Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

ANEKDOTLAR

Tepki Skoru
0
:36_13_3:
ARKADAŞLAR 4. SINIF ANEDOTLARI HAKKINDA BANA YARDIM EDERMİSİNİZ? BEN ANLAMADIM HER HAFTA ÇOCUĞUN GELİŞİNDEN GİDİŞİNE KADAR HEPSİNİMİ GÖZLEMLEYECEĞİZ. 3. SINIFTA YAPTIĞIMIZ GİBİ GÖZLEM RAPORLARIMI OLACAK. ELİNİZDE ÖRNEK VARSA BANA GÖNDERİRMİSİNİZ.

Tepki Skoru
0
Denizcim ama öğretmenler öyle demiyor çocuğun sabah gelişinden gidişine kadar gözleyeceksiniz diyorlar oda sayfalarca tutuyor ne olacak ya

Tepki Skoru
0
mrb anektod hakkında bilgi istemisin.evet 3.sınıftaki gibi gözlem yapılacak fakat fazla ayrıntı istenmiyor.

Tepki Skoru
0
hediye' Alıntı:
Denizcim ama öğretmenler öyle demiyor çocuğun sabah gelişinden gidişine kadar gözleyeceksiniz diyorlar oda sayfalarca tutuyor ne olacak ya
haklısınn hediyecimm 1 sayfa bazen daha fazla bile sürüyorr..bizde bütünn günn ne yapmışş,ne konuşmuşsaa hepsinii yazıyoruzz:(:(

Tepki Skoru
0
hayır arkadaşlar adı üstünde anektod kısa bir iki cümle yeterli.bütün gün ne yaptığını anlatmayacağız.anektodları yazdıktan sonra genel olarak bir gelişim gözlem raporu yazacağız(son haftalardabuda)bütün alanlardaki gelişimlerini olumlu yada olumsuz özelliklerini(mesela beslenme sırasında yemeğini yermi,arkadaşlarıyla ilişkilerinde şiddete başvururmu ,etkinlilere katılırmı,kendini ifade edebilirmi v.s. gibi)bunlarda 1 yada 2 sayfa olabilir .

Tepki Skoru
0
bencede uzuna gerek yok benım arkadsımda kısa ve oz yapıyo

Tepki Skoru
0
slm arkadaşım bende 4.sınıf öğrencisiyim.açıkcası bende pek anlamadım herkes farklı biey diyo geçen seneki birarkadaşın dosyasını inceledim o her uygulama gününde 2çocuğuda gözlemlemiş kısaca her etkinlikte birkaç gözlemini yazmış.yani 3.sınıftaki gibi uzun değil kısaca heretkinlikte satleride belirterek yazmış ve arkadaş 100 almış bende kısaca yazıyorum sana kolay gelsin..

Tepki Skoru
0
yaa arkadaşlar zaten uzun uzadıya nasıl yazacaksınız ki yapabiliyomusunuz gözlem bütün sınıfın kontrolü sizdeyken nasıl sadece 2 çocuğu gözlemliyeceğizki. sadece gün içinde her zaman yaptıkları dışında yaptıkları şeyleri yazabiliriz sanırım.

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar çocuk başına kaçar anektod yazmamız gerekiyor dosya için.Gittiğim her hafta düzenli olarak yazmadığım için ipin ucu kaçtı iyice.Bir de günlük plan kaç tane olmalı gibi bi sorum var :)

Tepki Skoru
0
arkadaşım bunlar klavuz kitabında yazıyor ama .. 12 adet günlük planın olacak ve ayrıca 2 çocuk içinde ayrı ayrı 12 adet anektod kaydı olacak

Tepki Skoru
0
Teşekkür ederim.Kılavuzda yazdığını biliyorum ancak kılavuz kitabımı bir kez uygulama yaptığım okula götürme hatasında bulundum.Yok oldu kitapçık.Ben de sora sora tamamlıyorum yapmam gerekenleri malesef.

Tepki Skoru
0
merhaba ales evet 12 tane günlük plan olması gerekiyor ama anektod benim toplam 12 tane 6 tane kız 6 tane erkek çocuk için yapıcam öğretmen bizden bu kadar istedi ünivesitedekilerde öyle demişlerdi ama sen yinede uygulama öğretmenine bir sor bence.

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar birde bu anekdotlarla birlikte eklememiz gereken gözlem raporu varmış.Bunun içeriği hakkında bilgi verirseniz memnun olurum.Şimdiden teşekkürler.

Tepki Skoru
0
Evet gözlem yapılıyor ama uzun uzadıya değil ,kısaca ve etkinliklere çocuğun nasıl katıldığı yazılıyor

Tepki Skoru
0
yaa bişe dicem tamam güsel herkez yorum yapıo ama burda örnek yok hiç bizim ihtiycımız olan örnek burda..

Tepki Skoru
0
evet arkadaslar yazdıgınız anektod örneklerınden bırını yazarsanız cok sevınırız

Tepki Skoru
0
ANEKTOD KAYDI

Tarih
14.02.2006

Gözlenen Çocuk
Şevval Kemal

Gözlemci
Gökben Erdem

Şevval sabah 08:05’de okula geldi. Ayakkabılarını değiştirip sınıfa geldikten sonra öğretmeni ve arkadaşlarına “günaydın” diyerek eğitici oyuncak köşesine yöneldi ve yap-bozlarla oynadı. Daha sonra da arkadaşlarıyla grup oluşturarak çeşitli oyuncaklarla oynadı. Sınıfın toparlanmasına yardımcı oldu.
Sanat etkinliklerinde; kağıt işleri masasına oturarak hemşire başlığı yaptı. Başlığı tamamladıktan sonra kafasına takarak hemşire taklidi yaptı ve bu onun çok hoşuna gitti.
Anadili etkinliklerinde; parmak oyununa, tekerlemeye ve bilmecelere ilgi ile katıldı. Hikaye anlatılırken ilgi ile dinledi ve tekrar anlatmak istedi. Hikaye sonrasında hikayeye başlık koydu.
Müzik etkinliklerinde; söylenen şarkılara eşlik etti.
Oyun etkinliklerinde; “renkli zar” adlı oyunu oynamakta biraz zorlandı. Diğer oyunları ise severek oynadı.
Okuma-yazmaya hazırlık çalışmasında; verilen çalışma sayfasındaki yönergeyi başarıyla tamamladı.
Şevval saat 16:55’de okuldan ayrıldı. Ayrılırken öğretmenine ve arkadaşlarına “iyi akşamlar” dedi.

Bu siteden indirdiğim staj dosyasından anektod örneği...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle