Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Adıyaman-Kahta ilçesi-Çukurtaş köyü

Tepki Skoru
0
anasınıfımız bu yıl açıldı çok sıkıntı çekiyorum sınıfta bir sepet oyucağımız tek var,çocuklar masa olmadığı için yerde boya yapıyorlar,pencereler kapanmadğı için önüne taş koyduk.çok sıkıntı çekiyoruz,anasınıfında gerekli ne varsa hepsine ihtiyacımız var,yapacağınız yardmlar için çok teşekürler ben elinizden geleni yapacağınıza inanıyorum.çocukların geleceği için yardmlarınızı bekliyoru...

Tepki Skoru
0
Bende Adiyamanda çaliştim Rezilliklerini Anlayabiliyorum Ama Sanmaki Bu Sikintilari çeken Bitek Sensin.ataninca Anladim Işte Hayat Böyle Bişey

Tepki Skoru
0
elbette birtek ben sıkıntı çekmiyorum herkesin sıkıntısı farklı yazmaya kalksam bitmez.sınıfımı kendi çabalarımla düzeltmeye çalışıyorum.ben usta öğreticilik yapıyorum 3. sınıf öğrencisiyim,seneye başka yerde görev alacam ama yinede boşvermeyip elimden geleniyapıyorum.herşey çocuklar için..........

Tepki Skoru
0
ben rukiye sınıfımızın acil oyuncak,kırtasiye malzemesi ve masalara ihtiyacı var.yardmlarınızı bekliyorum

Tepki Skoru
0
ne demek adıyamanda çalıştım rezilliklerini anlayabiliyorum başka illerde sıkıntı çekilmiyormu

Tepki Skoru
0
ankara üniversitesi eczacılık fakültesinden aysun BECİT'E çok teşekkür ediyorum duyarlılığından dolayı tüm arkadaşlarım ve kendi adıma tebrik ediyorum...

Tepki Skoru
0
hala aramızda her yerin iyi ve kötü tarafının olduğunu bilmeyenler var.koca koca insanlarız.ama kötü olaylar yaşadığımızda malesef genelleme yapıp kötülüyoruz.bende adıyamanda öğrtmenim bir adıyamanlıyla evliyim ve burada yaşıyorum.hayatımdan ve yerimden gayet memnunum.kötüleyenler önce kendi kötülüklerine baksınlar lütfen :)))

Tepki Skoru
0
karınca kararınca biz de bir seyler yapalım istedik.
23nisana yetissin die acele ettik. sıkısık bir zamana denk geldigi için de içine not koyamadık ama burdan gonderdigimizi tahmin etmişsiniz:)
gule gule kullansın cocuklar:)

Tepki Skoru
0
aysun hanım burdan bakıpta gönderdiğnizi tabiki anladm çünkü okul adına ilk yardm isteyen benim.aslında hiç umudum yoktu ama demekki sizin gibi duyarlı arkadaşlarda varmş.çocukları çok mutlu ettiniz.katkınızdan dolayı çok teşşekürler.ben görev yaptığım yerlerde elimden geleni yapıyorum.sanırım eczacılığı okuyosunuz.umarım mesleğinizde en iyi yerlere gelirsiniz.......

Tepki Skoru
0
elinden geleni yaptıgınıza eminim:) tesekkur ederim iyi dilekleriniz için.
avatarınıza resimleri koymussunuz onun icin de ayrıca tesekkur ederim.
kolay gelsin:)

Tepki Skoru
0
ankara keçiörenden hakan arslan a burdan çok teşekkür ederim göderdiği kırtasiye malzemesi için...bizi ve en önemlisi çocukları çok mutlu ettinizduyrlılığınızdan dolayı teşekkürler

Tepki Skoru
0
ankara keçiörenden hakan arslan a burdan çok teşekkür ederim göderdiği kırtasiye malzemesi için...bizi ve en önemlisi çocukları çok mutlu ettinizduyrlılığınızdan dolayı teşekkürler
umarım işinini görür
Cebimizdeki haşlık bu kadardı hocam :)
eğer ki 50,60 YTLye kadar bir ihtiyacınız olursa lütfen çekinmeyin söyleyin askere gitmeden evvel göndereyim(kısmetse 2 ay sonra askerim :) )

Tepki Skoru
0
çok teşekkürler ama şuan için hiçbir ihtiyacımız yok ben elimden geleni yapıyorum.katkılarınızdan dolayı minnetarız.gönderdiğiniz eşyalar çok işimize yaradı.3 öğretmen arkadaşız onlarda kitaplar için ayrıca teşekkür etmemi istediler,siz elinizden geleni yaptınız,allah razı olsun emeklerinizi boşa çıkarmasn.vatani görevinizi yerine getireceğiniz zaman dualarımız sizinle ve tüm askerlerimizle allah yardımcınız olsun.hayırlı teskereler...

Tepki Skoru
0
ben burdaki diyaloglardan şunu anladım ki okullarımızın heryerde yaRDIMA ihtiyacı var bizlerde yöre insanlarıolarak bu konuda duyarlı olmalıyız diyorum yardım cagrılarınız karşılıksızkalmayacak arkadaşlar bence forumumuzu dahada genişletip herkesi davet etmeliyiz ve sesimizi her meslekten insanlara duyurmalıyız. saygılarımla.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

23 Yıldır Sizlerle