Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Anaokulunda rehber öğretmen

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar anaokulunda çalışıyorum.Bugün il içi atamadan okulumuza bir rehber öğretmen atandığını öğrendik.Anaokulunda çalışan arkadaşlarım merak ediyorum sizin okullarınızdada var mı rehber öğretmen?Varsa ne tür katkıları oluyor?Gelen öğretmenden çocuklarım için nasıl faydalanabilrim.Paylaşırsanız sevinirim.

Tepki Skoru
0
aaa ne güzelmiş:) velilerinize sene başı aile seminerleri verebilirler hocam..herhangi bir gelişimsel ya da psikolojik sorunda başvurabilirsiniz..aynı zamanda velileriniz de yararlanabilir...bence çok şanslısınız..iyi değerlendirin.

Tepki Skoru
0
Gelen öğretmenimizinde emekliliğine 2 sene kalmış deneyimli ama daha önce ilköğretim dışında anaokulunda çalışmamış tabiki o da bize soruyor ne yapabilirim diye :D Gerçekten şanslıyız çok sevindim zaten ama şaşırdım da :D

Tepki Skoru
0
bizim okula da ilk defa geçen yıl atanmış rehber öğretmen, 10 yıllık bir öğretmen çok başarılı, velilere ve çocuklarada her konuda yardımcı olmaya çalışıyor.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle