Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Ağustosta okul öncesinden kaç kişi alınır?

Tepki Skoru
0
her halukarda sözleşmeli alım yapmaya mecbur kadrolu atama yaptığında yeni alım yapmıyorki hep sözleşmeliden kadroya geçiriyor,yasa çıkarıp sözleşmelilerin tamamını kadroya geçirmediği takdirde mecburen yeni sözleşmeli almakzorunda yoksa açığı nasıl kapatacak,söleşmeli aldığında bile birsürü açıkvar,keşke şubatta okul öncesinden yeni bi atama yapsada hemhepimiz atansak hemde açık kalmasa ve okul öncesi öğrt eritmiş olsave ağustosda mezun olacakların hepsini sınavsız atasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
biz kaç senedir kpss illetiyle uğraşıp atanamıyorsak bi zahmet yeni mezun olacaklarda bu sınavla savaşıp atanmalı armut piş ağzıma düş yok öyle bedavacılık

Tepki Skoru
0
biz kaç senedir kpss illetiyle uğraşıp atanamıyorsak bi zahmet yeni mezun olacaklarda bu sınavla savaşıp atanmalı armut piş ağzıma düş yok öyle bedavacılık
arkadaşım kendi adıma söyleyim tüm Türkiye genelinde okul öncesi eğitim zorunlu olana kadar senin tabirinle armut piş ağzıma düş olacak ,çünkü ok.ön.öğret.talep var.ilk kez girdim kpss ye geçen yıl o kadar uğraşımın içinde çalışamadım,sonuçta atandım .öyle sanıyorum ki 10000 ve aralık sözleşmeli atanan arkadaşlarında çoğu(istisnalar vardır tabi) aman aman bir emek harcamamıştır.dilerim bütün mezunlar atanır.

Tepki Skoru
0
düşük not aldıysakta çalıştık ortalık karışır dediğiniz gibi tüm mezunlar atanırsa.ben hiç bişey anlamadım bu işten.sözleşmeli atama olmayacak dedi bakan bencede olmayacak laf olsun diye laf konuşmaz heralde bir bakan..kpss puanı yüksek olan sözleşmeli ve yeni mezunlar atanacak boş yerlerde önlisans mezıunları ve düşük puan alan yeni mezunlar ücretli olarak çalışacak.diye tahmin ediyorum benn

Tepki Skoru
0
düşük not aldıysakta çalıştık ortalık karışır dediğiniz gibi tüm mezunlar atanırsa.ben hiç bişey anlamadım bu işten.sözleşmeli atama olmayacak dedi bakan bencede olmayacak laf olsun diye laf konuşmaz heralde bir bakan..kpss puanı yüksek olan sözleşmeli ve yeni mezunlar atanacak boş yerlerde önlisans mezıunları ve düşük puan alan yeni mezunlar ücretli olarak çalışacak.diye tahmin ediyorum benn
Neden insanlar atanınca arkadan atanacak olanları hazmedemezler bir türlü niçin ortalık karışacakmış 49-48 puanla atanınca ortalık karışmadı,sizler sözleşmeli atandınızda diğer atanacaklarla niçin ortalık karışacak,insan oğlunun yapısında var heralde hazımsızlık,ihtiyaç var ki atanıyor,ihtiyaç olmadığı zaman 90lı puanlarla bile atama yapılmıyor,yani okul öncesi atamalar keyfiyetten yapılmıyor,temel eğitime geçildiğindede sınıfçılar atanıyordu puan şartı aranmadan,lütfen arkadaşlar bu kadar hazımsız olmayalım sonuçta bizler aynı branşın öğrt leriyiz...........

Tepki Skoru
0
''Sözleşmeli Öğretmen Atamayacağız" Diyen Milli Eğitim Bakanı Nimet ÇUBUKÇU'nun bugünkü açıklamasında öyle bir kesit var ki....

VERİLEN SÖZÜN ANLAMI!

İşte O Kesit...

........... 2006’dan bu yana Milli Eğitim Bakanlığı için tahsis edilen Sözleşmeli Öğretmen pozisyonu toplamda 70.000’dir ve Sayın Bakanımızın talimatıyla bu rakamın artması için herhangi bir talepte bulunulmayacaktır. 2009 Aralık ayında yapılan Sözleşmeli Öğretmen görevlendirmeleri de 70.000 sözleşmeli pozisyonunun içinde oluşan 6.122 kişilik açıktan dolayı gerçekleştirilmiştir. Sözleşmeli Öğretmen pozisyonlarında herhangi bir nedenle eksilme olması durumunda 70.000’e kadar sözleşmeli öğretmen görevlendirilmesine devam edilecektir.

memurlar.biz

BU DA KAPAK OLSUN SÖZLEŞMELİ ALINMAYACAK DİYENLERE...NİMET HANIM MİLLİ EĞİTİM BAKANI OLUR OLMAZ SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN ALIMI YAPMAYACAĞINI SÖYLEDİ VE BU SÖZÜNÜN ARKASINDAN KAÇ KERE SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN ATAMASI YAPTI...

Tepki Skoru
0
Hangi sözü tutarlı ki hangisine inanıyorsunuz sadece lafta kaldı söyledikleri yine kitabına uydurulur düzen hele herkes paraları verip bir kpss girsin dershaneler aç kalmasın ona göre yapılır bişeyler

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle