Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

aöf oölp kapatıldı mı yani?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar üzgünüm ama yüksek ihtimal bu sene kapanmış çünkü klavuzda bölümlere hangi puan türüyle yerleşileceği yerde okulöncesi öğretmenliği (açıköğretim) karşısında puan türü yazmıyor ve --- böyle bir çizgi bulunuyor. isteyenler ygs klavuzuna bakabilir :((
o hangi puan türünden aldığı belli olmadığı için bi öğrencinin hangi puan türü yüksekse o puan türüdnen alıyordu aöf ama bu yıl olmayacak o kesin.

Tepki Skoru
0
o 3 puan türünden istediğimize gerebiliriz...ibaresidir arkadaşım....ama ben pes etmiycem gerekirse dava açıcam....ben çok emek verdim...1senemi yediler benim yök 3mayısta bizimle ilgili yeniden görüşeceklermiş

Tepki Skoru
2
o 3 puan türünden istediğimize gerebiliriz...ibaresidir arkadaşım....ama ben pes etmiycem gerekirse dava açıcam....ben çok emek verdim...1senemi yediler benim yök 3mayısta bizimle ilgili yeniden görüşeceklermiş
Umarım hakkınızda hayırlısı olur.

Tepki Skoru
2
arkadaşlar üzgünüm ama yüksek ihtimal bu sene kapanmış çünkü klavuzda bölümlere hangi puan türüyle yerleşileceği yerde okulöncesi öğretmenliği (açıköğretim) karşısında puan türü yazmıyor ve --- böyle bir çizgi bulunuyor. isteyenler ygs klavuzuna bakabilir :((
Puan türünün karşısında - olmasının sebebi belli bir ygs puan türünden değil yüksek olan ygs puan türüyle yerleşeceğiniz anlamına gelir.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle