Teşekkürler arkadaşım.Sınavdan sonra ağustos ya da eylülde sözleşmeli alım olmayacak ozaman.Kadrolu atanmak çok iyi ama puanlar ne olacak bakalım.bu konu hakkında aldığım kesin bir görüşme sonucu bu rakam 7-8 bin arası olacağıdır bu bilgi birebir görüşme sonucu alınmıştır.ve sözleşmeli alımı da (haziran 2010 ayında) 400-500 arası sözleşmeli alım olaacaktır. Eksik olur ama fazla olmayayaktır.(haziran2010sözleşmeli)
arkadaşım neye dayanarak bunu söylüyorsunuz lütfen bi açıklama yaparmısınız.herkes bişey söylüyor kime inanacağımızı şaşırdık ama siz kesin diyorsunuz eminmisiniz?bu konu hakkında aldığım kesin bir görüşme sonucu bu rakam 7-8 bin arası olacağıdır bu bilgi birebir görüşme sonucu alınmıştır.ve sözleşmeli alımı da (haziran 2010 ayında) 400-500 arası sözleşmeli alım olaacaktır. Eksik olur ama fazla olmayayaktır.(haziran2010sözleşmeli)
hocam sizin puanınız kaç listede varmısınız...hiç bi şeye dayanmıyo inanmayın daha önce de sallamıştı tutmadı
daha önce hiç sallamadım dediklerim aynen çıktı bi zamanlar sosyalci hüseyin vardı ben o değilim.bu forumda yazdıklarımı araştır ve ona göre yorum yap.ayrıca ağustosta kadrolu alımdan sonrada sözleşmeli alım olacak on göre harekat edinhiç bi şeye dayanmıyo inanmayın daha önce de sallamıştı tutmadı
hocam sizi biliyorum yazdıklarınızı takip ediyorum ama haziran alımı sayısı az geldi bana 700 gibi kadroya geçen var ya sayı bundan az olurmu bu kadar açık varkendaha önce hiç sallamadım dediklerim aynen çıktı bi zamanlar sosyalci hüseyin vardı ben o değilim.bu forumda yazdıklarımı araştır ve ona göre yorum yap.ayrıca ağustosta kadrolu alımdan sonrada sözleşmeli alım olacak on göre harekat edin
Kadrolu alım olması çok iyi ama puanlar yüksek oluyor.Ağustosdan sonra sözlşemeli alımın olması iyi.Yalnız bu inşallah sözleşmelilerin kadroya geçirilmesi değildir.Peki puanlar ne olacak bi bilginiz varmı?daha önce hiç sallamadım dediklerim aynen çıktı bi zamanlar sosyalci hüseyin vardı ben o değilim.bu forumda yazdıklarımı araştır ve ona göre yorum yap.ayrıca ağustosta kadrolu alımdan sonrada sözleşmeli alım olacak on göre harekat edin
Teşekkürler arkadaşım,inşallah dediğin gibi olur.arkadaşlar ben puanlar hakkında bişe duymadım sadece alınacak personel miktarını duydum buna görede yazdım.(Şahsi tahminim) puanlar 60-65 arası kadrolu başvuru olur.ağustos ayında ki alımdan sonrada sözleşmeli alımda da yine 45 lere düşer diye tahmin ediyorum ama dediğim gibi puanlar şahsi fikrim alım sayısı ise sağlam bi abiden aldığım bilgidir.
Arkadaşım,ağustos alımını 25 bin yaptılar.Bize nekadar düşecek belli değil.Biri açık var diyor,biri okadar yok geçen sene kapadılar açığı diyor.Neye inanacağımıza şaşırdık artık.Umarım geçen seneki gibi bir mucize olur ve puan gene düşük alım fazla olur.ya arkadaşlar 25bin alım nedir ne zaman olcak bu olay ağustos 40bin alımdan ayrı mı?
ayrıca hakielbise yeni kpss puanları olcak bizim puanlar haziran atamasında bile 70 de kaldı yeni kpss puanlarından sonra baraj niye 60/65 arası olsun ki? neye dayanarak yapıyosun bu tahmini?