Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Adli sicil ve saglık raporu almayacağız di mi?

Tepki Skoru
0
9 temmuzda atananlar adlı sıcıl ve saglık raporu almayacak dı mı?
elektronık basvuru formunda engel yoktur yazıyor zaten.

Tepki Skoru
0
alınmıyo diye biliyordum bende ama emekli millieğitim şube müdürü bi tanıdıgım alıcaksınız diyor..

Tepki Skoru
0
ben az önce atandığım yeri aradım arkadaşlar(diyarbakır bağlar mem) kılavuzda öyle birşey yok istenmiyo diye biliyorum dedi.ben kılavuzu bulamıyorum o yüzden cevabını da öğrenemiyorum.ama haziranda atanan arkadaşıma sordum onlar da almamış..

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar ben ocak ayında atandım bizden öyle bir belge istemediler.

Tepki Skoru
0
bana gelen kağıtta istiyorlar...akciğer filmide çekilmesi gerekiyor...her iklim şartında öğretmenlik yapabilirim diye....

Tepki Skoru
0
Ben saĞlik ocagindan aldim.hastaneden mİ olacak?bİlemİyorum.100tl para gerekİrmİŞ.

Tepki Skoru
0
bana gelen kağıtta istiyorlar...akciğer filmide çekilmesi gerekiyor...her iklim şartında öğretmenlik yapabilirim diye....
sinem arkadasım banada vandan kagıt geldı ama ne akcıger fılmı nede adlı sıcıl bısey yazmıyo işte muamma burda baslıyo arkadaslar herkese farklı yazıyor bırı bunları dıyor dıgerı 15 gunde baslayın yazıyor dıyor bende hıcbırı yazmıyor nasıl olacak bu iş allah askına

Tepki Skoru
0
arkadaslar ben de batmana atandım batman meb ı arayan arkadasa alıacak demısler bana da alınmayacak dedıler.nedır bu anlamadım gıttı.ya ankaradayım sıhhıyeye gıtmam lazım adlı sıcıl ıcın 3 saat yolda gececek.o yuzden sordum...

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar kimse gidip de hastaneden falan alıp da boşu boşuna para vermesin meb ile iyice görüşün iyi öğrenin ben iyice araştırdım öğrendim öyle hastane raporuna falan gerek yok kesinlikle öyle bir şey yapmayın dediler bizde bir form var onu dolduruyorsunuz yeterli dediler yani sizin kendi beyanınız kabul ediliyor o yüzden kimse boşu boşuna para vermesin

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar bana yazı falan gelmedi, tebliğatlardanmı bahsediyosunuz acaba? Kadrolular ne zaman atanacak, biz ne zaman başlıycaz kimse bilmiyo,bilgisi olan varmı acaba. Atandığım yer şırnak, bi 16 sı gibi diyolar bi 20 si gibi.Ona göre uçak bileti falan almam gerekiyo ama şaşırdım valla.

Tepki Skoru
0
minniş hocam ben sağlık ocağına gittim...ordan sağlık raporu aldım ücretsiz ...sonra doktor dediki her iklim şartında görev yapabilirim yazısı olanlardan akciğer filmide istiyorlar dedi...bende oralarda mağdur olmamak için aldım...herkes almak zorunda mı bilemem ama ben aldım eğer isterlerse VAN da zor olur diye aldım...sizde iyi araştırın eğer gerekiyorsa alın bence..hiç bir ücret almıyorlar...

Tepki Skoru
0
ben aradım urfayı öle bişey gerek yok dediler ki zaten almıştık başvuruken değil mi

Tepki Skoru
0
arkadaslar ben de batmana atandım batman meb ı arayan arkadasa alıacak demısler bana da alınmayacak dedıler.nedır bu anlamadım gıttı.ya ankaradayım sıhhıyeye gıtmam lazım adlı sıcıl ıcın 3 saat yolda gececek.o yuzden sordum...
Bende alınmayacak diye biliyorum esra mem de beyan formu doldurulacakmış bildiğim kadarıyla öyle yazıyordu atandığım mem sayfasında istenilen evraklarda...

Tepki Skoru
0
başvururken öle bir belge almadık ki hocam...sadece bilgisayardan yokturu işaretledik...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle