Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Anasınıfı gelişim karnesi dilek ve temenniler kısmı

Tepki Skoru
1
ben ikinci dönem yazmak üzere boş bıraktım ama bir arkadaşım çocukların karakteristik belirgin 3 özelliğini not etmiş(sevecen,duygusal,azimli gibi) ben beğendim ikinci dönem bu fikiirden yola çıkmayı düşünüyorum :)

Tepki Skoru
0
Geç gördüm konuyu...ben yazı yazmadım simli sarı kalemle kocaman bir yıdız çizdim. İkinci dönem de yine yıldız + gülen yüz çizeceğim. Benim çocuklarım yıldız ve gülen yüz almayı çok seviyorlar.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar cevaplar için çok teşekkür ederim güzel fikirler var bu konuda tek kasılan ben değilmişim demekki:) buarada o cd yi bende hazırlıorum ama tek cd olarak video çekiyorum çocukları spor yaparken kutlamalarda bol bol resim bazı faaliyetlerden çekiyorum 23 nisan hazırlıklarında yıl sonu çalışmalarında gerçekten emekleri göz önünde oluyo çocuklarında velilerinde ayrıca benimde çok hoşuma gidiyo çünkü her yeni yıldan hatıra kalıyo
arkadaşlar gene güzel fikirler varsa yazalım tekrar teşekkürler:))

Tepki Skoru
0
ben paylaşayım bitanede doldurdum ben bitanesini örnek olarak yazayım 2.dönem:sarı prensim benim kıvrak zekasıylla bizi etkiler gülen yüzü hiç solmaz sempatikligiylle ısık verir benim bugram hayatın boyunca hep gül hep mutlu ol başarılarının devamını diliyorum... gibi:)

Tepki Skoru
0
Ben genelde karneye iliştirdiğim süslü bir kağıda" 6 yaşında kazandığın tüm yetenek ve başarıların eğitim yaşamın boyunca sana ışık tutmasını dilerim. Sevgiyle kal..." şeklinde yazıyorum, fenada olmuyor........

Tepki Skoru
0
Ben bu yıl:"Canım yavrun,Güvenli ve sevgi dolu bir dünya dilerim sana" yazdım

Tepki Skoru
0
merhaba serbul326 bende senin belirtiğin gibi karnelerin kalktığını biliyorum.bu yıl müfettşişler urfada seminer verdiler bende bu seminere katıldım.burdaki müfettişler kesinlikle yayınevlerinin verdiği karneleri dagıtmayacaksınız dediler.onun yerine gelişim raporu doldurup karne yerine vereceksiniz dediler.bende bu yıl hem karne hemde gelişim raporu düzenleyip düzenleyip süsleyerek dagıtacagım.

Tepki Skoru
0
dilek ve temennilere gerçekleri yazabilirsiniz. mesela,tatil boyunca rakamları unutmamaya çalış,rekleri tekrar edebilirsin yada beslenmene dikkat edebilirsin gibi.hepinize kolay gelsin...buarada öğrencilere sene boyunca hitap şeklinizle yazarsanız daha samim ve sıcak olbilir..

Tepki Skoru
0
teşekkürler ayın yöneticim sayende güzel bi temenni yazıı buldum harikasınız.
bu siteyi sewiyorum:)

Tepki Skoru
0
teşekkürlr sayın yöneticim sayenizde güzel bi temenni yazısı bulabildim harikasınız.
bu siteyi sewiyorum:)

Tepki Skoru
0
ya benimde ilk yılım ne yazacağımı bilmiyorum şu olurmu senin gibi akıllı ve başarılı bir çocuğun öğretmeni olmak beni çok mutlu ediyor seni çok seviyorum iyi tatiller...

Tepki Skoru
0
güzel kızım ya da yakışıklı oğlum 1. dönemi güzel bir şekilde tamamladın o minicik ellerinle yüzündeki o güzel tebessümle her şeyin en iyisini yapmaya çalıştın bu başarılarının ömür boyu sürmesi dileğiyle seni seviyorum... ben böyle yazmıştım inşallah beğenirsiniz :)

Tepki Skoru
0
Başarılarının devamı için desteğinizi sürdürün yazılabilir

Tepki Skoru
0
her ilkbaharda gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi bu karnenin de sana en güzel mutlulukları müjdelemesi temennimle

Tepki Skoru
0
yitirilmemiş ve özlemle beklenen umutlara elçilik edecektomurcuğum en ulaşılamaz gördüğün hayallerine ulaşman dileğimle

Tepki Skoru
0
Ya ne zormuş dilek ve temenni bulmak:( bulan kişiler paylaşırsa çok sevinirim ....

Tepki Skoru
0
ömür sana senin kadar değer versin ve senin gibi gülümsesin..:)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle