Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

AÖF de kendimi nasıl geliştirebilirim?

Tepki Skoru
2
Evet bu günler geçecek tabi ki hep öğrenci kalmayacağız ya:) Ama insan bazen yeter diyor malesef:( ama kısa sürüyor bende bu süreç:)
Mesela ben neler yapıyorum sayıyım(sanki çok şey yapıyor gibi oldum:) )
İlk dönem bilgisayar kursuna yazıldım. Kısmetse İstanbuldaki seminere katılacağım.Ehliyet kursuna yazıldım. En yakın zamanda ingilizce kursuna da yazılmayı düşünüyorum. Evde derslerime çalışıyorum şimdilik bu kadar:) Sizde sayın neler yapıyorsunuz? ya da başka neler yapabiliriz?

Tepki Skoru
1
Zeynep bize de aof den memnun olmanın yollarını anlatır mısın?nasıl başardın bunu?:))Benle Melek in çok ihtiyacı var buna:)

Tepki Skoru
0
Evet bu günler geçecek tabi ki hep öğrenci kalmayacağız ya:) Ama insan bazen yeter diyor malesef:( ama kısa sürüyor bende bu süreç:)
Mesela ben neler yapıyorum sayıyım(sanki çok şey yapıyor gibi oldum:) )
İlk dönem bilgisayar kursuna yazıldım. Kısmetse İstanbuldaki seminere katılacağım.Ehliyet kursuna yazıldım. En yakın zamanda ingilizce kursuna da yazılmayı düşünüyorum. Evde derslerime çalışıyorum şimdilik bu kadar:) Sizde sayın neler yapıyorsunuz? ya da başka neler yapabiliriz?
evet bahsettiğim şeyler bunlardı :D ben bir de diksiyon kursuna gitmiştim belge almak için,sıkıntının gözü kör olsun :D

Tepki Skoru
0
BEN BURADA UMUTSUZ AÖF ÖĞRENCİLERİni gördüm bir zamanlar kendimi ;)
1.sınıfta çok oku çok araştır neslihanın dediği gibi kurslara git halk eğitm merkesinde bi enstrman çalmayı öğren ingilizceni geliştir
2.sınıfta artık yavaş yavaş büyü ablalık yap alttaki kardeşlerine yol göster ve üstte yaptıklarını gelştir ;)
3.sınıfta eğer alltan dersin yoksa ücetli öğretmnelik yap ; eğer istersen tabi derslerle zor gidiyor
4.sınıfta.. ( bunu yaşamadım ama büyük ihtimal KPSS olur ;)
KOLAYLIKLAR. SEVGİLER. :)

Tepki Skoru
2
evet bahsettiğim şeyler bunlardı :D ben bir de diksiyon kursuna gitmiştim belge almak için,sıkıntının gözü kör olsun :D
:), Evde durmaktansa elimizdeki imkanları değerlendirmemiz gerek birde biz birinci sınıfız(Ben,Melek,Serdilan) yani ders sayımız bu sene çok değil bol bol zamanımız var:)

Tepki Skoru
0
bir de ben facebook da çok zman geçiriyordum ama artık tamamen sildim hesabımı. inanılmaz vakit alan birşey ve artık neredeyse burda olup da facebook da olmayan pek göremezsiniz. okulöncesi öğretmenleri aöfden o kadar çok ki.. gruplar,sayfalar var artık daha çok oradan bilgi paylaşımı yapılıyor.

Tepki Skoru
1
Zeynep bize de aof den memnun olmanın yollarını anlatır mısın?nasıl başardın bunu?:))Benle Melek in çok ihtiyacı var buna:)

öncelikle arkadaslar ben aöf ni çok arastırarak isteyerek tercih ettim .​
kazandıgımı öğrendiğimdede havalarda ucuyordum :))
tabi her gün evde olmayı çok yadırgadım .
ama günler gectikçede bu durumada alışıyorsun zaman su gibi akıp gidiyor
kardeşim buz gibi bir havada sabahın köründe uyanıp okula gittiğinde .
şehir dışında okuyan arkadaslarımla konustugumda
anlıyorum ki halimden çok memnunum :D

Tepki Skoru
2
aöf nin kredili sisteme geçmesiyle 3 yılda mezun olma hakkınız var 2. sınıfta ve3. sınıfta alttan dersiniz olmadıgı taktirde 45 kredi ye kadar ders alarak 3 yılda mezun olabilirsiniz : )
sizin yerinizde olsam önceliğim bu olur . Başarılar dilerim
Teşekkürler Zeynep seninle konuştuğumuzdan beri bu fikirde hep aklımda:)

Tepki Skoru
2
Evet ben de ''HAYIRLISI BUYMUŞ'' cümlesini en çok bu sene kullandım:))bu cümleyle avunuyosun,yapcak bişiy yok ne de olsa.Bazen de ''KEŞKE'' diyosunuz bi de:)
Hayırlısı buymuş kelimesini bu sene çevremde o kadar çok duydum ki sayısını unuttum:) Avunacak bir şey yok Alnımızın teriyle üniversitemizi okuyoruz.Gelecekte de çok iyi öğretmenler olacağız ben buna inanıyorum!

Tepki Skoru
1

Hayırlısı buymuş kelimesini bu sene çevremde o kadar çok duydum ki sayısını unuttum:) Avunacak bir şey yok Alnımızın teriyle üniversitemizi okuyoruz.Gelecekte de çok iyi öğretmenler olacağız ben buna inanıyorum!
bende aöf okudugumu ve bölümümü söylediğimde hep OLSUN YA HAYIRLISI ! diye teselli edildim :D

Tepki Skoru
1
:)))Ewt Zeynep en çok da o laf insanı üzüyor:)ama ben en baştan buna hazırlandım,ondan bu sözleri söyleyenlere hiçbir tepki vermedim:)içimden''başarılı bir öğretmen olunca bu sözleri söyleyen herkez yanlış düşündüklerini anlıyacak''dedim:)ya üzülmemek için de hep kendi kendinize yardımcı oluyosunuz:)

Tepki Skoru
2
:)))Ewt Zeynep en çok da o laf insanı üzüyor:)ama ben en baştan buna hazırlandım,ondan bu sözleri söyleyenlere hiçbir tepki vermedim:)içimden''başarılı bir öğretmen olunca bu sözleri söyleyen herkez yanlış düşündüklerini anlıyacak''dedim:)ya üzülmemek için de hep kendi kendinize yardımcı oluyosunuz:)
Aynen öyle oluyor üzülmemek için kendimize yardımcı oluyoruz:) Ama her zaman içimden senin dediğin gibi ''Başarılı bir öğretmen olunca bu sözleri söyleyen herkez yanlış düşündüklerini anlayacak'' diyorum ve buna benzer cümleler:) Tabi bazen kızmıyor da değilim hani:) aldırmıyormuş gibi yapmaya çalışıyorum:D Sonuçta bu bizim kararımız kimse bize zorla Aöf okuyun demedi(kendi adıma konuşayım ama şuan aramazda zorla okuyan olduğunu da düşünmüyorum ama tabi ki bazı sebeplerden dolayı okuyan arkadaşlarımızda olabilir.).Aöf okumamızın başlıca sebeplerinden biri puanlarımız olduğunu düşünüyorum:D ama yinede tercih listemizi kendimiz yazdık ve az çok neresinin olacağını biliyorduk:) Sanırım daha ilk senemiz olduğu için daha çok rahatsızlık duyuyoruz Serdilan:) Zamanla alışır mıyız Neslihan hocam, Zeynep hocam:)? (İçimden bir ses alışırsınız alışırsınız diyor:D)

Tepki Skoru
1
Geçer geçer geçer, bunlarda geçer
Üzme tatlı canını, bunlarda geçer
Neler neler, neler gördük biz
Neler çektik biz,
Ne derlerse desinler
Bunlar da geçer..:)))))))

Tepki Skoru
0
Aynen öyle oluyor üzülmemek için kendimize yardımcı oluyoruz:) Ama her zaman içimden senin dediğin gibi ''Başarılı bir öğretmen olunca bu sözleri söyleyen herkez yanlış düşündüklerini anlayacak'' diyorum ve buna benzer cümleler:) Tabi bazen kızmıyor da değilim hani:) aldırmıyormuş gibi yapmaya çalışıyorum:D Sonuçta bu bizim kararımız kimse bize zorla Aöf okuyun demedi(kendi adıma konuşayım ama şuan aramazda zorla okuyan olduğunu da düşünmüyorum ama tabi ki bazı sebeplerden dolayı okuyan arkadaşlarımızda olabilir.).Aöf okumamızın başlıca sebeplerinden biri puanlarımız olduğunu düşünüyorum:D ama yinede tercih listemizi kendimiz yazdık ve az çok neresinin olacağını biliyorduk:) Sanırım daha ilk senemiz olduğu için daha çok rahatsızlık duyuyoruz Serdilan:) Zamanla alışır mıyız Neslihan hocam, Zeynep hocam:)? (İçimden bir ses alışırsınız alışırsınız diyor:D)
3 yıl oldu ben hala alışamadım ve bitse de gitsem diye gözüne bakıyorum valla :D o yüzden tek yapmamız gereken maalesef sabretmek :)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle