Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

AÖF Okul Öncesi 4. Sınıf Öğrencilerinin Paylaşım Başlığı ( 08-09 Öğretim Yılı )

Tepki Skoru
0
staj yüzünden sınıf tekrar etmek zorunda kaldım..üstelik kpss den 78 almıştım...Allah o stajımı kabul etmeyenlerin .... versin..ne diyeyim kısmet bu yılaymış..tabii br sorun çıkmassa...

Tepki Skoru
0
tamam arkadaşım ingilizce ögretmenligide var orda şifre almak işi ingilizce ögretmenligi içinmiş.ama onun altındakilerde 4. sınıf okul deneyimi dersi alacak ögrenciler diyor bu ders ingilizce okuyanlarddamı varmış galiba ben okul deneyimi thu yazılarını görünce biizm bölüme ait sandım ingilizce oldugunu hiç dikkat etmedim yanılmışmııym acaba .

Tepki Skoru
0
bende bende bende 4e geçtim. çook mutluyum inşallah atandığımız zamanda haberimizi burdan veririz.

Tepki Skoru
0
mrb bende 4. sınıfa geçtim. staj konusunda benimde endiselerim var,,

Tepki Skoru
0
mrb arkdaşlar ben esra. staj yerlerimiz belli oldu mu? bu konuda bir bilgisi olan paylaşırsa çok sevirnirim.öğrenci klavuzunda verilen adrese giriyorum ama öğrenci numarasını kabul etmiyor. verilen adrese göre kasım ayında stajımızın başlamış olması lazım. başladı da benim mi haberim yok ?

Tepki Skoru
0
:36_11_12:bende 4.sınıfa geçtim inşallah bitirmekde nasip olurr staj yerlerimizi belli olup başlayıncada yazışmak dileğiyleee:):)))

Tepki Skoru
0
bende 4. sınıfa geçtim kazasız bütsüz 4e geçtim darısı bu seneye stajla ilgili bir bilginiz varmı? kaç hafta ve nasıl olacak yine potalamı aktaracaz?

Tepki Skoru
0
slm arkadaşlar staj yerleri nezaman belirlenecek haberi olan varmı ve konyadan arkadaşlar varsa görüşelimmmm...........

Tepki Skoru
0
arkadaşlar staj terleri ve öğretmenlerimiz belli olmuş ben denizlideyim öğrendim oölp yazıp googleda aratın çıkan sayfadan duyurular kısmına girip öğrenin herkese şimdiden kolayyy gelsin....

Tepki Skoru
0
arkadaşlar açıklanmış bende bugün ögrendim yerlerimi yozgatta olanlar varsa ben sakarya anaokulundayım ama tarihler belli degil daha. inş herşey kolay ve güzel gecer.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben 4 sınıf stajı yaptım ama o kadar kolay değildi.ben ist papatya anaokulnda yaptım.çok şey istiyorlardı birde çalışıyordum zorunlu gideceksin proje çalışmaları filan kolay zorluğu okuluna bağlı ama istanbuldaki papatya anaokul zor umarım bu sene staj yeri dewğişmiştir hepinize kolay gelsin

Tepki Skoru
0
yeliz arkadaşım şu thu uygulamaları dersinde ne yapıyordunuz biraz anlatırmısın

Tepki Skoru
0
direk planmı hazrılıcaz pazartesi başlıo elinde 4ncü sınıf staj dosyası olan warsa paylaşabilir miii

örnekkk...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar uygulama yapacagım okulu aradım pazartesi başlıyorsunuz dedi ya önceb bi toplantı bilgilendirme yapılmadan direkt gidecez peki ilk gün gittigimizde ne yapcaz ne hazırlayacagız bilenler yardımcı olabilirmi lütfen.

Tepki Skoru
0
bu arada e portfolyoyu acabilen varmı yada bendemi açılıyor sadece

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00