Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

ANEKDOTLAR

Tepki Skoru
0
arkadaşım anektodlarda cocugun yaptıgı cok ılgınc olayları,gelişimleri vb şeyleri yazman gerekiyor kısa ve öz.çocuk gözlemindeki gibi uzun uzun yazılmıyor yada sistematik gözlem formundaki gibi.elimde örneğim yok ama 1 kaç hafta içinde hala sorunun olursa bir kaç örnek yollayabilirm.

Tepki Skoru
0
-blostk- arkadaşıma katılıyorum.bu mesele birazda anektod kelimesinden ne anladığımızla ilgili.bende anektodlarımı kısa bir şekilde yazıyorum.genel olarak ta gözlemlediğim çocuğun o günkü enteresan konuşmalarını,görüşlerini ve hareketlerini yazıyorum.yani asla sınıfa geldi pantifini giydi günaydın dedi tarzında yazmıyorum.bunlar zaten bilinen şeyler.ama bi gerçek varki arkadaşlar,bugune kadar bir çok öğrenci böyle yazdı.sayfalar dolusu çocuğun yaptığı her birşeyi (birazda uydurarak:) ) yazıp dosyayı yollayan kişiler tanıyorum.ve şunu anladımki aöf her türlü dosyaya geçer not veriyor.sanırım bizim bu dosyalar okunmuyor arkadaşlar:) o yüzden bukadarda stres yapmayın.merak etmeyin geçeriiiizzzzzzzz:)

Tepki Skoru
0
arkadaşlar fazla uzun yazmaya hiç gerek yok bende hazırlıyorum okulda daha önce ki yılların örnek dosyaları var eimde çocuğun ağzından çıkan kelimeleri yazmış bence doğru değil haa bide sizde örnek varsa gönderin bakalım

Tepki Skoru
0
mrblar bende dosya hazırlıyorum da bu ankedotlar konusunda çok bilgim yok ben seçtiğim iki çocuğu ( kız, erkek) plandaki etkinliklere göre tek tek yazıyorum mesela serbest zaman etkinliğinde şunu dedi bunu yaptı sonra sanat etkinliği öle devam ediyorum doğrumu sizce ama çok zamanımı alıyor siz nasıl yapıyorsunuz bir örnek yollarsanız sevinirim

Tepki Skoru
0
ya gözleem paporu örneği arıyorum aciiiiiillllllllllllllll

Tepki Skoru
0
Mhb arkadaşlar ben de 4. sınıf öğrencisiyim.6 tane kız çocuğu için 6 tane de erkek çocuğu için sistematik gözlem formu tutuyorum.Günlük yaptığı faaliyetleri yazıyorum.3 er tane de kısa anekdotlar tuttum,yorum yapmadan sadece dikkat çeken bir davranışını.Staj öğretmenim böyle istedi.Ama dediğiniz gibi herkez farklı bişey yapıyo.

Tepki Skoru
0
ben size yaptığım bir gözlemi kopyalıyorum belki fikir olur son dakika
ETKİNLİK : BİR ÇOCUĞUN GÖZLENMESİ
TARİH : 02.06.2008
GÖZLEM YAPAN : DİLEK DABAN

GÖZLENİLEN ÖĞRENCİ
ADI : HÜSEYİN BURA
SOYADI : YILMAN
ANNE ADI : ZEHRA
BABA ADI : RAMAZAN
BABA MESLEĞİ : SERBEST MESLEK
ANNE MESLEĞİ : EV HANIMI
KURUMA KAÇ YIL DEVAM ETTİĞİ : İLK SENESİ

Hüseyin gecen hafta Perşembe ve Cuma günü okula gelmediğinden dolayı araya hafta sonu girince 4 günlük bir tatil yapmış oldu.bu nedenden dolayı okulu arkadaşlarını ve beni özlemiş.sınıfa girince ardayla hasana sarıldı önce sonra emre arkadaşı bana neden sarılmıyorsun dedi.Hüseyin ona da sarıldı.Arkadaşlarıyla birlikte itfaiyecilik oynadılar.sonra müzik etkinliğinde öğretmenim ben şarkı söylemek istemiyorum dondurma yedimde boğazlarım ağrıyor diyerek bahane buldu.peki bugünlük seni affedelim sen dinle” dedim Hüseyin dinlemekle yetindi.matematik dersimizde de tahtaya kalkmak istemedi.Halbuki Hüseyin artık toplama ve çıkartma yapmayı öğrenmişti.tahtaya kaldırıp çıkartma sordum
(7-3=?) Hüseyin hemen cevabı buldu
(///////-///=/////) şeklinde ders sonunda hüseyini almaya annesi geldi.bana sarıldı iyi günler öğretmenim dedi ve gitti.

Tepki Skoru
0
bir örnek veriyorum
ETKİNLİK : BİR ÇOCUĞUN GÖZLENMESİ
TARİH : 02.06.2008
GÖZLEM YAPAN : DİLEK DABAN

GÖZLENİLEN ÖĞRENCİ
ADI : HÜSEYİN BURA
SOYADI : YILMAN
ANNE ADI : ZEHRA
BABA ADI : RAMAZAN
BABA MESLEĞİ : SERBEST MESLEK
ANNE MESLEĞİ : EV HANIMI
KURUMA KAÇ YIL DEVAM ETTİĞİ : İLK SENESİ

Hüseyin gecen hafta Perşembe ve Cuma günü okula gelmediğinden dolayı araya hafta sonu girince 4 günlük bir tatil yapmış oldu.bu nedenden dolayı okulu arkadaşlarını ve beni özlemiş.sınıfa girince ardayla hasana sarıldı önce sonra emre arkadaşı bana neden sarılmıyorsun dedi.Hüseyin ona da sarıldı.Arkadaşlarıyla birlikte itfaiyecilik oynadılar.sonra müzik etkinliğinde öğretmenim ben şarkı söylemek istemiyorum dondurma yedimde boğazlarım ağrıyor diyerek bahane buldu.peki bugünlük seni affedelim sen dinle” dedim Hüseyin dinlemekle yetindi.matematik dersimizde de tahtaya kalkmak istemedi.Halbuki Hüseyin artık toplama ve çıkartma yapmayı öğrenmişti.tahtaya kaldırıp çıkartma sordum
(7-3=?) Hüseyin hemen cevabı buldu
(///////-///=/////) şeklinde ders sonunda hüseyini almaya annesi geldi.bana sarıldı iyi günler öğretmenim dedi ve gitti.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle