hocam anaokulu tahimini bütçesi zaten format olarak hazır var .orda başlıklar var.ona göre siz doldurursunuz.zor değil.Merhaba bağımsız anaokulu okul tahmini bütçeci hazırlayan var mı? Nasıl yapılıyor?
Ve bağımsız anaokulu olup da tam gün eğitim vermeyen yani aidat almayan okullarda durum nasıl bilen var mı?
Yoksa göstemeyeceksiniz hocam.yapmayın.Bir şey olmaz.hocam o tabloyu biliyorum zaten.ama okulun parası yok ve gideri var malum temizlik giderleri falan para olmadan bunu nasıl gösterecez?
hocam o zaman çok basit bir şey hazırlayabilir misiniz...basit olsun.sizin paranıza göre.mesela kermesler felan bunun gibi okula katkısı olan bazı şeyleride ekleyin.basit bir şey yapın bence öyle olsun.bende öyle yapacağımhocam müfettişler teftişte hazırlamamızı istedi:) teftiş raporlarında geçiyo yapmassak olmaz ki.
gelir yok ama gider var olmayan bişey nasıl gidiyor acaba bunu çözmek gerek önce))))
kafanizi o kadar yormaya gerek yok. Her ay okul İÇİn cebİnİzden para Çikinca gİder oluyo. BÜtcesİ olmayan bİr yerİn gİderİ olmaz mi hocam ne kadar mantiksiz yorum yapiyorsunuz.
Hocam Öncelikle Bağımsız anaokulu oluypta Okul aidatı alamayan bi okul olamaz. olmamalı. bi komisyon tarafından tam gün de ve yarım dünbde alınacak Bağımsız anaokulu aidatı belirlenir. anaokullarının işletme defteri olur. oraya geliriniz olmasa bile okulun tüm giderlerini GİDER bölümüne yazmalısınız. zaten bağımsız anaokullarına gelen ödenekler Direkt milli eğitimlere değil, OKul Öncesi eğitime genel müdürlüğü(şimdi temel eğitim genmel müdürlüğü oldu) tarafından gönderilen özel idare bütçelerine yazılıyor..o tabloyu biliyorum hocam. okulun geliri yok ama giderleri var fakat para yok ne yapacam? para varmış gibi gider mi gösterecem ?