Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Aglamak yok:(:(:

Tepki Skoru
0
Staj yaptıgım okulda cok sevdıgım bir öğrencim var.Cok sevıyorum cok seker ama bır okdar da mız mız:(:(:(: her seye aglıyor.KAc haftadır bunun uzerıne dusuyorum gelıyor sureklı bırseylerden sıkayet edıyor ve bunu hep aglayarak yapıyor.Yıne bır gun aglayarak yanımna geldi basladı anlatmaya ama aglamaktan bişi anlasılmıo bende muratcan aglamak yok demıstık derdını aglamadan anlatmalısın beraber cozum bulabılırız dıyerek okulda ogrendıklerımı ben uygulamaya calsırken bırden muratcan yuzume dogru yaklastı ve basladı bagırmaya:AAAa yeter ya aglamak yok aglamak yok kac haftadır boyle dıyon aglarım işte hıh:):):):dedi ve gule oynaya aglamasına neden olan arkadaslarının yanına gttı ve bır guzel oynmaya devam etti bende karsılastıgım tepkının saskınlıgıyla kaldım bı zaman sonra gulmekten de kendımı alamdım::36_3_12:

Tepki Skoru
0
şaka gibi..sizin o andaki surat ifadenizi düşünemiyorum hocam..valla çok komik...

Tepki Skoru
0
:D:D:D:D tuğba ben dili kullansaydın pratiğinde var:D:D:D

Tepki Skoru
0
demek ben dılını kullanmamı ıstıyosun bu senı cok mutlu etmıs olmalı:):):):
basıma ne geldıyse ben dılınden geldı zaten nur hanım mısal: meshur kardesım anladın:):):):)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle