Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

AKTİF DRAMA ( ÇIĞLIK ATALIM MI ? )

Tepki Skoru
0
Hazırmısınız önce sessiz, sonra da sesli... :36_7_8:

veee hep beraber kollarımızı öne uzatalım , avuç içlerimiz birbirine bakıyor, avuçlarımızı birbirine vurmadan yaklaştırıyoruz ve uzaklaştırıyoruz, bir kaç kez tekrar edelim ve şimdi ellerimizi çırpalım. Alkış, alkış, alkış...

veee şimdi oturduğumuz yerden ayaklarımızı havaya kaldıralım, iki ayağımızı birden yere yaklaştırıyoruz ve uzaklaştırıyoruz, bir kaç kez tekrar edelim, şimdi ayaklarımızı yere vuralım. Vur, vur , vur...

şimdiii ellerimizi yumruk yapalım, dirseklerimizden bükelim ve karnımızın hizasına çekelim. Bağırmak istiyoruz ağzımızı açtık fakat sesimiz çıkmıyor, bir kaç kez tekrar edelim, veeeee şimdi hazırmısınız yumruklarımız sıklımış, çok sesli ÇIĞLIIIIIIIIIIIIIIIIKKK. AAAAAAAAAAAAAAAAAA...

Çocuklar çığlık atarken kulaklarınızı tıkamak serbest :36_11_6:

Herkese başarılar dilerim :)

Tepki Skoru
0
çığlık atalım mı için çokteşekkür ederim başarılı gayet salı günü uygulayacağım inşaallah

Tepki Skoru
0
:)ee durdurmak için biraz sesini yükseltiyodur öğretmen:):):):)
teşekkürler cnm

Tepki Skoru
0
rica ederim arkadaşlar:)

:)valla durdurmada da, öğeretmen biraz daha fazla çığlık atmak zorunda kalabilir tabiii:) çocukların dikkatini üzerine çekip susmaları için yani, e malum tam aradıkları şey transa geçip deşarj oluyorlar, zevkli uygulamalar. :):):)

Tepki Skoru
0
teşekkürler .böyle oyunları çok oynamak istiyoruz. ama sınıfımda işitme engelli kulaklıkları olan öğrencim var.kulaklıkları yüksek ses oldumu onu rahatsız edecek şekilde ses çıkartıyor bu yüzden genelde oyunları seçerek kullanıyorum.

Tepki Skoru
1
Bunu bizim çocuklar çok seviyor hergün hep beraber çığlık atıyoruz çok zevkli herkese tavsiye ederim.En son oynadığımızda müdürümüzde bize katılmıştı ve bizim sınıfa "çatlak öğretmenin çatlak menekşeleri demişti"...:36_11_6: Çok eyleniyoruz çocuklarla herkese tavsiye ederimmm...:36_7_8:Susturmak benim için bir sorun değil çocuklarla oyuna başlamadan önce "kollarımı kaldırdığımda çığlığı kesiyoruz" dedim hepsi bu kurala uyuyorr....
Paylaştığın için çok teşekkürler canım...:D:D:D:D

Tepki Skoru
0
hace' Alıntı:
teşekkürler .böyle  oyunları  çok  oynamak  istiyoruz.  ama  sınıfımda  işitme engelli  kulaklıkları  olan  öğrencim  var.kulaklıkları  yüksek  ses  oldumu  onu  rahatsız  edecek  şekilde  ses  çıkartıyor  bu  yüzden  genelde  oyunları  seçerek  kullanıyorum.
Evet arkadaşım seni anlıyorum, beğendiğin etkinlikleri ona göre yaptırman lazım, bende mevcudumdan dolayı hep herşeyi değiştirir hale geldim. Sonunda çığılık değil de ellerle ve ayaklarla başka bir hareket yaptırabilirsin belki...başarılar dilerim :)

Tepki Skoru
0
teşekkürler yarın muhakkak uygulayacağım benim çocuklarım çok seviyorlar çığlık atmayı bunuda eminim çok seviceklerdir

Tepki Skoru
0
evet arkadaşlar çok zevkli deneyin mutlaka :):)

Tepki Skoru
0
teşekkürler arkadaş uygulamada işe yarayacagından eminim

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00