Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Anneler Günü Programı

Tepki Skoru
0
merhaba anneler günü gösterisi ile ilgili çok şey sordum sizlere.Siz de yardımcı oldunuz sağolun.Geçtiğimiz çarşamba gösteriyi yaptık.250 kişiye yakın izleyicimiz vardı.Öğrencilerim afalladılar.Yaşları da küçük olunca pek yapamadılar.Ama güzeldi.Tabi diğer sınıfların yaş grubu büyüktü ve güzel gösteriler yaptılar.Ama benimkiler çok küçük.Yine de çok sevimliydiler.Hatta bir öğrencimin emziğini ağzından almayı unuttum.Emzikle çıktı.Tabi herkes çok güldü.Ama daha sevimli oldular.CD yapılınca siteye yolluycam

Tepki Skoru
0
ÇARŞAMBA GÜNÜ OĞLUMUN OKULUNDA DA ANNELER GÜNÜ KUTLANDI.ORADA DA BİRÇOK ÖĞRENCİ ŞİİRİNİ UNUTTU HATTA BİR ÖĞRENCİ ŞİİRİNİ ANNESİNİ YANINA ALARAK OKUDU.KORODAKİ ÖĞRENCİLER ARASINDA DA UYUM YOKTU.HANGİ ŞARKIYI SÖYLEDİKLERİNİ DE ANLAMADIK.AMA YİNE DE ÇOK EĞLENDİK. OKULDA BİRŞEYLERİN YAPILDIĞINI GÖRMEK ÇOK GÜZELDİ.O YÜZDEN SİZDE HİÇ ÜZÜLMEYİN.EMİNİMKİ TÜM VELİLERİNİZ ÇOK EĞLENMİŞLERDİR.

Tepki Skoru
0
nasıl bir anneler günü proğramı hazırladınız???bende anneler günü proğramı hazırlayacam ama ne yaptıracağımı hiç bilemiyorum.:(lütfen bana yardımcı olurmusunuz

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle