Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Aman siz dikkat edin arkadaşlar!!!!

Tepki Skoru
0
mrb arkadaşlar sizlerle bugün beni çok üzen bir olayı paylaşmak istedim.Diğer sınıftan bir öğrenci yanıma geldi"öğretmenim ben güzel giyinmişmiyim?diye sordu,bende tabiki güzel giyinmişsin neden böylebir soru sordun ki dedim"".......öğretmenim hep arkadaşlarımın kıyafetlerine çok güzel olmuş diyor,onları seviyor ben güzel elbiseler giymediğim için beni sevmiyor"diye cevap verdi.
o an çocuğun yüzündeki ifadeye görseydiniz ,o kadar çok üzülmüş ki..bende biran ne diyeceğimi şaşırdım,"sana öyle gelmiştir kızım öğretmenler bütün öğrencilerini çok sever"diyebildim.

Arkadaşlar o küçük meleğin o anki psiklojisini anlayabiliyormusunuz!LÜTFEN çocukları severken onların davranışına yönelik övgülerde bulunalım ,dış görünüşle ilgili yorumlarımız onları ne kadar etkiliyor görüyoruz ...

Tepki Skoru
0
doğru ya.. farkında olmadan maalesef çocukları yanlış anlatıyoruz bir şeyleri galiba.. baksanıza çocuk ne kadar üzülmüş..

Tepki Skoru
0
çok haklısın arkadaşım.bazen tamamıyla iyi niyetle söylediğimiz sözler ve yaptığımız davranışlar ummadığımız sonuçlara yol açabiliyor.sağolun paylaştığınız için

Tepki Skoru
0
evet çok dikkatli olmak lazım. benimde de bi öğrencim hastaneye yatmıştı.sınıfta onu telefonla aradım hoporlörü açtım çocuklar sırayla koınuştular.aradan biraz zaman geçti.bir kız öğrencim yanıma geldi öğretmenim sen onu daha çok mu seviyorsun ben de hasta olmuştum beni aramadın dedi.aslında o hastayken annesiyle konuşmuştum.ama
o çok farklı algıladı.çoooook dikkatli olmak ince elemek lazım.çocukların dünyası çok renkli ama bir o kadar da hassas.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar sizlere katılıyorum..eğitimde fırsat eşitliğini biz yapacağız

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00