Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

AğuStos atamasında kadro bekleyen sözleşmeli arkadaşlar buraya....

Tepki Skoru
0
bence bu tartışmaları bırakıp birlik olup birbirimize destek olmalıyız.bende eyülde atananlardanım.72 puanla bi köye atandım.bu yıl sınava girdim 75-76 gibi bi puan bekliyorum.samsun istiyorum ağustos atamasında olurmu acaba.samsun düşünen arkadaşlar varmı.lütfen paylaşalım nereleri düşündüğümüzü.tartışmaları bırakıp düşüncelerimizi paylaşalım birbirimize yardımcı olalım lütfen...hiçbirimizin hakkı hakkımızı yiyenlerde kalmayacak...

Tepki Skoru
0
hocam bu sitede kadro bekleyenlere öcü gözüyle bakıyorlar...gönül isterki hiç kpss olmadan herkesin alınmasını ama malesef böyle bir sistem var.Sözleşmeli öğretmenlerin iyi bir yerde olsa da kadro istemesi kadar doğal bir şey olamaz...Bazı arkadaşlar gitmeseydiniz ,zorla mı yazdınız falan diyor...kimse şubat atamasının kaldırılacağını bilmiyordu...üstelik bakan,aylarca artık sözleşmeli almayacam diye bas bas bağırmıştı...neyse dilerim adaletli bir atama olur ve herkes mutlu olur...

Tepki Skoru
0
bende kadro bekliyorum 15 eylül maduruyuz malesef sistem hatası işte, kimseye yükleyemeyiz, sisteme sitemim, ama kadrolu tercih yapma hakkım doğarsa eğer, yinede neresi olursa olsun yazmaya hazırım, özelliklede kürt köylerini, çünkü oralarda bize ihtiyaç daha fazla, minicik çocukların beyinlerini yıkayıp, gerilla olarak yetiştiriyorlar, asıl bizler izin vermeyeceğiz buna

Tepki Skoru
0
evli ve çocuğum olmasaydı,aralık ayında 21. i işaretleyip kadrolu olacaktım ama bazı şeyler daha öncelikli malesef...Bekar olan arkadaşlar biraz cesur olup doğudaki okulları da seçmeleri gerekir diye düşünüyorum

Tepki Skoru
0
ooosakarya lı arkadaşın fikrini destekliyorum bekar olanlar 26yı işaretleyin lütfen

Tepki Skoru
0
bu ne saçma fikir böyle madem öyle evli ve çocuklular hiç tercih yapmasın evlenincede istifa etsin ozaman odaha mantıklı arkadaşlar sıkıntıdan hangi fikri üreteceginizi şaşırdınız mı kimin puanı nereye yeterse oraya gider kimse de karışamaz

Tepki Skoru
0
teşekürler hocam söyledikleriniz mantıklı banada öyle geliyor benimde netlerim sınırda gy-gk den 68 eğt den 73 civarında netim var umarım 70 i geçerim 3 yıldır vanda sözleşmeliyim artık batıya gitmek istiyorummmm

Tepki Skoru
0
hocam o netlerle 70 puan zorr gk gy çoğu kişi ii yaptı bence siz 67 68 falan alırsınız sizi üzmek istemem ama beklenti az olursa daha ii oluyo insan ..

Tepki Skoru
0
haklısınız hocam bende öyle bekliyorum tek ümidim kontenjanlar fazla olursa ek atamayla falan hepimiz için hayırlısı

Tepki Skoru
0
bu yıl 65 ve altı için bence ii bi sene değil bana göre çünkü geçen seneki gibi öyle 10 bin atama vermicekler ..

Tepki Skoru
0
bende 74.267 ile tercih yapıcam. herkes için hayırlısı olur inş.

Tepki Skoru
0
başta ben de konyadan başka yere gitmem dedim sözleşmeli kaldım bu vakte kadar 74 puanla bin pişmanım anlatamam..

neyse hakkımızda hayırlısı ne diyelim inş gönlüne göre olur herşey..

Tepki Skoru
0
kadrolu atama icin 10 bin atamasini filan hesaba katmak yanlis

2009 yilinda kadrolu atama ile kac kisi alindiginin sizin icin bir onemi olabilir

hatta, tercih edeceginiz il icin bile kadrolu atanmis aday sayisini hesaba katabilirsiniz

ornegin, 2009 da 3 atama oldu, ankarada ikamet ediyorsunuz, ankara icin toplamda 150 kisi atandi, puani 74.3 oldu gibi
(rakamlari ornek olarak verdim, hesaplamadim)

yani, bu sekilde hesap ederseniz daha isabetli tercih yaparsiniz

kadrolu puani 70 li seviyeler dusmus olabilir, ornegin denizliyi isityorsaniz belki denizlinin puani 74 lerde kalmis olabilir

yine de bu hesap isi oldukca karisik, Allah yardimciniz olsun

Tepki Skoru
0
begüm hocam yanlız değilsin ama sakin ol az kaldı ramazan bayramında çifte bayram yapacağız unutma

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle