Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

aralık ataması için kılavuz yayınlandı..kontenjanlar doğu ağırlıklı

Tepki Skoru
0
KAYSERİ (KADROLU) - DEVELİ-Gümüşören İlköğretim Okulu - (1)
KAYSERİ (KADROLU) - DEVELİ-Kızık İlköğretim Okulu - (1)
KAYSERİ (KADROLU) - DEVELİ-Yeniköy İlköğretim Okulu - (1)
KAYSERİ (KADROLU) - DEVELİ-Zıle İlköğretim Okulu - (1)
KAYSERİ (KADROLU) - FELAHİYE-B.Toraman Cumhuriyet İlköğretim Okulu - (1)
KAYSERİ (KADROLU) - PINARBAŞI-Kaman İlköğretim Okulu - (1)
KAYSERİ (KADROLU) - TOMARZA-Sıhbarak İlköğretim Okulu - (1)
KAYSERİ (KADROLU) - YAHYALI-Delıaliusagi İlköğretim Okulu - (1)
KAYSERİ (KADROLU) - YEŞİLHİSAR-Kayadıbı İlköğretim Okulu - (1)

kayserıde bu okullar acık goruhocam bende kayseriliyim ilçesinde oturuyorum yeşilhisar kayadibi iöo ilçeye biraz sapa ama servisi var her gü uyo ve cogu koy okulları sız bııyo musun bu koyler nasıl acaba yedııklım diğerlerihocam
hocam bende kayseriliyim ilçesinde oturuyorum yeşilhisar kayadibi iöo ilçeye biraz sapa ama servisi var hergün yahyalı delialiuşağı çok uzak ve sapa bir köy hiç tavsiye etmem, pıarbaşı soğuk ve kışı yolları kapanan bir ilçe malatyaya yakın köyü bilmiyorm diğer yerleri bilmiyorum kolay gelsin

Tepki Skoru
0
İSTANBUL (KADROLU) - KÜÇÜKÇEKMECE-Belediye Anaokulu - (1)
İSTANBUL (KADROLU) - KÜÇÜKÇEKMECE-Papatya Anaokulu - (1)
İSTANBUL (KADROLU) - KÜÇÜKÇEKMECE-Sardunya Anaokulu - (1)
İSTANBUL (KADROLU) - KÜÇÜKÇEKMECE-TOKİ Akasya Anaokulu - (1)
İSTANBUL (KADROLU) - KÜÇÜKÇEKMECE-Toki Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu - (1)
İSTANBUL (KADROLU) - KÜÇÜKÇEKMECE-TOKİ Fulya Anaokulu - (1)
İSTANBUL (KADROLU) - KÜÇÜKÇEKMECE-TOKİ Kardelen Anaokulu - (1)
İSTANBUL (KADROLU) - KÜÇÜKÇEKMECE-TOKİ Nilüfer Anaokulu - (1)
İSTANBUL (KADROLU) - KÜÇÜKÇEKMECE-TOKİ 1 İlköğretim Okulu - (1)
İSTANBUL (KADROLU) - KÜÇÜKÇEKMECE-TOKİ 2 İlköğretim Okulu - (1)
İSTANBUL (KADROLU) - KÜÇÜKÇEKMECE-Ziya Gökalp Anaokulu - (1)

ARKADAŞLAR BU OKULLAR BENİM EVİMİN 5 DK. UZAKLIĞINDA.... :) KADROLU ATANAMAM BELKİ BU SENE AMA BU OKULLARIN ÇEVRESİ VE OLANAKLARI ÇOK GÜZEL... HEMEN HEMEN HEPSİ YENİ YAPILDI.... YANLARINDAN GEÇERKEN ÇOK İÇ GEÇİRİYORUMMMM:) İNŞ. BİR GÜN ATANAMAYAN ÖĞRT.LER OLARAK ATANIRIZ:)

hocam şuan avcılarda çalışıorum, bu okullardan yazsam avcılardaki düzenimi bozmadan gidiş geliş yapabileceğim yerler var mı? nerede kalıo okullar..hepsi birbirine dediğiniz kadar yakın mı? azcık bilgi verebilirmisiniz rica etsem.

Tepki Skoru
0
evt kayserılıyım ve kutahyanın bı ılcesınde sozlesmelıyım kayserı ve cıvarındakı ıllere baktım ama ılcenın koylerı cogunlugu sız malatyalısınız galıba malatyada da bazı ılcelere baktım hep uzak koyler ama bı sekılde tercıh yapıcam artık cunku bu sekılde sozlesmelı olarak nereye kadar devam eder bılmıyorum
hocam kütahyanın hangi ilçesindesiniz? belki de aynı ilçedeyizdir.

Tepki Skoru
0
hocam bende kayseriliyim ilçesinde oturuyorum yeşilhisar kayadibi iöo ilçeye biraz sapa ama servisi var hergün yahyalı delialiuşağı çok uzak ve sapa bir köy hiç tavsiye etmem, pıarbaşı soğuk ve kışı yolları kapanan bir ilçe malatyaya yakın köyü bilmiyorm diğer yerleri bilmiyorum kolay gelsin
tesekuurler hocam yahyalıyı yazmayı zaten dusunmuyodum pınarbasınında koyunu bılmıyodum ıyı oldugu soyledıgınız tesekkurler

Tepki Skoru
0
hocam şuan avcılarda çalışıorum, bu okullardan yazsam avcılardaki düzenimi bozmadan gidiş geliş yapabileceğim yerler var mı? nerede kalıo okullar..hepsi birbirine dediğiniz kadar yakın mı? azcık bilgi verebilirmisiniz rica etsem.
hocam msjlarınıza cevap yazdım özelden....
evet bu okullar birbirine çok yakın.... halkalı, atalent mahallesi ve polis lojmanlarının orda hepside... ulaşımın nasıl olacağını bilemiyorum ama bence düzenininzi bozmaya değmez sanırım... ama dediğim gibi buralarda yeni çok ama çok ev var.... toki başta olmak üzere sıfır evler 400-500 liraya kiralık.... bence buraları tercih ederseniz rahat edersiniz.... hakkınızda hayırlısı olsun:)

Tepki Skoru
0
hocam msjlarınıza cevap yazdım özelden....
evet bu okullar birbirine çok yakın.... halkalı, atalent mahallesi ve polis lojmanlarının orda hepside... ulaşımın nasıl olacağını bilemiyorum ama bence düzenininzi bozmaya değmez sanırım... ama dediğim gibi buralarda yeni çok ama çok ev var.... toki başta olmak üzere sıfır evler 400-500 liraya kiralık.... bence buraları tercih ederseniz rahat edersiniz.... hakkınızda hayırlısı olsun:)
ben de heyecanla cvp bekliodum..hemen yazdım özelinize, çok tşk.ler

Tepki Skoru
0
arkadaşlar benim puanım 49 su ana kadar hiç tercih yapmadım, sayfayı açtığım zaman sadece 3 il çıkıyor. ankara cubuktan bir okul adı çıkıyor, peki yukarda arkadasın kopyaladığı diğer ankara okulları neden çıkmıyor anlamadım:s

Tepki Skoru
0
arkadaşlar kanal 24te nımet cubukcu çıktı baştan sona ızleyen varmı ben başını kaçırdımda atamalarla ılgılı neredeyse hıcbısey sormadılar yha:S

Tepki Skoru
0
Tercihte bulunacaklar icin belki bazılarına ilginc gelecek ama bazılarının da kafasına yatacak bir onerim olacak

75 puan üstü belki 70 puanlar da buna dahil edilebilir, istemedikleri yerleri tercih etmesinler, sozlesmeli olarak calistiklari yerlerde sorunları yoksa illa bir yere kadrolu atanmak icin acele etmesinler, mucbir nedenleri olanlara birsey diyemem, ornegin esi izmirde kendi karsta calisiyorsa yada bulundugu okulda calismak istemiyorsa ona birsey diyemem

ocak subat aylarinda yine kadrolu atama olma ihtimali yuksek, bu atamada sabredenler bir sonraki atamalarda daha merkezi yerlerdeki kadrolara yerlesme ihtimalleri var

istanbul icin, bu atamada uskudar kadıkoy hic yok, atasehir 1 tane (o da zaten atasehir degil)

sozlesmeli olarak calisanlarin -verilen sozlere guvenilirse- ileride kadrolu olacaklari dusunulebilir, buna guvenmiyorsaniz dedigimi unutabilirsiniz

ornegi yasandi, eylulde yuksek puanla istemedikleri yerlere atananlar 10 bin atamasinda magdur olduk dediler, bu her zaman gecerli bir durum, cunku 1 sene icindeki alimlarin ne zaman ve ne kadar olacagini MEB netlestiremiyor

Tepki Skoru
0
arkadaşlar benim puanım 49 su ana kadar hiç tercih yapmadım, sayfayı açtığım zaman sadece 3 il çıkıyor. ankara cubuktan bir okul adı çıkıyor, peki yukarda arkadasın kopyaladığı diğer ankara okulları neden çıkmıyor anlamadım:s

Tepki Skoru
0
70 puanin altina sayfa acilmiyor diye biliyorum, yaniliyor muyum

Tepki Skoru
0
ssaassrrre

Tepki Skoru
0
Benimde kafam karıştı benimde 43 ama bende açıktan ilk atama kısmına tercih yapabiliyorum. Biri ne olduğunu açıklayabilir mi lütfen?..

Tepki Skoru
0
pekı yaptınızmı tercıh bende anlamadım 70 asagı acılmaması gerekıyor.

Tepki Skoru
0
anladığım kadarıyla birileri bizimle dalga geçiyor her yerde olduğu gibi burda da alt yapısızlık kendini gösteriyor , bizde tam olarak aydınlatılmayan ne yapacağını tam olarak bilemeyenlerden olmaya mahkum bırakılıyoruz

Tepki Skoru
0
KAYSERİ (KADROLU) - DEVELİ-Gümüşören İlköğretim Okulu - (1)
KAYSERİ (KADROLU) - DEVELİ-Kızık İlköğretim Okulu - (1)
KAYSERİ (KADROLU) - DEVELİ-Yeniköy İlköğretim Okulu - (1)
KAYSERİ (KADROLU) - DEVELİ-Zıle İlköğretim Okulu - (1)
KAYSERİ (KADROLU) - FELAHİYE-B.Toraman Cumhuriyet İlköğretim Okulu - (1)
KAYSERİ (KADROLU) - PINARBAŞI-Kaman İlköğretim Okulu - (1)
KAYSERİ (KADROLU) - TOMARZA-Sıhbarak İlköğretim Okulu - (1)
KAYSERİ (KADROLU) - YAHYALI-Delıaliusagi İlköğretim Okulu - (1)
KAYSERİ (KADROLU) - YEŞİLHİSAR-Kayadıbı İlköğretim Okulu - (1)

kayserıde bu okullar acık gorunuyo ve cogu koy okulları sız bııyo musun bu koyler nasıl acaba yedııklım hocam
hocam kusura bakma pc ancak oturabildim YEŞİLHİSAR dışındaki yerlerin ulaşımı zor kayseride oturupta gidip gelmek özellikle kışın sıkıkntılı oluyo ama yeişlhisara gidip gelebilirsiniz birde bu okullar ilçe merkezi değil sanırım ilçenin köyleri eğer kayseriye atamanız olursa yardımcı olurum hocam o zaman yine görüşelim allah hepimizin gönlüne göre versin:36_3_12:

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle