Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Arkadaşlar kararnamesi gelen ya da sözleşmesini imzalayan varmııı ?

Tepki Skoru
0
Ben İstanbuldayim atandiĞim İlÇeyİ aradim kararname daha gelmemİŞ..... ÖĞleden sonra gelİr dİyolardi ama daha beklİyorum.....sabah İstanbul meb ÖĞleden sonra gÖnderİrİz daha ankaradan yazi gelmedİ dİyodu.

Tepki Skoru
0
kararname değil görevledirme yazısı gelecek.Karaname kadrolu öğr.için çıkar.
görevlendirme yazsının İL MEM lerine gelmesi eylül atamalarında 5 gün falan sürmüştü.

Tepki Skoru
0
sabah ile gittim kararnameler gelmiş kararnamemi aldım ilçeye gittim işlemlerimi bitirerek sözleşmemi imzaldım Allah ın izniyle yarın görevime başlıyorum

NOT: Kesinlikle 4B sözleşmeli görevlendirme şüpheniz varsada artık kalmasın

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben sabahtan beri ilçe mebi arıyorum kararnameler geldimi diye.gelmedi diyolar görevlendirme yazısı geldimi diye soracaz yani?*???arnavutköye atanan başka arkadaşlar varmı ............

Tepki Skoru
0
ben Balıkesir İvrindi ye atandım ilde işlemler sabah 8 de başladı internet yoluyla gidiyor kararnameler ilçeye kendim götürdüm

Tepki Skoru
0
bende şimdi ilçeden geldim ancak daha yazım gelmemiş.......galiba en iyisi istanbul mem gitmek

Tepki Skoru
0
arkadaşalar kararnameleriniz ile gelmişse alın kendiniz götürün ilçeye memurların gönüllerinin olmasını beklemeyin işlemlerinizi takip ederek bitirin bir an önce başlayın ekimde başlayanlar kırtayiye yardımı alamaybilirlermiş

bir ata sözü vardır ''kurda sormuşlar ensen neden kalın diye kurta her işimi kendim görürüm de ondan demiş''

Tepki Skoru
0
arkadaşlar lütfen biri beni bu konuda bilgilendirsin 15 günlük bi süreç bizdede varmı kaç gün içinde işlemlerimizi tamamlamak zorundayız.çünkü çalıştığım kurum istifa için biraz beklememi istiyor.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar lütfen biri beni bu konuda bilgilendirsin 15 günlük bi süreç bizdede varmı kaç gün içinde işlemlerimizi tamamlamak zorundayız.çünkü çalıştığım kurum istifa için biraz beklememi istiyor.
evet, resmi olarak 15 günlük süreniz var, daha öncesinde sizi başlamanız için zorlayamazlar

bunun dışında mecbir durumlarda rapor alma şansınız da var

Tepki Skoru
0
arkadaslar ben bugun halletmeye calıstım adıyaman ılceye atandım ama ıllakı ıl mem me gıtmek gerekıomus dedıler ordan kararnamamı aldım sonra kaymakamlıga ordanda ılce mıllı egıyıme onaylatıp sozlesmemı ımzaladım sonra hesap actırdım 15 dıyede bır ızın yokmus bızzat meme sordum mudurunuz ıyı olursa yardımcı olur kadrolularda oyle bır ızın varmıs ıstedıgın kadar uzaktan gel farketmıyo umarım yardımcı olmusumdur herkese basarılar .....

Tepki Skoru
0
bu arada ekımın 1 ıne kadar ıslerınızı halledıp baslayın yoksa kırtasıye yardımı alamıyosunuz ....

Tepki Skoru
0
Hocam bu haber 30 eylülden sonra diyor,yani çarşambadan sonra gelenler alamayacak.Benimde ilde işim bitti,sabahta ilçede bitiririm.Arkadaşlar çabuk tutun elinizi kötü bi haber aslında nerden kırpsak diye kafa yoruyorlar:(

Tepki Skoru
0
evet 30 eylul dıyor sozlesmeyı ımzalayın okuluuza verılecek evrakları mudure teslım edın bır de hesap actırın hangı bankaysa mudure sorun kırtasıye yardımımız yarım maasda tam maasda yatar ama 30 eylulden once ....

Tepki Skoru
0
sözleşme imzalayan arkadaşlar sizden 150 lira istediler mi? bir arkadaş sözleşme yenilendiğinde 150 lira alıyolar diye yazmış ondan sordum başlangıçta alıyorlar mı? hazırlıklı olmak lazım.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle