arkadaşlar benm geçen sene puanm söz. 340 e.a. 325 ti.we aöf deym.AÖF de puan yok ama terch edenlern içinden en yüksek puanlı ilk 2000 kişi alınıo.we geçn sene en son 324 le alnmş.sadece bzm bölümde kontenjan war.umarm herkes istedği yere girer :- )
Çevrenin ne dediğinden sanane kendini orda bi eğitimci olarak çocuklarla hayal edebiliyorsan düşünme yaz şu sosyal kalıpları kıralım biraz ..slm bende bu sene 340 puan aldım öss den okul öncesi öğretmenliğini istiyorum ama cevrem iyi karsılamıyo erkek olduğum için sizce bu isi yapabilirmiyim?
merhaba bence güzel bi puan almışsın içinden ençok hangi mesleği yapabileceğini düşünüyorsan onu seçmelisin.kimsenin ne düşündüğü önemli değil senin ne istediğin önemli.:congratulationscut4Çevrenin ne dediğinden sanane kendini orda bi eğitimci olarak çocuklarla hayal edebiliyorsan düşünme yaz şu sosyal kalıpları kıralım biraz ..
ek kontenjanlarda genelde çok az kontenjan oluyor. ama yinede belki bir ihtimal olablirde.merhaba brkac kez yazdım ama kımsenın bılgısı yok galıba 326 puanla acıkta kaldım ek kontenjanlardan bı ıhtımal olabılırmı kı..umut ıstee
Taban puan 323,692 olarak açıklandı. Sizin durumunuzda bir gariplik var. KML çocuk gelişimi mezunu musunuz?merhaba brkac kez yazdım ama kımsenın bılgısı yok galıba 326 puanla acıkta kaldım ek kontenjanlardan bı ıhtımal olabılırmı kı..umut ıstee
Aramıza hoşgeldin Nilşeker tebrik ederim,bende çok mutluyum,hayırlı uğurlu olsun...