Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Arkadaşlar kararnamesi gelen ya da sözleşmesini imzalayan varmııı ?

Tepki Skoru
0
istanbulda durum böyle sanırım :)yazıların gelmesi uzun sürüyoo.kırklreliye görevlendirmeler gelmiş biz hala bekleyelimm....

Tepki Skoru
0
ben İle gittim kararnamemi aldım ilçeden de sözleşmemi imzaladım hayırlısıyla yarın göreve başlıyorum

Tepki Skoru
0
arkadaşlar lütfen biri beni bu konuda bilgilendirsin 15 günlük bi süreç bizdede varmı kaç gün içinde işlemlerimizi tamamlamak zorundayız.çünkü çalıştığım kurum istifa için biraz beklememi istiyor.
evet var ...yasal olarak 15 gündür...eger başlamassanız istifa etmiş sayılırsınız...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar atandığınız ildemi hallediyosunuz işlemlerinizi

Tepki Skoru
0
hayırlısyla ben de persembe egıtıme baslıcam yanı ayın 1 artık odenek yatar yatmaz napalım artık sansımıza kalms bı sey ben de ankaradan adıyamana gıcemmmmmmmmmm

Tepki Skoru
0
arkadaslar ben kırklareliye atandm kararnamem gelmiş bugün gittim saglık raporu falan hiçbirşey istemediler ben. nerdesiniz hocam siz dünden beri müdürünüz arıyor gelmedi mi öğretmen diye dediler şok oldum abartıolar zannettm, sabahtan beri yine arayıp duruyo dediler ve ben ordayken de aradı, memur dedi müdür bey hocanız burda birazdan gelcek diye. hakkaten de 4 gozle beklıolarmıs bugün işlemleri hallettm müdür hemen başla dedi. çunku 5 sınıf var normalde 120 öğrenci varmış dediklerine göre ama sadece 2 öğretmen var. beni görünce çok sevindiler. diğer öğretmenler daha gelmedi mi dedim, ücretli öğretmen gelcekmiş. o zaman neden 1 kontejan koymuşlar anlayabilmiş değilim!

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar ben kararnamemı aldım ilçe de sözleşme imzaladım bugun göreve başladım. manisa sarıgöl ilçesi

Tepki Skoru
0
beni telligat dün geldi bugün sözleşmeyi imzaladım,milli eğitim müdürü kurtulsdunzu artık hoca hanım dedi :) bir de şunu belirteyim Kesinlikle 4B sözleşmeli görevlendirme şüpheniz varsada artık kalmasın arkadaşlarr biz 4/b yizzz :D

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bütten geçip diploma alamayan arkadaşlar ne yapıyo diplomaları yetiştirebilecekler mi

Tepki Skoru
0
arkadaşlar kararnameler atandığınız ilçemiye geliyor? oradan mı alıcaz ???yardımcı olun lütfen.....

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar kararnameler atandığımız İl Milli Eğitime gidiyor,siz orda bazı işlemler yapıyorsunuz,size verdikleri yazıyı ilçeye götürüyorsunuz.Bu sözleşmeler 1 yıllık her yıl sözleşme yenileniyor.

Tepki Skoru
0
evet atandığımız yere gdiyor hocam..bende bişe sorcam ya bu sozlesmenn süresi ne kdr arkadaslar_?kaç yıllık?
Bugün imzalayanlardanım bende 31.12.2009 tarihine kadar geçerli bu sözleşme.
2010 da yenilenicek, okulda çalıştığınız sürece boyunca her yılın son günü bitiyor ve sonra yenileniyor.

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar bursa/ yıldırım mem de sözleşme imzalamadan önce mal müd. 33.00 TL para yattırtılar sadece bursada mı böyle bir uygulama var acaba, başka para yatıran varmı?

Tepki Skoru
0
ya pazar günü gittim ev buldum pazartesi işlemleri halledim dedim. ilçeye gittim kimsenin hbri yok ili arıyolar uşamıyolar kararanamen ilde dediler git al gel... ben atandım balıkesir ayvalığa il meb balıkesir merkezde en az 2,5 saatlik yol gitcem gelcem 5 küsür saattt. gidemedim o günde döndüm şimdi toparlanıp cumartesi yola çıkıcam. pazrtesi işlemleri halledip başlıycam.. ödeneğinde kaçırdık ne güzel git kendin al diyolar... madem bil. gönderiliyo.... ne uğraştıyolar bizi ya günahhh yaa günahhh.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle