün sonra apar topar 10 bin için tekrar atama kılavuzu yayınlandı 18 eylülde... 25 eylül gibi sonuçlandı sanırım.Şaşırmana gerek yok o yüzden.Ben her alternatifi yazdım oraya.AYRICA OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLERİ NEDEN BU KADAR SALDIRGAN ANLAMIŞ DEĞİLİM.BİRAZ OBJEKTİF OLMAYI DENESENİZ NASIL OLUR? YANİ SİZ HER ŞEYE DÜZ MANTIKLA YAKLAŞIYORSUNUZ...BAKMAK VAR...GÖRMEK VAR Dİ Mİ? DAHA DOĞRUSU SİZ KADROLU ATAMADAN ZİYADE SADECE SÖZLEŞMELİ ALIM İÇİN ŞARTLANDIRMIŞINIZ KENDİNİZİ, YANİ PUANLARIN YERLERDE SÜRÜNMESİNİ BEKLİYORSUNUZ YİNE...BUNUN İÇİN BİRAZ ERKEN DAHA ...BİRAZ SABRETMENİZ LAZIM...AĞUSTOSTA SADECE KADROLU ATAMA OLACAK,BOŞALAN YERLERE ÖNCE EŞ DURUMU ATAMALARI GERÇEKLEŞTİRİLECEK,SONRA İHTİYAÇ DOĞRULTUSUNDA TOPLAM SÖZLEŞMELİ SAYISI 70 BİNİ GEÇMEYECEK ŞEKİLDE SÖZLEŞMELİ GÖREVLENDİRME YAPILACAK...

AYRICA SENDEN ÇOK ŞEY BİLDİĞİM DOĞRU...EN AZINDAN SENİN KADAR AGRESİF DAVRANMIYORUM...

Tepki Skoru
0
oooosakarya hocamı destekliyorum... ne zaman fikrini söylese agresif tavırla karşılaşıyor.
Ve ayrıca da kılavuzun 31 ağustosta yayınlanma ihtimali var ise bu bu kadar şaşılacak bir durum değil ki.. önceki yıllarda yapılan atamaları ve kılavuz yayınlanma tarihlerini inceleyip ona göre yorumlar yaparsanız daha mantıklı olur. sadece bu forumdan ibaret değil koskoca internet

Tepki Skoru
0
geçen yıl kılavuz 31 ağustosta yayınlandı,14 eylülde görevlendirildik.Şaşılacak bir şey yok...hatta 4 gün sonra apar topar 10 bin için tekrar atama kılavuzu yayınlandı 18 eylülde... 25 eylül gibi sonuçlandı sanırım.Şaşırmana gerek yok o yüzden.Ben her alternatifi yazdım oraya.AYRICA OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLERİ NEDEN BU KADAR SALDIRGAN ANLAMIŞ DEĞİLİM.BİRAZ OBJEKTİF OLMAYI DENESENİZ NASIL OLUR? YANİ SİZ HER ŞEYE DÜZ MANTIKLA YAKLAŞIYORSUNUZ...BAKMAK VAR...GÖRMEK VAR Dİ Mİ? DAHA DOĞRUSU SİZ KADROLU ATAMADAN ZİYADE SADECE SÖZLEŞMELİ ALIM İÇİN ŞARTLANDIRMIŞINIZ KENDİNİZİ, YANİ PUANLARIN YERLERDE SÜRÜNMESİNİ BEKLİYORSUNUZ YİNE...BUNUN İÇİN BİRAZ ERKEN DAHA ...BİRAZ SABRETMENİZ LAZIM...AĞUSTOSTA SADECE KADROLU ATAMA OLACAK,BOŞALAN YERLERE ÖNCE EŞ DURUMU ATAMALARI GERÇEKLEŞTİRİLECEK,SONRA İHTİYAÇ DOĞRULTUSUNDA TOPLAM SÖZLEŞMELİ SAYISI 70 BİNİ GEÇMEYECEK ŞEKİLDE SÖZLEŞMELİ GÖREVLENDİRME YAPILACAK...

AYRICA SENDEN ÇOK ŞEY BİLDİĞİM DOĞRU...EN AZINDAN SENİN KADAR AGRESİF DAVRANMIYORUM...

senin gibi olacağıma az şey bilirim ama doğru bilirim... o kadar safsatayla doldurmam beynimi!!!
evet, agresif olabilirim... malum günlerimiz pc başında geçiyor... sakin olmam beklenemez heralde... zaten herkesin şu sıralar stresi tavan yapmış durumda...

ayrıca ben söz. alıma şartlandırmadım kendimi... çünkü sınavım iyi geçti Allahın izniyle..... vee gerekirse puanlar yerlerde de sürünür... çünkü açık çok!!!!!

Tepki Skoru
0
Ooo sakarya İsİmlİ arkadaŞ kendİsİ agresİf bencİl ve İnsan İnsanin aynasidir herkesİde kendİsİ gİbİ saniyor.okulÖncesİ ÖĞretmenlerİ saldirganmiŞ arkadaŞim sen ne ÖĞretmenİsİn?ve sen neden saldrigansin aynaya bak kendİne Öz eleŞtİrİ yap bence...

Tepki Skoru
0
boşverin trend hocam... onun her yorumunda karamsarlık ve bencillik var... günlerdir takip ediyorum hep olumsuz hep olumsuz.... yine aldığı tepkilerden sonra düzeltti kendini ama huylu huyundan vazgeçmiyor işte:)

Tepki Skoru
0
sakarya hocam içiniz okadar doluki sizi ne yapcaz bilmiyorum inşallah kadrolu evinizin dibine atanırsınızda kurtuluruz sizden sürekli patlamaya hazır bir bomba gibisiniz yoksa sizi memurlar netten diger branşlarmı gönderdiler ayrıca meslektaşlarınızı küçümsüyordunuz bide branşınızıda beyenmez oldunuz gerçekten halinizi iyi görmüyorum lütfen kendinizi toparlayın elinizdekilerle mutlu olmaya çalışın .......................

Tepki Skoru
0
ooosakarya'dan ne istiyorsunuz ben anlamadım inanın. görüşlerini söylüyor diye yapmadığını bırakmadı çoğu kişi :S sonra da kavgaya tartışmaya döndü olay suçlusu yine ooosakarya oldu. ve yine aynı şey fikrini söyledi ve üstüne gelinmeye başlandı. duymak istenilenler söylemeyince sanırım bir dışlanma söz konusu hakim oluyor :S çok tuhaf bir ittifak var burada ....

Tepki Skoru
0
sakarya hocam içiniz okadar doluki sizi ne yapcaz bilmiyorum inşallah kadrolu evinizin dibine atanırsınızda kurtuluruz sizden sürekli patlamaya hazır bir bomba gibisiniz yoksa sizi memurlar netten diger branşlarmı gönderdiler ayrıca meslektaşlarınızı küçümsüyordunuz bide branşınızıda beyenmez oldunuz gerçekten halinizi iyi görmüyorum lütfen kendinizi toparlayın elinizdekilerle olmaya çalışın .......................
filizcim bırak allah aşkına şunu onun amacıda insanları sinir etmek değer verip cevap verdikçe bu tutumunu sürüdürecek cevap vermeyin hocam karşılık vermeyince bırakacak zaten

Tepki Skoru
0
ooosakarya'dan ne istiyorsunuz ben anlamadım inanın. görüşlerini söylüyor diye yapmadığını bırakmadı çoğu kişi :S sonra da kavgaya tartışmaya döndü olay suçlusu yine ooosakarya oldu. ve yine aynı şey fikrini söyledi ve üstüne gelinmeye başlandı. duymak istenilenler söylemeyince sanırım bir dışlanma söz konusu hakim oluyor :S çok tuhaf bir ittifak var burada ....
Arkadaşım belliki siz daha önce yazdığı yorumları okumadınız.40 altı alanları aşağlayan,küçümseyen bir kişi.Belki yukarıda yazdığı atama tarihi doğru olabilir fakat burada çok arkadaşı kırdı buradaki tepkileri niye bana göstermiyorlar veya niye size göstermiyorlar yazılanlar her ne kadar yeliz hocamın açtığı konu kapatımış ve silinmiş olsada unutulmuyor....

Tepki Skoru
0

evet hocam çok şey biliyorsun gerçekten ve 14 eylül sevincinle 25 eylül acın hiç içinden çıkmamış seni anlıyoruz ama suçlusu burdaki insanlar değil.sende biliyorsunki bu meb dir ne yapsa yeridir.tahminlerin çıkmayabilir yani.sakin ol atanmışsın ne güzel keyfini çıkar.

Tepki Skoru
0
her sabah 10 da açıklanır diye pc başına geçiyorm ama hala bir sesw seda yok. sıkıldım artık beklemekten. bugün açıklancak olsa bi açıklama yapmazlar mıydı acaba???

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar memur biz sayfasında kpss sonuçları başlığı açmışlar.Tıklıyorsun bişey yok.Bizlerle resmen dalga geçiyorlar.Sonuçlar yokken neden böyle bir sayfa açılıyor anlamadım.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle