Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

AHMET ARDA&AYŞE VERDA

Tepki Skoru
0
Merhabalar......
Tanışma bölülümü göremedim,en iyisi çocuklarımı tanıtarak başlayayım dedim:D
Oğlum Ahmet Arda 13.08.2001 doğumlu.Bu yıl tam gün Karşıyakada özel bir anaokuluna gitti,kızım Ayşe Verda 02.12.2002 doğumlu,Verda da abisiyle birlikte aynı okuldaydı ama haftada 3 gün gitti.Gitti diyorum çünkü bu son haftamız,artık okuldan ayrılıyorlar:D
2006-2007 yılı bizim için çok önemli çünkü Ardanın son okul öncesi eğitim yılı olacak.şimdiden okul araştırmalarına başladım.
umarım burada güzel,kendimiz ve birbirimiz için faydalı vakitler geçiririz....

Tepki Skoru
0
Hoşbulduk, mesajınız için teşekkür ederim,görüşmek dileğiyle........

Tepki Skoru
0
Merhabalaar,bu sayfayı ve siteyi takibi çok ihmal ettim,çocuklarım ve benim için çok faydalı olduğunu düşünüyordum halbuki..inşallah artık takip edeceğim...çocuklarım İzmir de özel bir okulda eğitimlerine başladılar,kızım 5 yaş sınıfında oğlum 6 yaş yani okul öncesi son eğitim yılında,umuyorum ki bu eğitim yılı onlar için çok verimli geçer.çocuklarım ile ilgili problem ve mutluluklarımı sizlerle paylaşmak isterim,görüşmek dileği ile.....

Tepki Skoru
0
aramıza hoşgeldiniz.benimde 6 yaşında bir oğlum var.umarım çocuklarımıza faydalı olabilecek ve çocuklarımızın çok seveceği öğretmenler olur hep hayatlarında.bende şimdiden 1.sınıf öğretmenlerini araştırıyorum.ne büyük mutluluk çocuklarımızın okula başladığını görmek.

Tepki Skoru
0
Merhaba ben sizlere Kanadadan sesleniyorum..4 yasinda kizim Seranur anaokuluna basladi ve 10 yasindaki oglum Umurcan 5 sinifa gidiyor..Bende burdaki sistemle Turkiyedeki sistemi sizlerle konusarak aaciklamalar yaparak paylasmak isterim..Inanin paylasicak cok sey olduguna inaniyorum ..Hepninize selamlar..

Tepki Skoru
0
ewt ben de sizi ilgiyle takip edeceğim...bi aralar eşim kanadaya gidicem orada yaşayacağım die tutturmuştu...ama hala türkiyedeyizz....siz nasıl gittiniz kanadaya

Tepki Skoru
0
aramıza hosgeldın ınsallah ıstedıgın gıbı olur her sey

Tepki Skoru
0
Çok hoş yaa,sayfayı açtığımda sıcak mesajlarınızı görmek beni çok mutlu etti,teşekkür ederim....
inşallah tüm annelerle ve eğitimcilerimizle güzel paylaşımlarımız olur.
Gerçekten burada olmak ve sizlerle tanışmak çok güzel oldu.....

Tepki Skoru
1
Aramıza hoşgeldiniz.Çocuklarınıza Allah sağlıklı ve uzun ömürler nasip etsin...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle