hocam ben 2 dersten mağdur oldum gerçi puanımda iyi değil ama (45.368) o nedenle yetişirmi diye düşünüyorum sanırım yetişir kaç kişi olduğu konusunda en fazla 500 dür çünkü herkes tek dersti ve bütle geçtiler ve yerleştiler 500 bile yoktur çünkü duyduğum herkes yerleşmiş bana sıra geleceğini tahmin etmiyorum ama yinede merak iştebu durum çok can sıkıcı. kaç kişi girmiştir acaba??? nagehan hocam sizin bir fikriniz var mı? bu yıl mezun oluyorsunuz sanırım..
acimasiz kelİmesİ hoŞ olmamiŞ,sİz bu ek atmanin nasil yapildiĞini bİlİyor musunuz?hocam çok acımasızısn yaa çok şükür diyosun umarım herkes atanır ama yinede branşdaşlarımızı korumamız gerek değil mi benim için çok bişey değişmiyor açıkçası zaten hazırlanıyorum temmuz olmazda ağustos olur hepiniz gidersiniz gideriz inş.herşey kader kısmet hayırlısı olsun herkes için..
Bencede böyle bir söylem hiç hoş olmamış başkasının üzüntüsünden mutlu olunduğu anlamı çıkıyor ve bu da tepki almanıza neden oluyor... Çabalamış olmanız başkalarının bu haktan yararlanamayacak olmasına bu denli sevinip bunu ilan etmenize hakkınız yok diye düşünüyorum.. Çoğu kişi tek dersten yeterince mağdur oldu zaten onlar da bu atamaya başvuru yapmak istemekte sonuna kadar haklılar.acimasiz kelİmesİ hoŞ olmamiŞ,sİz bu ek atmanin nasil yapildiĞini bİlİyor musunuz?
HergÜn meb arandi,akİm,bİmer fax yaĞmuruna tutuldu,ders kİtaplarimizi ankara'ya gÖnderdİk... Aylardir kaÇ kİŞİ perİŞan oldu,uykusuz kaldi,sİnİr kÜpÜne dÖndÜ bunlari bİlİyor musunuz?????
Burada kaÇ kİŞİ sinirdan dÖndÜ,ÇoluĞunu ÇocuĞunu birakip dersane yolu tuttu,dualara boĞuldu...
Sİz bana acimasiz dİyebİlİrsİnİz ama ben de Çabaladim dİyorsaniz sÖyledİĞİm sÖz benİm ayibim olsun, ancak benİm bunlardan haberİm yok dİyosaniz pardon ama 2 aycik daha bekleyİverİn...
bencede böyle bir söylem hiç hoş olmamış başkasının üzüntüsünden mutlu olunduğu anlamı çıkıyor ve bu da tepki almanıza neden oluyor... Çabalamış olmanız başkalarının bu haktan yararlanamayacak olmasına bu denli sevinip bunu ilan etmenize hakkınız yok diye düşünüyorum.. Çoğu kişi tek dersten yeterince mağdur oldu zaten onlar da bu atamaya başvuru yapmak istemekte sonuna kadar haklılar.
İstedİĞİm gİbİ konuŞurum sen kariŞamazsin...
Hem ne yazmiŞim kİ,Çok ŞÜkÜr baŞvuramiyolar yazdim. Yİne yaziyorum Çok ŞÜkÜr...
Kİmse benİ ÖĞrencİsİ gİbİ azarlama hakkina sahİp deĞİl, ayrica her hakka sahİbİm ok?
hocam sana katılıyorum çok uğraştık hatta rüyalarıma girdi diye burda hakarete uğradım ama gerçekten şükürki bu ek atamayı başardık şimdi duam hak eden herkesin atanması sonuçta kimsenin ekmeğini biz vermiyeceğiz hocam biz birbimizle empati kurarak bu noktaya geldik yine öyle yapalım.aynı durumda bizde olabilirdik.ALLAH hepimiz için hayırlısını versin...haa bu arada rüyamda forumdakilerle tanışmıştık ve birlikte pasta yiyorduk.sataşanlara sonuç hediyem olsunacimasiz kelİmesİ hoŞ olmamiŞ,sİz bu ek atmanin nasil yapildiĞini bİlİyor musunuz?
HergÜn meb arandi,akİm,bİmer fax yaĞmuruna tutuldu,ders kİtaplarimizi ankara'ya gÖnderdİk... Aylardir kaÇ kİŞİ perİŞan oldu,uykusuz kaldi,sİnİr kÜpÜne dÖndÜ bunlari bİlİyor musunuz?????
Burada kaÇ kİŞİ sinirdan dÖndÜ,ÇoluĞunu ÇocuĞunu birakip dersane yolu tuttu,dualara boĞuldu...
Sİz bana acimasiz dİyebİlİrsİnİz ama ben de Çabaladim dİyorsaniz sÖyledİĞİm sÖz benİm ayibim olsun, ancak benİm bunlardan haberİm yok dİyosaniz pardon ama 2 aycik daha bekleyİverİn...