Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Anaokulu tahmini bütcesi

Tepki Skoru
0
Merhaba bağımsız anaokulu okul tahmini bütçeci hazırlayan var mı? Nasıl yapılıyor?

Ve bağımsız anaokulu olup da tam gün eğitim vermeyen yani aidat almayan okullarda durum nasıl bilen var mı?

Tepki Skoru
1
Merhaba bağımsız anaokulu okul tahmini bütçeci hazırlayan var mı? Nasıl yapılıyor?

Ve bağımsız anaokulu olup da tam gün eğitim vermeyen yani aidat almayan okullarda durum nasıl bilen var mı?
hocam anaokulu tahimini bütçesi zaten format olarak hazır var .orda başlıklar var.ona göre siz doldurursunuz.zor değil.

Tepki Skoru
0
o tabloyu biliyorum hocam. okulun geliri yok ama giderleri var fakat para yok ne yapacam? para varmış gibi gider mi gösterecem ?

Tepki Skoru
0
hocam o tabloyu biliyorum zaten.ama okulun parası yok ve gideri var malum temizlik giderleri falan para olmadan bunu nasıl gösterecez?

Tepki Skoru
0
hocam müfettişler teftişte hazırlamamızı istedi::)) teftiş raporlarında geçiyo yapmassak olmaz ki.

Tepki Skoru
1
hocam müfettişler teftişte hazırlamamızı istedi::)) teftiş raporlarında geçiyo yapmassak olmaz ki.
hocam o zaman çok basit bir şey hazırlayabilir misiniz...basit olsun.sizin paranıza göre.mesela kermesler felan bunun gibi okula katkısı olan bazı şeyleride ekleyin.basit bir şey yapın bence öyle olsun.bende öyle yapacağım

Tepki Skoru
0
gelir yok ama gider var olmayan bişey nasıl gidiyor acaba bunu çözmek gerek önce))))

Tepki Skoru
0
gelir yok ama gider var olmayan bişey nasıl gidiyor acaba bunu çözmek gerek önce))))

kafanizi o kadar yormaya gerek yok. Her ay okul İÇİn cebİnİzden para Çikinca gİder oluyo. BÜtcesİ olmayan bİr yerİn gİderİ olmaz mi hocam ne kadar mantiksiz yorum yapiyorsunuz.

Tepki Skoru
0
kafanizi o kadar yormaya gerek yok. Her ay okul İÇİn cebİnİzden para Çikinca gİder oluyo. BÜtcesİ olmayan bİr yerİn gİderİ olmaz mi hocam ne kadar mantiksiz yorum yapiyorsunuz.

sizinki çok mantıklı sanki duyanda herşeyi kendi cebinden veriyor sanacak kimse bunu için sizi zorlamıyor sanırım almazsnız olur biter gelir yok gider var ilginç

Tepki Skoru
0
Masa baŞindan yorum yapmak Çok mu kolay sİzİn İÇİn. Her ay cebİnden Çikna parayi bİlİyor musunuz da Öle yorum yapiyorsunuz. Konu baŞliĞi hakkinda bİlgİnİ varsa yapin. İŞ olsun dİye yorum yapmayin.

Tepki Skoru
0
siz masanın altındanmı yazıyorsunuz hocam tam olrak onu anlamadım.cebinden çıkartanmı var zorla diyorum bende idareciyseniz bunu söleyen o işi bırakın öğretmeneniz şikayet etmeyin konu başlığını iyice okuyun bakın aynen şöle yazmışssınız yarım gün ğitim yapan yani aidat almayan anaokulları dmişssiniz şu ülkede yarım tam bağımsız yada ilköğretim bünyesinde olsun paraa almayan yada para yerine malzeme istemeyen anaokulu yada anasınıfı bir elin parmaklarını geçmezz diyorum.dediğimdede ısarar diyorum geliri olmayan bir işin gideride olmaz diyorum on noktayı koyup kayboluyorum...

Tepki Skoru
0
Aarkadaşım..tahmini bütçe ister yarım ister tam gün olsun hazırlanabilir..siz sadece gelirinizi ve giderlerinizi oluşturun geriye bir tek rakamları tabloya yazmak kalır..e-okulda tahmini bütçeyi girerken sadece boş BIRAKMANIZ GEREKEN YERLERE 0 rakamını yazın o zaman kabul eder. kolay gelsin..

Tepki Skoru
0
o tabloyu biliyorum hocam. okulun geliri yok ama giderleri var fakat para yok ne yapacam? para varmış gibi gider mi gösterecem ?
Hocam Öncelikle Bağımsız anaokulu oluypta Okul aidatı alamayan bi okul olamaz. olmamalı. bi komisyon tarafından tam gün de ve yarım dünbde alınacak Bağımsız anaokulu aidatı belirlenir. anaokullarının işletme defteri olur. oraya geliriniz olmasa bile okulun tüm giderlerini GİDER bölümüne yazmalısınız. zaten bağımsız anaokullarına gelen ödenekler Direkt milli eğitimlere değil, OKul Öncesi eğitime genel müdürlüğü(şimdi temel eğitim genmel müdürlüğü oldu) tarafından gönderilen özel idare bütçelerine yazılıyor..
e okulda bir sürü kalem var oraya sıfır yazarsınız. hallolur mesele. inş. geçte olsa yardımcıolabilmişiszdir

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle