Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Ağustosda 25 bin alımdan ne kadarı bizden olur?

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar,ağustosda 25 bin öğretmen alımı olacak biliyorsunuz.Bizden ne kadar alım olur sizce?Kadrolu puan düşermi?

Tepki Skoru
0
bu konu hakkında aldığım kesin bir görüşme sonucu bu rakam 7-8 bin arası olacağıdır bu bilgi birebir görüşme sonucu alınmıştır.ve sözleşmeli alımı da (haziran 2010 ayında) 400-500 arası sözleşmeli alım olaacaktır. Eksik olur ama fazla olmayayaktır.(haziran2010sözleşmeli)

Tepki Skoru
0
inşallah ağustosda kadrolu fazla alınırda bizde artık evimize gideriz.seneye çocuğum olacak ama eşimin yanında olamıyacağım .2011dede kpss puanım geçerli değil.nedir bu ya yüksek puanla sürünüyoruz düşük puanlılar evimin yanına atandı.haksızlık.14 eylül mağduruyum

Tepki Skoru
0
bu konu hakkında aldığım kesin bir görüşme sonucu bu rakam 7-8 bin arası olacağıdır bu bilgi birebir görüşme sonucu alınmıştır.ve sözleşmeli alımı da (haziran 2010 ayında) 400-500 arası sözleşmeli alım olaacaktır. Eksik olur ama fazla olmayayaktır.(haziran2010sözleşmeli)
Teşekkürler arkadaşım.Sınavdan sonra ağustos ya da eylülde sözleşmeli alım olmayacak ozaman.Kadrolu atanmak çok iyi ama puanlar ne olacak bakalım.

Tepki Skoru
0
arkadaşım neye dayanarak bunu söylüyorsunuz lütfen bi açıklama yaparmısınız.herkes bişey söylüyor kime inanacağımızı şaşırdık ama siz kesin diyorsunuz eminmisiniz?

Tepki Skoru
0
hiç bi şeye dayanmıyo inanmayın daha önce de sallamıştı tutmadı
daha önce hiç sallamadım dediklerim aynen çıktı bi zamanlar sosyalci hüseyin vardı ben o değilim.bu forumda yazdıklarımı araştır ve ona göre yorum yap.ayrıca ağustosta kadrolu alımdan sonrada sözleşmeli alım olacak on göre harekat edin

Tepki Skoru
0
evet bu hakielbiseyi tanıyorum nerden duyum alıyo bilmiyorum ama daha kasım ayında bile şubat atamasının olmayacağını sölemişti o zaman hepimiz ona yüklenmiştik haklıymış meğer ağustos atamasında bende 7,,8bin olur diye tahmin ediyorum inşallah emek veren herkes atansın arkadaşlar.hazirana takılmayın ağustos daha güzel olacak emin olun biraz daha sıkın dişinizi az daha çalışalım daha güzel günler göreceğiz inşallah

Tepki Skoru
0
daha önce hiç sallamadım dediklerim aynen çıktı bi zamanlar sosyalci hüseyin vardı ben o değilim.bu forumda yazdıklarımı araştır ve ona göre yorum yap.ayrıca ağustosta kadrolu alımdan sonrada sözleşmeli alım olacak on göre harekat edin
hocam sizi biliyorum yazdıklarınızı takip ediyorum ama haziran alımı sayısı az geldi bana 700 gibi kadroya geçen var ya sayı bundan az olurmu bu kadar açık varken

Tepki Skoru
0
Kadrolu alım olması çok iyi ama puanlar yüksek oluyor.Ağustosdan sonra sözlşemeli alımın olması iyi.Yalnız bu inşallah sözleşmelilerin kadroya geçirilmesi değildir.Peki puanlar ne olacak bi bilginiz varmı?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben puanlar hakkında bişe duymadım sadece alınacak personel miktarını duydum buna görede yazdım.(Şahsi tahminim) puanlar 60-65 arası kadrolu başvuru olur.ağustos ayında ki alımdan sonrada sözleşmeli alımda da yine 45 lere düşer diye tahmin ediyorum ama dediğim gibi puanlar şahsi fikrim alım sayısı ise sağlam bi abiden aldığım bilgidir.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben puanlar hakkında bişe duymadım sadece alınacak personel miktarını duydum buna görede yazdım.(Şahsi tahminim) puanlar 60-65 arası kadrolu başvuru olur.ağustos ayında ki alımdan sonrada sözleşmeli alımda da yine 45 lere düşer diye tahmin ediyorum ama dediğim gibi puanlar şahsi fikrim alım sayısı ise sağlam bi abiden aldığım bilgidir.
Teşekkürler arkadaşım,inşallah dediğin gibi olur.

Tepki Skoru
0
ya arkadaşlar 25bin alım nedir ne zaman olcak bu olay ağustos 40bin alımdan ayrı mı?
ayrıca hakielbise yeni kpss puanları olcak bizim puanlar haziran atamasında bile 70 de kaldı yeni kpss puanlarından sonra baraj niye 60/65 arası olsun ki? neye dayanarak yapıyosun bu tahmini?

Tepki Skoru
0
ya arkadaşlar 25bin alım nedir ne zaman olcak bu olay ağustos 40bin alımdan ayrı mı?
ayrıca hakielbise yeni kpss puanları olcak bizim puanlar haziran atamasında bile 70 de kaldı yeni kpss puanlarından sonra baraj niye 60/65 arası olsun ki? neye dayanarak yapıyosun bu tahmini?
Arkadaşım,ağustos alımını 25 bin yaptılar.Bize nekadar düşecek belli değil.Biri açık var diyor,biri okadar yok geçen sene kapadılar açığı diyor.Neye inanacağımıza şaşırdık artık.Umarım geçen seneki gibi bir mucize olur ve puan gene düşük alım fazla olur.

Tepki Skoru
0
ben bu sene mezun olacağım. sence sözleşmeli öğretmenler bizim için bir tehdit oluşturuyor mu?bir de bu sene kaç mezun verir acaba bölüm?

Tepki Skoru
0

hakielbise ağustos kadrolu 60/65 arası oluru neye dayanarak söylüyosun?

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle