Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Arkadaşlar korunmanın ilerde hamileliğe ne gibi zararı var

Tepki Skoru
0
arkadaşlar korunmanın ilerde hamileliğe ne gibi zararı var.ben 1 senedir evliyim korunuyoruz.ama eşim korunuyo ben hap felan almıyorum.doktorum eşin korunduğu takdirde bişey olmaz diyo.ama bazıları yumurtalıklar kuruyo diyo.bir fikriniz varmı?

Tepki Skoru
0
bu konuda en sağlıklı bilgiyi bir uzmandan almalısınız bence, kulaktan dolma bilgilerle kendinizi huzursuz etmeyin.. :) mutluluklar dilerim..

Tepki Skoru
0
bir de şu var ki, her korunma yöntemi herkes için geçerli olamayabiliyo. örneğin doğum kontrol hapları (ya da iğne) kiminde kilo ve tüylenme gibi sorunlar yaratırken, kiminde sorun olmuyo ve bazı hastalıklarımızı doktora gittikten sonra öğreniyoruz (fizyolojik rahatsızlıklar) o yüzden uzman bilgisi almak gerek.

Tepki Skoru
0
ayy valla ilk defa duyuyorum böyle bişeyi..olurmu hiç ya...yumurtalıklar sanki dışardan gelen şeylemi besleniyo..evleninceye kadar neden kurumadı ozaman..arjincim inanma böyle şeylere yaa...ayy valla çok güldüm allah senide güldürsün...

Tepki Skoru
0
Bir doktora görünmeden bence hemen kanıya varmamalısın. Korumanın etkileri hakkında çok bilgilendirici bir iki video buldum. Uzmanlara danışalarak yapılmış,

Tepki Skoru
1
uzman daha iyi bilgi verir ama eşinizin korunmasıyla hiçbirşey olmaz

Tepki Skoru
0
artık gerek kalmadı zaten hocam gebeyim zaten ama dr sen hiç bir şekilde krunmazda eşin korunursa bir sorun olmaz diyodu.nitekim öylede oldu 1.5 yıldı korundum korunmayı bıraktığımın 2 ayında hamile kaldım

Tepki Skoru
0
Korunmanın ileride gebelik oluşmasına olumsuz bir etkisi yoktur. Hatta tüp bebek tedavisine başlanmadan önce kimi zaman doğum kontrol hapları ile başlanır. Doktorun önereceği süre kadar kullanıldıktan sonra haplar kesilir ve tüp bebek tedavisine geçilir. Burada hormonları baskılama amacı taşınır. Elbette bu her vakaya uygulanacak diye bişey yoktur. ..................

Tepki Skoru
0
Korunmanın ileride gebelik oluşmasına olumsuz bir etkisi yoktur. Hatta tüp bebek tedavisine başlanmadan önce kimi zaman doğum kontrol hapları ile başlanır. Doktorun önereceği süre kadar kullanıldıktan sonra haplar kesilir ve tüp bebek tedavisine geçilir. Burada hormonları baskılama amacı taşınır. Elbette bu her vakaya uygulanacak diye bişey yoktur. ..................
doğum kontrol hapı kullanmamıştım :)) sadece eşim korundu.zaten artık geride kaldı korunmayı bırakınca 2.ayda gebe kaldım :))

Tepki Skoru
0
kadınların hangı turde olursa olsun mutlaka korunma turunun bır yan etkısı oluyor en saglıklısı erkeklerın korunması olarak bılıyorum okulda ve kıtaplarda boyle oğrendık.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle