bılıyorum hocam zaten buraları yazarsam ılcede kalıp koy okuluna gunluk gıdıp gelebılırmıyım dıye bakıyorum ama koylerı bıle uzak bazılarının dıger ıllere falanda bakıyorum artk nasıl olursa tesekkur ederımhocam kusura bakma pc ancak oturabildim YEŞİLHİSAR dışındaki yerlerin ulaşımı zor kayseride oturupta gidip gelmek özellikle kışın sıkıkntılı oluyo ama yeişlhisara gidip gelebilirsiniz birde bu okullar ilçe merkezi değil sanırım ilçenin köyleri eğer kayseriye atamanız olursa yardımcı olurum hocam o zaman yine görüşelim allah hepimizin gönlüne göre versin:36_3_12:
Tabanı bilmeyen mem'ler onaylasa bile atandıktan sonra sorun olur ve sözleşmeli alım olduğunda hakkınız yanar.DİKKATTTT!!benim puanımda düşük ama banada sayfa açılıyor yalnız tercih yapsak bile ilçe onaylamaz çünkü taban puan 70 ben bunu ilçeye sordum tercih yapsak bile onaylanmayacagını söylediler
Hocam bu toki dediğiniz yerler çok büyük bir alan,bir ton site var, bırakın avcıları halkalı merkezden bile zor ulaşımı olan yerler okulların biri biyerde diğeri başka bi uçta,ayrıca bir bakırköy atakent otobüsü var oda kapı önünden geçmiyo yani baya yürüme mesafesi olur,minibüs deseniz hiç rastlamadım.avcılardan 3 vesaitten aşağı gelemezsiniz hocam buralara.hocam şuan avcılarda çalışıorum, bu okullardan yazsam avcılardaki düzenimi bozmadan gidiş geliş yapabileceğim yerler var mı? nerede kalıo okullar..hepsi birbirine dediğiniz kadar yakın mı? azcık bilgi verebilirmisiniz rica etsem.
peki zafer ilköğretim merkezde mi yoksa merkez köde mi? tam bilgi bulamadım da.sandıklı ilçesi güzel.................
hocam oraları benden yüksek puanla cok yazan olmuş zaten..umutlu hocamız bu okullar için hepsi de evime 5 dk mesafede deyince.. nasıl o kadar yakın olabildiklerine şaşırdım..haritadan bakıorum bakıorum hiç bildiğim yerler de değil..gidip görerek fikir sahibi olacaktım vazgecicem herhalde ben zaten anaokulu pek düşünmüyorum aslına bakarsanız...ooff bilemiorumHocam bu toki dediğiniz yerler çok büyük bir alan,bir ton site var, bırakın avcıları halkalı merkezden bile zor ulaşımı olan yerler okulların biri biyerde diğeri başka bi uçta,ayrıca bir bakırköy atakent otobüsü var oda kapı önünden geçmiyo yani baya yürüme mesafesi olur,minibüs deseniz hiç rastlamadım.avcılardan 3 vesaitten aşağı gelemezsiniz hocam buralara.
hocam bu atamadan hemen atama olacak deniliyo o atamalar hakkındamı görüşmeler devam ediyormuş tam olarak anlayamadımdasimdi haberlerde söyledi maliye bakanlığı ile görüşmeler olumlu gidiyormuş. Çok kararsız kaldım, tercih yapıp gidersem ve o zaman da kadro verilirse... offf offf.. Afyonlu var mı arkadaşlar Sandıklı zafer ilköğretim okulunu merak ediyorum da bilgi bulamadım
hocam size katılıyorum haklısınız :congratulationscut4Tabanı bilmeyen mem'ler onaylasa bile atandıktan sonra sorun olur ve sözleşmeli alım olduğunda hakkınız yanar.DİKKATTTT!!
yoo, o kesin zaten. açıklama yapılmıştı. şimdiki görüşmeler tüm sözleşmelilere kadro verilmesi ve bundan sonra kadrolu alım olması hakkında, sözleşmeli diye bir şey kalmasın diyolar. ve şimdi sözleşmelilere de kendi okulları görünmüyor, 888 tane daha sözleşmeli alım olacak yani. benim korkum, sırf kadro olsun derim, giderim, arkadan kadro gelir, o zaman yine üzülürüm, yazılacak bir yer bulamadım doğru dürüst, çoğu köy, benim memleketimde ve yakınında alım yok..hocam bu atamadan hemen atama olacak deniliyo o atamalar hakkındamı görüşmeler devam ediyormuş tam olarak anlayamadımda
ne demek açıköğretim mezunu bile atanmış ne yani şimdi bu neyin ayrımını yapıyosun sen örgün okudunda adammı oldunbu nedemek 70 baraj zaten hakkımız gasp edildi 5 bin atama maduruyuz istiyoruz açıköğretim mezunları bile atanmış
ne demek istiyorsun siz hakediyorsunuzda açıköğretimliler hak etmiyormu eğer öyle ayrımcılık yapılıyorsa yıllarca biz hem okuduk hem görev aldık okadar hakkımız geçti emeğimiz var bırakın bu ayrımcılıgı bide bu kadar sıkıntının arasında birde bu ayrımcılık eksiktissaassrrrebu nedemek 70 baraj zaten hakkımız gasp edildi 5 bin atama maduruyuz istiyoruz açıköğretim mezunları bile atanmış
teşekkür ederim vermiş olduğunuz bilgiden dolayı umarım hersey gönlünüzce olur insallah istediginiz yer olur kadrolu olarak:congratulationscut4yoo, o kesin zaten. açıklama yapılmıştı. şimdiki görüşmeler tüm sözleşmelilere kadro verilmesi ve bundan sonra kadrolu alım olması hakkında, sözleşmeli diye bir şey kalmasın diyolar. ve şimdi sözleşmelilere de kendi okulları görünmüyor, 888 tane daha sözleşmeli alım olacak yani. benim korkum, sırf kadro olsun derim, giderim, arkadan kadro gelir, o zaman yine üzülürüm, yazılacak bir yer bulamadım doğru dürüst, çoğu köy, benim memleketimde ve yakınında alım yok..
Açıköğretim mezunlarının da atanmak hakkı, bu hakkı devlet vermiş, atanmasın ne demek oluyor. Üniversite diplomasını öylesine kimseye vermezler, o zaman biri çıkar der ki, liseyi meslek lisesi çocuk gelişiminde okumayanlar atanmasın. dilerim bu işe gönül vermiş herkez atansın, açıköğretim de öyle kolay okunan bir okul değil ki, puanlarına bi bakın, kazanamıyorlar artık kolay kolay. Atanamamamızın neden mezunlar değil, gereksiz açılan eğitim fakülteleri. Önce mezunlar eritilmeli, ona göre de öğrenci kontenjanı belirlenmeli, tıpkı polis alımı gibi, mezun olan hangi polis kpss ye giriyor? birbirimize kızmayalım derim ben :36_3_12:ne demek istiyorsun siz hakediyorsunuzda açıköğretimliler hak etmiyormu eğer öyle ayrımcılık yapılıyorsa yıllarca biz hem okuduk hem görev aldık okadar hakkımız geçti emeğimiz var bırakın bu ayrımcılıgı bide bu kadar sıkıntının arasında birde bu ayrımcılık eksiktissaassrrre