Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Açık öğretim sınavınız nasıl geçti

hfz

Tepki Skoru
0
iyigünler bu gün açık öğretim sınavı vardı ben sorulardan memnunum iyiydi. sizlerinde yorumlarınızı bekliyorum.:36_7_8:

hfz

Tepki Skoru
0
bu sınava hiçmi giren olmadı arkadaşlar bi ses verin

Tepki Skoru
0
hiç güzel değildii.staj yüzünden çalışamadım zaten dee. ölee hayırlısı yarına ve finalee.

hfz

Tepki Skoru
0
teşekürler birileri ses verdi bu gün benim içinde zordu adamlar baya emek vermişler sınav sorularına

Tepki Skoru
0
Allah'a şükür sınavım güzel geçti (1 ders hariç) inş güzel bir puan alırım:)tabiii sizler de iyi bi puan alırsınız inş...

Tepki Skoru
0
benim ilk senemdeki heyecanlıydım açıkcası ama korktugum gibi olmadı gayet iyi geçti anatomi hariç :) çünkü o dersin konualrını birkez okuyup girdim sorularıda basitti keşke çalışsaydım :/

Tepki Skoru
0
arkadaşlar genelde öyle olur insanın çalışmadığı dersler kolay gelir ALLAHÜ TEALA yardımcınız olsun birdefada olsa göz atın öyle girin sınava hiç ummadığı sorular çıkabiliyor.

Tepki Skoru
0
ben bilimsel araştırma yontemlerı ve ölçme degerlendırme dersınde cok zorlandım dıgerlerı ıyıdı.umarım herkes için herseyın en ıyısı olur.

Tepki Skoru
0
Ya ben son sınıfım.Öğretmenlikte mesleki gelişim diye bi ders vardı;o bayağı zordu hele türk tarihi ve eğitim sistemi o başlı başına belaydı resmen.Hep şuralardan,tarihlerden(gün ay yıl) şeklinde konuyu almışlar.Sanki kadrolu olmayalım diye çok uğraşmışlardı walla.Bayağı zorlaştırmıştılardı.İşin tuhaf tarafı 3.sınıfında bi dersi vardı.ben kitabın yarısına kadar çalıştım.Meğer 1-3 ve 7-9 (sanırım öleydi) şeklinde çalışılması gerekiyormuş.Bunların ne yaptığını anlayamıyorum gerçekten.Allah hepimizin yardımcısı olsun (Amin)

Tepki Skoru
0
son sınıf olmamızdan dolayı iki staj üstüne birde dersler bayağı yorucuydu sınavda ki sorular çok gıcıktı çalışmıştım aslında ama zordu sanki sınıfı geçmemizi istemiyor gibiler sadece ilköğretime hazırlık dersi çok çok kolaydı :) Allah yardımcımız olsun

hfz

Tepki Skoru
0
son sınıf olmamızdan dolayı iki staj üstüne birde dersler bayağı yorucuydu sınavda ki sorular çok gıcıktı çalışmıştım aslında ama zordu sanki sınıfı geçmemizi istemiyor gibiler sadece ilköğretime hazırlık dersi çok çok kolaydı :) allah yardımcımız olsun
evet allah yardimcimiz olsun umarim emeklerİmİzİn karŞiliĞini aliriz

hfz

Tepki Skoru
0
arkadaşlar sınav yorumlarınız nedir. benim fena geçmedi ama ben fenalık geçirdim .hastaydım iyice ateşim çıktı. nasıl soru onlar öyle. neyse kalmam ama notları çok yükskte beklemiyorum .

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle