Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Aöf final sonuçları ve diplomalar haziran ek alımına yetişir mi(7 temmuz)

Tepki Skoru
0
arkadaşlar mayıs sonunda gireceğimiz aöf final sonuçları ve diplomalar haziran sonundaki ek sözleşmeli atamalara yetişir mi bi fiki olan var mı?

Tepki Skoru
0
Benim anlamadığım da şu 3.SINIFTA girilen KPSS sınav soncu acaba mezun olduktan sonra geçerli oluyor mu?Taban puan kılavuz yayınlandıktan sonra belli olur.Sadece başvuru takvimi verilmiş ancak kılavuz Haziran ayında yayınlanır.

Tepki Skoru
0
bu durum çok can sıkıcı. kaç kişi girmiştir acaba??? nagehan hocam sizin bir fikriniz var mı? bu yıl mezun oluyorsunuz sanırım..

Tepki Skoru
0
bu durum çok can sıkıcı. kaç kişi girmiştir acaba??? nagehan hocam sizin bir fikriniz var mı? bu yıl mezun oluyorsunuz sanırım..
hocam ben 2 dersten mağdur oldum gerçi puanımda iyi değil ama (45.368) o nedenle yetişirmi diye düşünüyorum sanırım yetişir kaç kişi olduğu konusunda en fazla 500 dür çünkü herkes tek dersti ve bütle geçtiler ve yerleştiler 500 bile yoktur çünkü duyduğum herkes yerleşmiş bana sıra geleceğini tahmin etmiyorum ama yinede merak işte:)))

Tepki Skoru
0
hocam çok acımasızısn yaa çok şükür diyosun umarım herkes atanır ama yinede branşdaşlarımızı korumamız gerek değil mi benim için çok bişey değişmiyor açıkçası zaten hazırlanıyorum temmuz olmazda ağustos olur hepiniz gidersiniz gideriz inş.herşey kader kısmet hayırlısı olsun herkes için..

Tepki Skoru
0
hocam çok acımasızısn yaa çok şükür diyosun umarım herkes atanır ama yinede branşdaşlarımızı korumamız gerek değil mi benim için çok bişey değişmiyor açıkçası zaten hazırlanıyorum temmuz olmazda ağustos olur hepiniz gidersiniz gideriz inş.herşey kader kısmet hayırlısı olsun herkes için..
acimasiz kelİmesİ hoŞ olmamiŞ,sİz bu ek atmanin nasil yapildiĞini bİlİyor musunuz?

HergÜn meb arandi,akİm,bİmer fax yaĞmuruna tutuldu,ders kİtaplarimizi ankara'ya gÖnderdİk... Aylardir kaÇ kİŞİ perİŞan oldu,uykusuz kaldi,sİnİr kÜpÜne dÖndÜ bunlari bİlİyor musunuz?????

Burada kaÇ kİŞİ sinirdan dÖndÜ,ÇoluĞunu ÇocuĞunu birakip dersane yolu tuttu,dualara boĞuldu...

Sİz bana acimasiz dİyebİlİrsİnİz ama ben de Çabaladim dİyorsaniz sÖyledİĞİm sÖz benİm ayibim olsun, ancak benİm bunlardan haberİm yok dİyosaniz pardon ama 2 aycik daha bekleyİverİn...

Tepki Skoru
0
acimasiz kelİmesİ hoŞ olmamiŞ,sİz bu ek atmanin nasil yapildiĞini bİlİyor musunuz?

HergÜn meb arandi,akİm,bİmer fax yaĞmuruna tutuldu,ders kİtaplarimizi ankara'ya gÖnderdİk... Aylardir kaÇ kİŞİ perİŞan oldu,uykusuz kaldi,sİnİr kÜpÜne dÖndÜ bunlari bİlİyor musunuz?????

Burada kaÇ kİŞİ sinirdan dÖndÜ,ÇoluĞunu ÇocuĞunu birakip dersane yolu tuttu,dualara boĞuldu...

Sİz bana acimasiz dİyebİlİrsİnİz ama ben de Çabaladim dİyorsaniz sÖyledİĞİm sÖz benİm ayibim olsun, ancak benİm bunlardan haberİm yok dİyosaniz pardon ama 2 aycik daha bekleyİverİn...
Bencede böyle bir söylem hiç hoş olmamış başkasının üzüntüsünden mutlu olunduğu anlamı çıkıyor ve bu da tepki almanıza neden oluyor... Çabalamış olmanız başkalarının bu haktan yararlanamayacak olmasına bu denli sevinip bunu ilan etmenize hakkınız yok diye düşünüyorum.. Çoğu kişi tek dersten yeterince mağdur oldu zaten onlar da bu atamaya başvuru yapmak istemekte sonuna kadar haklılar.

Tepki Skoru
0
bencede böyle bir söylem hiç hoş olmamış başkasının üzüntüsünden mutlu olunduğu anlamı çıkıyor ve bu da tepki almanıza neden oluyor... Çabalamış olmanız başkalarının bu haktan yararlanamayacak olmasına bu denli sevinip bunu ilan etmenize hakkınız yok diye düşünüyorum.. Çoğu kişi tek dersten yeterince mağdur oldu zaten onlar da bu atamaya başvuru yapmak istemekte sonuna kadar haklılar.

İstedİĞİm gİbİ konuŞurum sen kariŞamazsin...

Hem ne yazmiŞim kİ,Çok ŞÜkÜr baŞvuramiyolar yazdim. Yİne yaziyorum Çok ŞÜkÜr...

Kİmse benİ ÖĞrencİsİ gİbİ azarlama hakkina sahİp deĞİl, ayrica her hakka sahİbİm ok?

Tepki Skoru
0
İstedİĞİm gİbİ konuŞurum sen kariŞamazsin...

Hem ne yazmiŞim kİ,Çok ŞÜkÜr baŞvuramiyolar yazdim. Yİne yaziyorum Çok ŞÜkÜr...

Kİmse benİ ÖĞrencİsİ gİbİ azarlama hakkina sahİp deĞİl, ayrica her hakka sahİbİm ok?

terbİyesİz...

Tepki Skoru
0
ben de 10000 alımda 0.2 puanla kaçırdım ve aralıkaatamsında bütçüler atandı 0.9 puanla kaçırdım şimdide mezunlar atanırsa büyük bir hayal kırıklığı olur benim için

ida

Tepki Skoru
0
şua an açıköğretim 4 sınıfta okuyanlar okulu bitse de atanamazlar. çünkü 3 sınıf puanları geçersiz.ama altan dersi kaldıysa başvurabilirler.benim de puanım 52 ben de başvurucam insallah olur..

Tepki Skoru
0
Lisans düzeyindeki öğrenimlerinin son sınıfından önce ara sınıf öğrencisi iken lisans mezunu gibi KPSS’ye girenlerin sınav sonucu geçersizdir. Yüksek olması nedeniyle ara sınıf öğrencisi iken girilen sınav sonucu, başvuru formuna yansıtılmış ise elektronik başvuru formundaki KPSS puanı başlıklı seçenek üzerinden adaylar kendileri değişiklik yapabileceklerdir. Bu değişikliği yapmayanların başvurusu değerlendirmeye alınmayacak, atanmış olsalar bile atamaları geçersiz sayılarak iptal edilecektir,meb atama kılavuzu öğretmen atama şartları bu yıl mezun olucaklar hazirana başvuramıyacak

Tepki Skoru
0

hocam sana katılıyorum çok uğraştık hatta rüyalarıma girdi diye burda hakarete uğradım ama gerçekten şükürki bu ek atamayı başardık şimdi duam hak eden herkesin atanması sonuçta kimsenin ekmeğini biz vermiyeceğiz hocam biz birbimizle empati kurarak bu noktaya geldik yine öyle yapalım.aynı durumda bizde olabilirdik.ALLAH hepimiz için hayırlısını versin...haa bu arada rüyamda forumdakilerle tanışmıştık ve birlikte pasta yiyorduk.sataşanlara sonuç hediyem olsun

Tepki Skoru
0
elfida hocam pasta yiyerek atamamızı kutluyorduk demek ki....:)))

Tepki Skoru
0
birer eğitimci olduğumuzu unutmadan buralara yazı yazalaım herkesin hakkıdır herkes gitse yerleşse işine baksa keşke fakat kendi içimizde bile bu denli konuşmalar geçiyorsa çok üzücü gerçekten kaosmuydu sanırım kaos tu bana cvp veren arkadaş teşekkür ederim beni aydınlattığın için ben alattan dersi olanlardan bahsettim bu biir,ikincisi benim için farkemez demiştim zaten benim puanımda iyi değil ki umut beslediğimden değil fakat olurya bir fikir alayım ddeim herkes celallendi bu nasıl iş anlamadım aman arkadaşlar önce siz atanın ben beklerim 1 ay daha komik duruma düşmeyelim.:):))görücez bakalım kabul elirsek bizde şansımızı deneriz edilmezsekte kader kısmet artık herkes için hayırlısı olsun

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle