Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Antep'i düşünenler için!!!

Tepki Skoru
0
doğu-batı kavramı maalesef bu ülkede olan bişi.
insanların yada öğretmen adaylarının daha tercih ettikleri yeri görür görmez torpille yer değiştirdikleri bir zamanda amacımız doğu=batı nın sadece bakış açısıyla ilgili olduğunu,coğrafya değişsede insanın insan olduğunu gerçeğini ve EN TEMEL DEĞERİN İNSAN buna bağlı olarak da EN ERDEMLİ İŞİNDE İNSANA EĞİTİM KONUSUNDA HİZMET ETMEK,KENDİNİ ADAMAK OLDUĞUNU anlatmaya çalışırken sen kalkmış ayrım yapmaktan bahsediyorsun.sana tavsiyem üzerinde bulunduğun o sırça köşkten biraz in ve ülke gerçeklerini görmeye çalış...
BU AMAÇLA BİŞİLER YAPMAYA ÇALIŞANLARINDA HEVESİNİ KIRMA
Arkadaşım,

Öncelikle tanımadığınız, yaşını ve ne iş yaptığını bilmediğiniz bir insana seslenmeye "siz" diye başlarsanız bir şey kaybetmezsiniz. Ayrıca algılama sorununuz olduğunu düşünmek istemediğimden dolayı yazdığımı bir kere daha okumanızı istiyorum. Ben doğuda görev yapmanın güç olacağını vurgulayan arkadaşlara; ülkemin her tarafı bir bütündür, her bölgede her ücra köşede eğitilmeyi bekleyen pırıl pırıl çocuklar var gözünüzü kapatın cesur olun gidin oralara demek istiyorum. Ayrım ne demek ,böyle bir şey sizin bilinçaltınızda mı var yoksa...

Tepki Skoru
0
arkadaşım öncelikle merhaba.bizim amacımız ne reklam yapmak ki bu işin böyle bir reklamı olamaz ne de öğretmen arkadaşlarımızın düşüncelerini etkilemek.ben antepte görev yapıyorum ve çok kısıtlı imkanlara sahip anasınıfına da en son düşünme payı bırakılan bir köyde görev yapıyorum bazı çocuklarımız lüks denecek seviyede eğitim araç gereçleri ile eğitim alırken bizimkiler kırık dökük oyuncaklarla oynarken dünyalar onların oluyor.böyle ortamlarda mevcut sizi de bekleriz öğretmenim
Sevgili ZİMİRA,

Kızım bu yıl üniversite sınavına girdi. Meslek liseli olduğu için okul öncesi öğ. ve benzer öğretmenlik branşları için ona yardımcı olmak amacıyla bu siteye tesadüfen girdim. Ben öğretmen değilim ama eşim öğretmen...Ayrıca herkes öğretmenlik yapamaz...Öğretmenlik kutsal bir meslektir...Ben mesleğim gereği ülkemin heryerinde, doğusunda, batısında görev yaptım ve yapıyorum. Ben söylediklerinizi çok iyi anlıyorum ama böyle gelmiş böyle gitsin dememenizi istiyor ve birşeyleri hep birlikte harekete geçirmemiz gerektiğini düşünüyorum. Bırakın Antep'i, Diyarbakır'ı, Malatya'yı, Ankara merkezindeki okullar bile çok farklı. Çankaya'nın göbeğindeki bir okul ile Altındağ'ın kenarındaki bir okul kıyaslanamayacak şekilde farklı. Hepimiz umudumuzu yitirmeden inançla ve kararlılıkla işimize dört elle sarılmalıyız. Eğer okulunuz için yapabileceğim bir şey olursa seve seve yardımcı olurum. Bana mesaj atabilirsiniz. Kolaylıklar diliyorum.

Tepki Skoru
0
bu olumlu ve güzel yaklaşımınız için teşekkürler.bu yıl ki öğrencilerim için sizi arayabilirim.gerçekten onlar adına çok mutlu oldum

Tepki Skoru
0
Arkadaşım,

Öncelikle tanımadığınız, yaşını ve ne iş yaptığını bilmediğiniz bir insana seslenmeye "siz" diye başlarsanız bir şey kaybetmezsiniz. Ayrıca algılama sorununuz olduğunu düşünmek istemediğimden dolayı yazdığımı bir kere daha okumanızı istiyorum. Ben doğuda görev yapmanın güç olacağını vurgulayan arkadaşlara; ülkemin her tarafı bir bütündür, her bölgede her ücra köşede eğitilmeyi bekleyen pırıl pırıl çocuklar var gözünüzü kapatın cesur olun gidin oralara demek istiyorum. Ayrım ne demek ,böyle bir şey sizin bilinçaltınızda mı var yoksa...

siz=sen takıntısına saplanmaktan öte benim dediklerime kulak vermenizi beklerdim.forumda sadece yaptığımız insanların&öğretmenlerin kafasında olan batıda bi yerlere atanamazsam doğuda her nasılsa atanırım düşüncesini ve doğudan olduğunca uzak durmak düşüncesini silmekti.SİZ'E cevap yazarken de zaten öyle düşündüğünüz gibi bir saygısızlık anlamında cevap yazmamamıştım.peki o zaman "algılama sorunlarımızı" bi yana bırakıp tekrardan meramımızı anlatayım:bizim amacımız;doğuda olsun batıda olsun ÖĞRETMENLİĞiN, en yüce değer olan İNSAN'ı konu edindiğini ve bu anlamda da onun eğitiminin=EĞİTİM HAKKI'nın coğrafik,ekonomik,sosyal,siyasi şartlar gibi insanın bakış açısıyla ilişkili olan faktörlerle hiçbir şekilde kısıtlanamayacağı görüşüyle yola çıktık.yaşımız erken daha ama bu sadece ayrıntı esas olan İNSAN'dır ...yine özellikle vurguluyorum evet DOĞU-BATI GERÇEĞİ BU ÜLKEDE VARDIR.AMA HİÇBİR GEREKÇE ÖĞRETMENLİĞİN ESAS AMAÇLARININ ÖNÜNE GEÇEMEYECEĞİNİN DE FARKINDAYIZ.BÜTÜN ÖĞRETMEN ARKADAŞLARIMI DOĞU GÖREVİNDEN KAÇMAYACAĞI UMUDUMU SONUNA KADAR TAŞIYORUM...
saygılarımla...

Tepki Skoru
0
pardonda arkadaşlar bizim görevimiz eğitim,doğu olunca eğitim olmuyor mu?Tabiki doğunun en ücra köşesinede gidilir biz gitmezsek kim gidecek.Ben doğu değil ama ülkenin en uç sınırında ve ücra yerinde
görev yaptım ve en zor şartlarda

Tepki Skoru
0
hoşgeldiniz ferhat eylül arkadaşımız.bizim görevimizin eğitim olmadığını söyleyen ya da buna benzer bi yaklaşımda bulunan kimse olmadığı gibi neden tam olarak okuyup anlamak yerine illada gerek varmış gibi karşı savunmaya geçiliyor anlamış değilim.ayrıca tebrik ederim sizi yaptığınız görevden dolayı!!!

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar Gaziantep'in Güzelliklerini Görürseniz Gerçekten Güzel Bir şehir öyle Tanitim Rehberlerindeki Köylere Benzemiyor Alakasi Bile Yok Bakinca Ben Bile şaşiriyorum Burasi G.antep Mi Diyorum:):)

Tepki Skoru
1
arkadaşlar mayıstan itibaren 4 kere antepe gittim güzel bir şehir eşim orada asker... 45 günümüz kaldı inşallah eylülde bitiyor.. buradan arkadaşlara şunu belirtebilirim ben istanbulluyum ve her şehri beğenmem gerçeekten çok güzel yerleri var öğretmen evi de hoş...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar amacımız polemik değil de antep'i tanıtmak olursa sevinirim.zira konu onun için açıldı.popilistlik yapmaya gerenk yok!!!

Tepki Skoru
0
bu arada polemik yerine antep'i tanıtan;ona bişiler katmaya çalışan arkadaşlarıma da tşk ederim.

Tepki Skoru
0
ah keşke arkadaşlar bende antep te görev yapabilsem.. şu an urfadım en uzak ilçesi olan ceylanpınarda.. 3. yılım inşallah bu sene tayin isteyeceğim antep.in 2. bölgesine

Tepki Skoru
0
arkadaslar ya ben lise mezunuyum 77 aldım eğer ki atanırsam ilden sözleşmeli mi atanacağım yoksa ücretl mi cevap verin lütfen

Tepki Skoru
0
pek bilgim olmasada eğer kpss de ise 77 fena puan diil

Tepki Skoru
0
antep gercekten cok güzel bir şehir asla canınız sıkılmaz bende antepliyim

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat