Arkadaşım,doğu-batı kavramı maalesef bu ülkede olan bişi.
insanların yada öğretmen adaylarının daha tercih ettikleri yeri görür görmez torpille yer değiştirdikleri bir zamanda amacımız doğu=batı nın sadece bakış açısıyla ilgili olduğunu,coğrafya değişsede insanın insan olduğunu gerçeğini ve EN TEMEL DEĞERİN İNSAN buna bağlı olarak da EN ERDEMLİ İŞİNDE İNSANA EĞİTİM KONUSUNDA HİZMET ETMEK,KENDİNİ ADAMAK OLDUĞUNU anlatmaya çalışırken sen kalkmış ayrım yapmaktan bahsediyorsun.sana tavsiyem üzerinde bulunduğun o sırça köşkten biraz in ve ülke gerçeklerini görmeye çalış...
BU AMAÇLA BİŞİLER YAPMAYA ÇALIŞANLARINDA HEVESİNİ KIRMA
Öncelikle tanımadığınız, yaşını ve ne iş yaptığını bilmediğiniz bir insana seslenmeye "siz" diye başlarsanız bir şey kaybetmezsiniz. Ayrıca algılama sorununuz olduğunu düşünmek istemediğimden dolayı yazdığımı bir kere daha okumanızı istiyorum. Ben doğuda görev yapmanın güç olacağını vurgulayan arkadaşlara; ülkemin her tarafı bir bütündür, her bölgede her ücra köşede eğitilmeyi bekleyen pırıl pırıl çocuklar var gözünüzü kapatın cesur olun gidin oralara demek istiyorum. Ayrım ne demek ,böyle bir şey sizin bilinçaltınızda mı var yoksa...