Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Ahh bu raporlar!!!

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bu staj raporları boğuo beni 3.sınıftayım şimdi okudum bi arkadaş kırmızı kalem kullanmayın rapolarda demiş bi bilgisi olan varsa lütfen beni aydınlatsın!!!çünkü bugüne kadar hep başlıklarda kırmızı pilot kalem kullandım ne yapcam şimdi baştan mı yazayım yani?uygulama öğretmeni de bişiy demedi.zati elle yazmak öldürüor. bitiremiycem die de pek korkuorum. aman yav hepsini bir arada yürütmek çok zormuş hem okul hem iş hem staj...ne dertliymişim dimi??? şimdiden teşekkürler:36_1_21:

Tepki Skoru
0
ARKADAŞIM SEN YİNEDE TEK BİR RENK SİYAH KULLAN BU OKULN İŞLERİNE AKIL ERMİYOR.STAJ RAPORLARI ÇOK YORUYO İNSANI BU KONUDA HAKLSIN,,NAPALIM BAŞA GELEN ÇEKİLİR ŞİMDİDEN BAŞARILAR KOLAY GELSİN BYE

Tepki Skoru
0
akadaşım gamze sen eğer aöf. 3. sınıftaysan raporlarını bilgisayardada yazabilirsin bende öyle yapıyorum çünki..........

Tepki Skoru
0
slm ya bu staj raporları içinde ne var bana bi anlatrmısın ?bende staj yapıyorum ama bizimkini ana okulu sorumlumuz not verecek.benim ki üniversite değil ama 2yıllık hızlandırılmış bir program.cvp atarsın ok?

Tepki Skoru
0
bizim staj raporları ayrı be seroocum aöf nün belirlediği anaokullarında yapıoruz biz.içeriğini bilmek istersen yine de söliyim. her hafta ikişer çocuk gözlüoruz, raporlaştırıoruz ve her hafta için belirlenmiş konular var onlarıda raporlaştırıoruz,hocalarımız not verior ve aöfye gönderioruz, onlarda not verio falan filan.işte böleee...

Tepki Skoru
0
kesinlikle kırmızı kalem kullanma canımcım.ben kullandım hepsini baştan yazmak zorunda kaldım.bide üstüne okulun müdürüyle kavga ettim.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben 1.dosyayı bitirdim Allah'a şükür... yalnız varya uygulama hocamız bizimle oyuncak gibi oynuyor.önce geçen cuma verilcek dosyalar dedi şimdide 2 nisanda verilcek dior...sizler hangi tarihte teslim edeceksiniz?:36_1_42:

Tepki Skoru
0
ah raporlar ha yandık kimsede yok yas ne yapcaz şimdi

Tepki Skoru
0
gamzecim elle yazıp boşuna yorulma...
bilgisayar çıktısı alabiliyorsun...

Tepki Skoru
0
bende 3. sınıftayım ama bana elle yazılmıcak bilgisayar da yazılacak dedi hoca ama sen yinede kırmızı kullanma siyah kullan

Tepki Skoru
0
meraba millet bende aöf öğrencisiyim raporları hiz özenmeden süslemeden sadece sorulara cevap vererk hazırladım. aöf öğretim üyesiyle görüştüm renk tercihiyle ilğili birşey söylemedi raporları 28 mart da teslim ettik. birde biri bana 4. sınıf raporları ile varsa 3. sınıf ikinci dönem raporları byyyyyyyyyyy.

Tepki Skoru
0
1 staj dosyama staj hocası 63 vermış yanı bu kadar kötü dosya hazırlamadım sık sık ziyaret edecekmışiz ark okuldakı etkınlıkler yaparken ve gözlemlediğiniz çocuklarınızın resmınıde koyun dosyanıza güzel oluyo ama bizim hoca bu fikrimi herkese söyleyınce benim için artı olmadı oynuyorlar bizle

Tepki Skoru
0
:36_6_3:1 staj dosyama staj hocası 63 vermış yanı bu kadar kötü dosya hazırlamadım sık sık ziyaret edecekmışiz ark okuldakı etkınlıkler yaparken ve gözlemlediğiniz çocuklarınızın resmınıde koyun dosyanıza güzel oluyo ama bizim hoca bu fikrimi herkese söyleyınce benim için artı olmadı oynuyorlar bizle

Tepki Skoru
0
Evet kırmızı kalem kullanılmıyo.Bilgisayar çıktısı alabilirsin hem yanlış yazdığında o kağıdı atıp yenıden yazmak zorunda kalmassın.Dosyayı teslim edince bir ohh çekip rahatlıycan.Kolay gelsin arkadaşım

Tepki Skoru
0
Ya arkadaşlar kırmızı kalem kullanmışsanız dahi,üzülmeyin bence.Fotokopisini çekin,tümden siyah görünür zaten.Bu benim fikrim:))

Tepki Skoru
0
valla arkadaşlar bende pcde yazdım geçtim.elle yaz yaz bitmiyo çin işkencesi gibi ayrıca haklısınız hem iş hem okul. birde benim 1 ,5 yaşındaki kızım
:)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.