Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

arkadaşlar kadronun 55 e düşme ihtimali nedir?

Tepki Skoru
0
malum kadro 67 de durdu sözleşme 52 de yani 1200 kişide 15 puan oynadı bunda da 55 e düşmez mi sonuçta 3000 kişi alıyor ve açılan yerlerde kötü kayma olmaz mı.yorumlar için şimdiden teşekkürler

Tepki Skoru
0
olabilir arkadaşım 10.ooo alımda sözleşmeli atanıp aralıktaki eş durumundan eşinin yanına yeni gelen arkadaşlarım tercih yapmayı düşünmüyorlar.

Tepki Skoru
0
benim puanımda 59.9 açıkcası bende puanın baya bi düşeceği kanaatindeyim.55 olurmu bilmem ama 58lerde kalır gibime geliyor.üff birileri objektif verilere dayanarak bir açıklama yaparsa mutlu olurum.herkes fikrini söylesin lütfen.

Tepki Skoru
0
okullara baktım da nerede kötü okul var oraları açmışlar bana kalırsa puan 56 ya kadar düşebilir dünde cemil çiçek sözleşmeli öğretmenlerin kadroya geçeceğini söyledi sözleşmeli öğretmenler tercihlerinde seçici davranacağını düşünüyorum ve çoğu 26 yı işaretlemeyebilir

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
25
şahsi fikrim çok zor bence kolay kolay düşmez

Tepki Skoru
0
filizsivas teşekkürler açıklama için gayet mantıklı.yani doğuya gitmek istemeyenler sözleşmeyi bekleyebilir diyorsun öyle mi.milletin ne düşündüğünü bilemeyiz ama tabi olabilir.daha başka bir fikri olan var mı düşmezse de neden düşmez?

Tepki Skoru
0
sayısal bi hesaplama yaptım 2009 vve 2010 dan kadrolu atananların dışında 39 üstünde 9500 yakın sözleşmeli öğretmen var ben ve arkadaşlarımın düşüncelerini dile getireyim size 12- 13 arkadaşım 60 üzeri ekndi okullarımızı yazacağız gelirse gelir gelmezse gelmez şu anda taban puan 39 2011 ağustos ayında taban puan iyice düşecek yada hiç olmayacak o yüzden kendimizi riske atmayı düşünmüyoruz

Tepki Skoru
0
Okul Öncesi Öğretmenliği 2010/Aralık İlk Atama Sonucu Oluşan Minimum Puanlar

Atanma Tipi:
Sözleşmeli
Öncelik:
1
Atama Taban Puanı:
52,67
Atanan Sayısı:
1.216
Başvuru Sayısı:
6.451

Okul Öncesi Öğretmenliği 2010/2 İlk Atama Sonucu Oluşan Minimum Puanlar

Atanma Tipi:
Sözleşmeli
Öncelik:
1
Atama Taban Puanı:
45,638
Atanan Sayısı:
683
Başvuru Sayısı:
2959

Tepki Skoru
0
sewal yeniden sınava mı gireceksin yoksa puanın hala geçerli mi olacak.benim 2 yılım bitiyor bu son atamayla.ben de sözleşmeliyim ama kendi okulumda kadroya geçeceğimi pek umut etmiyorum bulunduğum ilde az alım var.şimdi doğuda neresi gelirse razıyım.gelir mi ki hesabındayım.senin dediğine göre puan düşebilir.bunu anladım, teşekkürler.

Tepki Skoru
0
benimde son hakkım sınava gireceğim ağustosta taban düşecek o yüzden riske atmayacağım

Tepki Skoru
0
çalıştın mı peki ben çalışmadım. alım çok olmazsa peki yeni mezunlar yükseltirse puanları.şu halimle 55 filan alırım diye düşünüyorum.peki bundan sonra hep kadrolu mu olacak alımlar.bildiklerini cevaplarsan sevinirim.

Tepki Skoru
0
okullara baktım da nerede kötü okul var oraları açmışlar bana kalırsa puan 56 ya kadar düşebilir dünde cemil çiçek sözleşmeli öğretmenlerin kadroya geçeceğini söyledi sözleşmeli öğretmenler tercihlerinde seçici davranacağını düşünüyorum ve çoğu 26 yı işaretlemeyebilir
Size katılıyorum açılan okullar çok kötü yerler.İyi yerlerde olanlar özellikle de evliler falan asla yazmaz.Bir de kadroya geçme söylentisi var çogu kimse kendini bu riske girmez.57 56 olur gibi belki daha da düşer.

Tepki Skoru
0
60 puan üstü kadrolu atama bekleyen sayısı meb kpss alan bazında sıralamaya göre 9291 bunun 2308 aralık ayında atandı ,yaklaşık 60 puan üstü 6833 kişi kadrolu atamayı bekliyor.nette bu yorumu gördüm ne kadar doğru bilmiyorum ama bu yorumla ben ümidimi kaybettim diyebilirim.sıralamayı nerden öğrenebiliriz.doğru sıralamayı ama sınav iptal edilmeden önceki sıralamayı değil.sanki bir yanlışlık var gibi :)

Tepki Skoru
0
Ya ne ümit kırıcı insanlarsınız! Nerden uyduruyorsunuz bunları? Başvurular da sözleşmelilerin yerleri herksin kendine açılıyor. Diğer yerler okul henüz açılmamış yerler. Kötü yer falan niye yazıyorsunuz.insanlara kara kara bilgiler saçıyorsunuz. Olay için de bizde varız. Herşey ortada. Durup durur ken neler uyduruyorsunuz. 39 puana düşen taban puan ve alım 30 bin. Biz 20 bin atamayla atandık. Anlayacağınız, hepimizi kadroya alıyorlar. Sözleşmeli olduk şükretmediniz. Kadro veriyorlar şükretmiyorsunuz. Allah aşkına insaf doğrusu!

Tepki Skoru
0
ARKADAŞLAR BENİM ŞAHSİ FİKRİM: BU ATAMADA AÇILAN ÇOĞU YERLER DOĞU VE DOĞUNUN MERKEZLERİ DEĞİL.KÖY KASABA.BİZİM BRANŞIMIZDA İSE SÖZLEŞMELİ ÇALIŞANLARIN %80 İ BATIDA.BU SEBEPLE ÇOĞU KİŞİ KURULU DÜZENİNİ,AİLESİNİ BIRAKIP DOĞUYA GİTMEZ.ÇOK KAYMA OLUR.ÖZELLİKLE EŞİ OLANLAR.EN SON YAPILAN SÖZLEŞMELİ ALIMDA 60 ÜSTÜ TOPLASAN 700 KİŞİ ATANDI DOĞU BÖLGELERE.BENİM TAHMİNİM BU 700 KİŞİ DOĞUDA TEKRAR KADRO ALABİLİR.2009 PUANLILARIN İSE BÜYÜK KISMI BATIDA ATANDI ZATEN SÖZLEŞMELİ.BURADAN YOLA ÇIKARAK TAŞ ÇATLASA 1500 KİŞİ KADROYA GEÇER SÖZLEŞMELİDE.GERİ KALAN 1300 E YAKIN KİŞİ YENİ ATANAN VE BUNUN PUAN ARALIĞI 55-56 TAŞ ÇATLASA 57 DİYORUM.:emot66::emot66:

Tepki Skoru
0
herkes fikrini söylüyor lütfen üslubumuza dikkat edelim.önce başkalarının fikirlerine saygılı olalım, sonra varsa kendi fikriniz söylersiniz.

Tepki Skoru
0
şu anda herkes endişeli tutupda kara kara konuşursanız yazarım tabii ki! Sözleşmelilere kendi yerleri açılıyor başvuruya bakmadınız mı? Herkesin kendi yeri kendine açılıyor. Uslup derken de gayet saygılıyım. Umutları kırmayın!

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar benim de puanım 58,ümitli olmaya çalışıyorum ,sözleşmeli almda tercih yapmadım ama şu an 26yı işaretleyeceğim.hepimiz için hayırlısı olsun...

Tepki Skoru
0
Arkadaslar bencede duser mesela ben es durumundan geldım ve malatyadan baska yerı yazmıycam cunku bırdaha bırbucuk sene beklemek ıstemıyorum puanım 56.727 olursa olur olmazsa olmaz hayırlısı olsun

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle