Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Ankaraya Gidiyoruz.

Tepki Skoru
0
Bu öğlen duyduğuma göre ücretlide başlayan bi arkadaş yerinin garanti olmamasından yakınmış,ona içinin rahat olmasını bu yılı en azından orda tamamlayacağını söylemişler. Çok şaşırdım ve tel. açıp MEB den birine sordum.Hiç sanmam ama bellide olmaz filan diye geveledi.Yok öyle bişey filan demedi yani.Bu yıl böyle bitecekmiş gibi görünüyo.

Tepki Skoru
0
söylediğin gibi olabilir bunlara güven yok artık olurmu olur hiç bir gelişme yok hala kesin bişey çıkıcak bu suskunluğun sonunda hadi hayırlısı bakalım

Tepki Skoru
0
sıte yonetıcılerınden ısteıgım lutfen bırlık oallım hep bırlıkte gıddelım organıze yapın hocalarım bu 10 ucretlı ıle kapanması olayı ıcın ....lutfen guzel bır baslık acalım hemen acıl hemde pazartesıne felan olması lazım okulların acıldıgı ılk gun lutfen

Tepki Skoru
0
arkadaşlar lütfen bişiler yapalım ne olur yaa ööööffff

Tepki Skoru
0
kayseride yaşayan arkadaşları birlik olmaya çağırıyorum bir yerde toplanalım bu yer benim evimde olur oturup konuşalım ve gerekli yerlere gidip sesimizi duyuralım ne olusunuz her il bu şekilde örgütlensin sesimiz daha çok çıksın ne olura yaa yoksa atanamıcaz

Tepki Skoru
0
ArkadaŞlar selÇuk hocama bİr ÖzÜr borÇluyum gÖzden kaÇirmiŞim ankaraya gelİnmİŞ egİtİmsenle gÖrÜŞÜlmÜŞ aÇiklama hocalarimiz gelİnce yapilacakmiŞ umarim gÜzel haberler aliriz

Tepki Skoru
0
kayseride yaşayan arkadaşları birlik olmaya çağırıyorum bir yerde toplanalım bu yer benim evimde olur oturup konuşalım ve gerekli yerlere gidip sesimizi duyuralım ne olusunuz her il bu şekilde örgütlensin sesimiz daha çok çıksın ne olura yaa yoksa atanamıcaz
SLM HOCAM BEN KAYSERİde oyuruyorum eşim hakim ben ve eşim elimden geleni yaparız.yeterki ne yapmamız gerektigine karar verelim

Tepki Skoru
0
slm hocam ben kayserİde oyuruyorum eşim hakim ben ve eşim elimden geleni yaparız.yeterki ne yapmamız gerektigine karar verelim
sİzİn eŞİnİz bİlİr hocam hukukİ sÜrecİ nasil dava aÇmamiz gerektİĞİnİ bu son Şansimiz artik:((

Tepki Skoru
0
SLM HOCAM BEN KAYSERİde oyuruyorum eşim hakim ben ve eşim elimden geleni yaparız.yeterki ne yapmamız gerektigine karar verelim
hocam bizler elimizden gelen hertürlü desteği vermeye hazırız.eşinizin yardımlarınıda bekliyoruz.

Tepki Skoru
0
sİzİn eŞİnİz bİlİr hocam hukukİ sÜrecİ nasil dava aÇmamiz gerektİĞİnİ bu son Şansimiz artik:((
mahkemeye vermeniz falan uzun sürer diyor hocam hepiniz dilekce yazıp tüm dilekceleri bir elden iletilmeli diyor.mahkeme uzun sürec diyor

Tepki Skoru
0
arkadaşlar form yönetiminden ve bize cok destek veen egitim sen den yardım ala biliriz.bundada form yoneticilerının tardımı lazım hukiki bir mevzu olursa onuda eşim halleder

Tepki Skoru
0
arkadaşlar form yönetiminden ve bize cok destek veen egitim sen den yardım ala biliriz.bundada form yoneticilerının tardımı lazım hukiki bir mevzu olursa onuda eşim halleder
hocam **************dİlekÇeyİ **********kİme *********nereye *********yazacaĞiz*************ne lazimsa bİran Önce yapalim zaman aleyhİmİze İŞlİyor

Tepki Skoru
0
önlsans mezunları aöf 4 yıllık programına geçebilsin lütfeeeeen

Tepki Skoru
0
mahkemeye vermeniz falan uzun sürer diyor hocam hepiniz dilekce yazıp tüm dilekceleri bir elden iletilmeli diyor.mahkeme uzun sürec diyor
dilekçeyi nereye yazabilirmişiz +bizlerde başka şehirlerden faks yoluyla gönderelim

Tepki Skoru
0
hocamgörüşmelerle ilgil iayrıntıları yazarmısınız lütfen !!!!

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
25
Resmi görüşme olduğu için aynı görüşme metni üzerinde mutabık kalıp sanırım yarın yazmış olacağız.

Tepki Skoru
0
Alaca hocam bilgiyi kaynağından öğrenme fırsatımızın olduğunu düşünerek umuda kapıldım şimdi.Mahkeme sürecinin uzun zaman alacağından bahsetmişsiniz.Yanlış biliyo olabilirim fakat uzunda sürse eğer bi mahkeme varsa karar verilene kadar yürütme durdurulmuyomuydu.Herhangi yanlış bir adım bizi mahvedeceği gibi hiçbirşeye bulaşmamakta geleceğimizi alıp götürecek.Hem şu dilekçe işini yapalım hemde mahkemeye gerekli müracatta bulunalım derim ben.Bu konudaki bildiklerinizi yada öğreneceklerinizi yazarsanız hepimiz için çok iyi olacak.Bir yol çizmiş olucaz en azından.Şimdiden teşekkürler.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle