Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

aralık ataması için kılavuz yayınlandı..kontenjanlar doğu ağırlıklı

Tepki Skoru
0
Açıköğretim mezunlarının da atanmak hakkı, bu hakkı devlet vermiş, atanmasın ne demek oluyor. Üniversite diplomasını öylesine kimseye vermezler, o zaman biri çıkar der ki, liseyi meslek lisesi çocuk gelişiminde okumayanlar atanmasın. dilerim bu işe gönül vermiş herkez atansın, açıköğretim de öyle kolay okunan bir okul değil ki, puanlarına bi bakın, kazanamıyorlar artık kolay kolay. Atanamamamızın neden mezunlar değil, gereksiz açılan eğitim fakülteleri. Önce mezunlar eritilmeli, ona göre de öğrenci kontenjanı belirlenmeli, tıpkı polis alımı gibi, mezun olan hangi polis kpss ye giriyor? birbirimize kızmayalım derim ben :36_3_12:
tesekkür ederim hocam ne kadar dogru söylemişsin haklısın :congratulationscut4

Tepki Skoru
0
hocam oraları benden yüksek puanla cok yazan olmuş zaten..umutlu hocamız bu okullar için hepsi de evime 5 dk mesafede deyince.. nasıl o kadar yakın olabildiklerine şaşırdım..haritadan bakıorum bakıorum hiç bildiğim yerler de değil..gidip görerek fikir sahibi olacaktım vazgecicem herhalde ben zaten anaokulu pek düşünmüyorum aslına bakarsanız...ooff bilemiorum
hocam yanlış anlaşılmasın ben iyiliğiniz için dedim ,en güzeli kendiniz bigün gelin bulmaya çalışın okulları ve evt 80 civarında kalmış halkalı ve çevresi.hayırlısı olsun hocam ama esenyurt yakın size değil mi.?

Tepki Skoru
0
izmir yazıcak olanlar puanlarını yazarsa sevinirim arkadaşlar

Tepki Skoru
0
Yani şimdi 70 puan altı olanlar kadrolu için tercih yapamıyacaklar bir sonraki sözleşmeli atamalarında başvuru yapabilecekler..doğrumu anlıyorum..birisi cvp versin

Tepki Skoru
0
hocam yanlış anlaşılmasın ben iyiliğiniz için dedim ,en güzeli kendiniz bigün gelin bulmaya çalışın okulları ve evt 80 civarında kalmış halkalı ve çevresi.hayırlısı olsun hocam ama esenyurt yakın size değil mi.?

evt esenyurt var bu tarafta açık ama oraları da hiç bilmiorum..vazgeçicem ben bu tercih işinden galiba

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle