Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Açelya anaokulu

Tepki Skoru
0
MERHABALAR.2001 S.D.Ü MEZUNUYUM.2 YIL KIZ MESLEK LİSESİ 1 YIL ANASINIFI ÖĞRETMENLİĞİ YAPTIM.ŞİMDİ ANKARA ETİMESGUT AÇELYA ANAOKULUNDA KADRLU OLARAK 3 YILDIR ANAOKLULU ÖĞRETMENLİĞİ YAPMAKTAYIM. ŞANSLI İNSANLARDAN OLDUĞUMU DÜŞÜNÜRÜM Kİ SEVDİĞİM İŞİ YAPMAKTAYIM ,HERKEZE SEVGİLER...NEŞELİ ANLAR.:36_1_19:

Tepki Skoru
1
Aramıza hoş geldiniz hocam...
Başarılar dilerimm:)

Tepki Skoru
0
hoş geldinizz ögretmenimmm...sizde bizim gibi şanslısınız demek sevdiğiniz işi yaparak. siz daha çok şanslıymışınızz ankara gibi bir yerde yaparak :) iyi eğitim ve ögretimler...zor bir dönemdeyizzzz kolay gelsinnn sizlere de :)

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar görev yaptığım yerden değil ;işimden memnunum .Bir kez daha tercihim sorulsa bu bülümü isterim.Benim hamurum insan ben ona şekil veriyorum`, ben bu kanaatteyim.EK bilgi vereyim Ankara da çalişmak bir avantaj değil bilakis daha sıkntılı çünkü öğretmen açığı çok fazla , sınIflar kalabalık ve diğer sorunlar burda da var. Görevinizde başarılar dilerim kolay gelsin......

Tepki Skoru
0
Bende cok sanslıyım sizin gibi bir ögretmenin yanında staj yaptıgım icin..Ögrencilerinizde cok sanslı tabii.Sizin gibi ögretmenler oldugu surece yenı nesıller daha ıyı yetısecek.

Tepki Skoru
0
Bütün arkadaşlara çok teşekkürler.Stajerime de burdan 'Alandamı dır marifet Verende mi? bunu bir düşünsün görüşmek üzere ...etkinlikli kalın !

Tepki Skoru
0
düsündüm hocam bence her ıkısınde de sız vermezsenız ben nasıl alıcam oyle degil mi?ıyı aksamlar...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle