Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

arkadaşlar bu atama kaçla kapatır sizce?

Tepki Skoru
0
50 +_ 2 olur arkadaşlar en fazla... cümleten başarılarrr...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben bişey öğrenmek istiyorum tercih sayfasında mezun olunan okul bölümünde anadolu ünv açıköğretim fakültesi/o.ö.öğretm. bölümü var birde anadolu ünv açıköğretim fakültesi/o.ö.öğretm/açıköğretim var
ben anadolu ünv açıköğretim fakültesi o.ö.öğretm mezunuyum hangisini işaetleyeceğim yardımcı olurmusunuz

Tepki Skoru
0
puanlar nasıl 50 de kalır arkadaşlar zaten 52 de kalmıştı...

Tepki Skoru
0
52 de kaldı ama hocam o zamandan tercih yapmayanlarda varsa bide çok az kişi alınıyor 944 az bi sayı bence

Tepki Skoru
0
bence ayshen hocam sira size gelirrrr.puaniniz ii.geçen sözleşmeli alimda neden atanmadiniz
ailemi dinleyip 26yi acmadigim icin hocam olmadi maalesef simdide evlilik vs durumlari var bu atama olursa cok mutlu olacagim rabbim hayirlisini versin herkesin icinde benim icinde

Tepki Skoru
0
neye göre 50 de kalır diyorsunuz arkadaşlar zaten atamalar 52 de kalmıştı

Tepki Skoru
0
arkadaşlar başvuruyu personelmeb ten temmuz 2011 kadrolu ilk atama başvuru formundan yapaıcaz değilmi

Tepki Skoru
0
ben dershaneye gittiğim için tercih yapmayacağım puanım 59.822

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben elektrik elektronik mühendisiyim kız arkadaşım okul önceci sizlere birşey soracağım sizler konuya hakimsinizdir bu atama olayında okul mu tercih ediliyor yoksa şehir mi ? ayrıca kadrolu atamalrda asalet alma yada sizde stajyerlik 1 senemi ? eş durumu tayini yapabilmek için 1 sene çalışma şartı var mı ve istediğimiz zaman ağustosta tercihte bulunup yapabiliyormuyuz cevaplarsanız çok sevinirim...

Tepki Skoru
0
birde kız. arkadaşımın 53 küsür puanı var bu 944 kişilik alımda erzurum gelirmi yazmalımıyız ?

Tepki Skoru
0
hocam puanim 53.8 yorumlariniza gore 26yida acip atanma ihtimalim nedir. kimse kizmasin yuksek bir puan degil ve 4. tercihim oldugu icin tedirginim ama umitsizde degilim . cevabinizi bekliyorum hocam
hocam 26 yı açarsanız kesin atanırsınız diye düşünüyorum çünkü puanı yüksek olup da 26 yı açmayacak çok kişi var bayağı bir kayma olacak..

Tepki Skoru
0
birde kız. arkadaşımın 53 küsür puanı var bu 944 kişilik alımda erzurum gelirmi yazmalımıyız ?
bence sırf erzurumla sınırlı kalmasın çünkü puanı ortalarda bi yerde
ağrı ığdır van... listesini daha geniş tutsun derim ben tabi özel sebepler yoksa

Tepki Skoru
0
Hem sehir hem okul tercih ediliyor nokta tayin yani atanirsa 1 yil aday ogretmen olarak gorev yapiyor 1 yilin sonunda es durumundan tayin isteme hakki oluyor.agustosta tayin isteyemez bence 26 yi da yazsin yeni mezunlar kpss ye girecek ve puanlar yukselecek bu firsat ele gecmez 1 yil su gibi gecer

Tepki Skoru
0
arkadaşlar verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim faydalı oldu

Tepki Skoru
0
arkadaşlar mesela benim puanım 56.972 ve tercih yapmıyorum hiçbirşekilde.düzcede yaşıyorum ve bebek bekliyoruz hiçbiryere kıpırdamam mümkün değil zaten özel eğitimde çalışıyorum. bu gibi durumları olan pek çok kişi var herkes doğuyu yazamaz.puanlar inş çok düşecek Allah yardımcınız olsun

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle