Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

ALES' de Yararlandığınız Kaynaklar

Tepki Skoru
0
teşekkürler...osym takviminde başvuru tarihi 10 nisanda son. sınav tarihi ise 11.05.08

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben 2008 ales kasımda girmiştim.mayısta tekrar girmek istiyorum.buğün bankaya sınav ücretini yatırdım.ancak alese daha önce girenlerin başvurularını internetten yapacaklarını öğrendim.bunun için şifre alınması gerkiyor.defalarca denememe rağmen şifre alamadım.her seferinde yanlış bilgi girdiniz uyarısı geliyor.nerde yanlış yapıyorum acaba.internetten nasıl başvuru yapacagım.nasıl şifre alabilirim.bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Tepki Skoru
0
hocam bence bir ösym bürosuna danışsanız daha iyi olur...kasım ayında girerken verdiğiniz bilgilerle aynı olmasına da dikkat edin ayrıca..umarım problem çıkmaz başarılar...

Tepki Skoru
0
teşekkür ederim sezine 82.ogün sistemde bir problem vardı herhalde.buğün bir problem yaşamadım.sizlerede başarılar dilerim.

Tepki Skoru
0
Arkadaşım eğer şifre alamıyorsan kesin bilgi
lerinden birini yanlış giriyorsundur.Mesela benim babamın adı nazım.Kimlikte nazim yazıyor.Bende bir harf değişikliğinden denedim denedim olmadı.Nazim yazınca oldu.Umarım hata çözülür...

Tepki Skoru
0
yediiklim aldım güzel gibi bakalım iyice içine girdikten sonra tekrar yazarım yorumlarımı :)

Tepki Skoru
0
bende yargı yayınlarının konu anlatımlı kitabından açlışmıştım bir de hazır deneme sınavları satılıyor,onları çözmüştüm ve büyük bir başarı elde etmiştim..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle